denexwonoma
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Axaxouxas πες μας για την Αγγελικούλα
Δεν ήταν απο το φορουμ λέμε αυτός,σχεση ειχαμε και γραφτηκε εδω όταν τον χωρισα για να με βρισει.Αμαν,δεν καταλαβαινετε ,τα νευρα μου!
ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΝΟ ?Γιατι ρε Μητσο ειχες παει εσυ τοτε? Αφου ειχαν απεργια τα ταξι δεν ελεγες?
ρωτα την χουφτα σου να σου τα πει ολαAxaxouxas πες μας για την Αγγελικούλα
Το έχεις βάλει στην πατούρα σου και το λες ;Μην κωλοτριβεσαι γιατι ειναι βαρυ αυτο το κονταρι και θα σε πειραξει αν το νιωσεις κοντα σου![]()
ο λοπεζ ειναι reactive νικνειμ.
εχει τη στοιχειωδη εφυια να βρισκει και να παταει κουμπια σε ανασφαλεις ή/και βλακες προς δικη του τερψη.
απο κει και περα,οι χαρακτηρισμοι "κακος" ειναι πληρως ατοποι οταν μιλαμε για ιντερνετικες παρουσιες.
το χω ξαναπει,τα πολλα χιλιαρια στο ποστμιτερ
σας εχουν δημιουργησει αγελαια ενστικτα και αναγκες ακομη και σε ενα ανωνυμο φορουμ.
Μην κωλοτριβεσαι γιατι ειναι βαρυ αυτο το κονταρι και θα σε πειραξει αν το νιωσεις κοντα σουΤο κοντάρι του λαχειοπώλη
επισης δεν ειναι και ο βολτεροςο εκτορας δεν ειναι μοντ και δεν ειναι γυναικα.
Αυριο που θα ξυπνησεις και θα νιωθεις ενα αερατο ανοιγμα στην σουφρα σου ......Το έχεις βάλει στην πατούρα σου και το λες ;
Φίλε...εδώ περιμένουμε να μάθουμε ποιο φιλικό νίκ διακόρευσε την Αλήντισσα και συ μας μιλάς για στοίχημαΕιχα τα 5 πρωτα ματσακια του κουπονιου του Ο.Π.Α.Π.... παξει απο το μεσημερι στο πρακτορειο της περιοχης μου, σε συστημα(τελικο αποτελεσμα Χ) οπως κανω παντα και ζητουσα 3,4,5. Κατσανε τα 3 και βγαζω ελαχιστο κερδος σημερα.Αλλα στο παραπεντε να επιανα και το τεταρτο ισοπαλιακι που χαλασε στο τελος(κωδικος 116)!!
Καλο βραδυ φιλε ρεντ.Εισαι πολυ δυνατος στο ποδοσφαιρικο στοιχημα.Σε διαβαζω.Καλα κανεις και δεν γραφεις στους αλλους(Θρεντ στοιχηματος).Ουτε εγω![]()
![]()
με τον πολυξερολα τους εκει, που ειναι μονιμα σε παραληρημα και τραμπουκιζει τους παντες και αν δεν βρισκει κανεναν.... τραμπουκιζει τον εαυτο του...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχα τα 5 πρωτα ματσακια του κουπονιου του Ο.Π.Α.Π.... παιξει απο το μεσημερι στο πρακτορειο της περιοχης μου, σε συστημα(τελικο αποτελεσμα Χ) οπως κανω παντα και ζητουσα 3,4,5. Κατσανε τα 3 και βγαζω ελαχιστο κερδος σημερα.Αλλα στο παραπεντε να επιανα και το τεταρτο ισοπαλιακι που χαλασε στο τελος(κωδικος 116)!!Μητσο βαλε γαρυφαλελαιο στο δοντι
Όταν πας σπίτι τα βγάζεις τα λαχεία από το κοντάρι ;Αυριο που θα ξυπνησεις και θα νιωθεις ενα αερατο ανοιγμα στην σουφρα σου ......
Μην φοβηθεις ...... δεν ειναι τιποτα ..... απλα θα χαζεις ανετα
Θα θελουμε ομως να μας γραψεις μια κριτικη ως ελαχιστο δειγμα προσφορας στο φορουμ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()