Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.493
- Πόντοι
- 2.886
ρε λαδακη καμαρι μου κανε ενα θρεντ να βαζεις τις κοπελες να γουσταρουμε ολοι και να τις βλεπουμε διαδοχικα οπως το θρεντ με τις ασπρομαυρες
ρε λαδακη καμαρι μου κανε ενα θρεντ να βαζεις τις κοπελες να γουσταρουμε ολοι και να τις βλεπουμε διαδοχικα οπως το θρεντ με τις ασπρομαυρες
Μπράβο πηγαινε τωρα λοιπόν!!!Ενα μπαζο μαζεψε σε ενα θρεντ ολους του μπακουρολιγουμπουρδελιαριδες.
Να ηταν και καμια ΜουνΑρα... τι θα γινοταν
Μετα σας φταινε οι Ελλεινιδες χαζομαλακες !!!!
ειναι παραφωνίαΓιατί είστε ρατσιστριες ,και δεν αφήνετε
τον κόσμο να βλέπει ουκρανές ,όταν λετε τα δικά σας ;![]()
τυπε τι ουισκι πινει ο παιχτουρας;γκραντ ή σιβας;αστο μεγα παιχτουρα, κανε το σταυρο σου που η νταρια λειπει και μην ανοιγεις πολυ το στομα σου γιατι υπαρχουν και μελη πιο παλια απο σενα ;)
Δεν το γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει.....αλλα αν ειναι 5.....οι αλλοι 4 και αυτοι, δεν θα τον αντεξουν στην πορεια.Ειναι καλο παιδι αλλα εχει καποιο θεμα......τι βρισκει να τραμπουκιζει απο το πληκτρολογιο.....αν τον ειχες παρατηρησει καλα ...υπηρχαν ημερες, που δεν ειχε με καποιον να ασχοληθει και μαραζωνε....δεν εγραφε!!!Ειναι και αυτο ενα προβλημα...πρεπει να τρωει πολυ σφαλιαρα εξω .....και να θελει στο ιντερνετ, να βγαζει τα απωθημενα του.Οι αλλοι 4 που τον αντεχουν ΚΑΙ ΕΞΩ μαλιστα... ειναι ηρωες....5 άτομα είναι η κλίκα πλέον... ;)
αν πω οτι λυπαμαι...ψεμματα θα ειναιwild μ'αυτά και μ'αυτά ξενερωσαμε τον Λάκη και πήγε στη γειτόνισσα για σπληνάντερο.
Πίπη αέι ρούφα τ αυγό σου τελειωμένε μαλάκαΕνα μπαζο μαζεψε σε ενα θρεντ ολους του μπακουρολιγουμπουρδελιαριδες.
Να ηταν και καμια ΜουνΑρα... τι θα γινοταν !!!
Μετα σας φταινε οι Ελλεινιδες χαζομαλακες !!!!
οτι διατιθεται ειναι η απαντηση
http://[URL unfurl="true"]www.modnaya.ru/news/044/images/13055240891720_0.jpg[/img[/URL]]
Ουκρανεζα που μοιάζει με την Μπρουκ Σηλντς ,
αλλά όχι με την Ερι και την Γουάϊλντ ! :headbang3:
( δεν αποκάλυψσ προσωπικά σας δεδομένα ,ενώ
έχω πολλές φωτό και από τις δύο σας ! :headbang3: )
[/quote]
αντε και καλο βολι :cum:
αντε καλο κουραγιο!!!
Εγραψα για ΜΗ "εργαζομενη" γυναικα.αστο μεγα παιχτουρα, κανε το σταυρο σου που η νταρια λειπει και μην ανοιγεις πολυ το στομα σου γιατι υπαρχουν και μελη πιο παλια απο σενα ;)
αν αρχισω να ανεβαζω φωτο απο μοντελα αντρακλες κουκλους οπου μου κατεβει και σε οποιο θρεντ θελω θα γουσταρεις;Γιατί είστε ρατσιστριες ,και δεν αφήνετε
τον κόσμο να βλέπει ουκρανές ,όταν λετε τα δικά σας ;
Δεν μπορει ένα μελος να διαβαζει και να βλεπει φωτο ;![]()
αν αρχισω να ανεβαζω φωτο απο μοντελα αντρακλες κουκλους οπου μου κατεβει και σε οποιο θρεντ θελω θα γουσταρεις;