kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
επισης δεν ειναι και ο βολτερος
ούτε ο αχαχούχας τσεκαρισμένο αυτό ;)
επισης δεν ειναι και ο βολτερος
Συμφωνω σε αυτα που λες για τον Λοπεζ.Βγάζει κακία .Τις προάλλες επέμενε οτι έχω γαμηθεί με κάποιον απο το φόρουμ και οτι κλαιγόμουνα μη βρει το σπίτι μου και κάτι τέτοια.Αυτά όντως είχαν γίνει αλλά δεν ήταν μέλος του φόρουμ ο τυπος και είχε μπει απλά να με κράξει επειδή τον σούταρα,για να βγαλει το αχτι του .Ηξερε οτι μπαινω εδώ και έκανε λογαριασμό .Ειπε τι είπε κι έφαγε μπαν.Αυτό έγινε αλλά αυτό που με πείραξε ήταν οτι όλα αυτά (οτι κλαιγόμουνα και τετοια)του τα είχα πει σε πμ.Τα είχα συζητήσει και με άλλα παιδιά εδώ μέσα αλλά σε πμ.Ο Εκτορας εβγαλε το πμ στη φόρα.Αυτααα..
Ξεβρακωθηκες τυπε .......αλιντι καριολογρια, αυτο το αποσμασμα εδω σου λεει κατι? τοχω ταμα οποιος με βγαζει ψευτη να τον ξεβρακωνω
Είναι ο τύπος που έλεγα κάποτε οτι δεν έλεγε και πολλά στο γαμήσι και ρώταγα για ξενοδοχεία και τέτοια αν θυμάσαι.Αυτός [size=30pt]ηταν μελος στο μπου[/size] και όσο τα έγραφα διάβαζε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.....
.....[size=30pt]Εφτιαξε νεο λογαριασμό μπηκε ως άσχετος[/size] και έγραψε ανατριχιαστικες λεπτομερειες της ζωής μου
πατσαβουρα
Ειχα τα 5 πρωτα ματσακια του κουπονιου του Ο.Π.Α.Π.... παιξει απο το μεσημερι στο πρακτορειο της περιοχης μου, σε συστημα(τελικο αποτελεσμα Χ) οπως κανω παντα και ζητουσα 3,4,5. Κατσανε τα 3 και βγαζω ελαχιστο κερδος σημερα.Αλλα στο παραπεντε να επιανα και το τεταρτο ισοπαλιακι που χαλασε στο τελος(κωδικος 116)!!
Καλο βραδυ φιλε ρεντ.Εισαι πολυ δυνατος στο ποδοσφαιρικο στοιχημα.Σε διαβαζω.Καλα κανεις και δεν γραφεις στους αλλους(Θρεντ στοιχηματος).Ουτε εγω![]()
![]()
με τον πολυξερολα τους..... εκει, που ειναι μονιμα σε παραληρημα και τραμπουκιζει τους παντες και αν δεν βρισκει κανεναν.... τραμπουκιζει τον εαυτο του...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκτορ αυτο θα πει φακελωμα.
Αμειλικτος.
Τελικά ποτέ δεν έμαθα ποιο ήταν το "φιλικό" νικ που άφηνε υποννοούμενα οτι με πήδηξε.
Εκανε νεο λογαριασμο για να με κραξει,σωστα μαλάκα που κατουράς καθιστούλα ακου τώρα 2 κουβέντες απο την παλιόγρια..Στα ειπα σε πμ ναι ή όχι?αλιντι καριολογρια, αυτο το αποσμασμα εδω σου λεει κατι? τοχω ταμα οποιος με βγαζει ψευτη να τον ξεβρακωνω
Είναι ο τύπος που έλεγα κάποτε οτι δεν έλεγε και πολλά στο γαμήσι και ρώταγα για ξενοδοχεία και τέτοια αν θυμάσαι.Αυτός [size=30pt]ηταν μελος στο μπου[/size] και όσο τα έγραφα διάβαζε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.....
.....[size=30pt]Εφτιαξε νεο λογαριασμό μπηκε ως άσχετος[/size] και έγραψε ανατριχιαστικες λεπτομερειες της ζωής μου
πατσαβουρα
Να μην κλάνεις όλη νύχτα,κουράστηκες και σήμερα ΑχαχούχαςΠαω για υπνο εγω και![]()
σας αφηνω να παιξετε με το μπιζελι του εκτορα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανε υπομονη και ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟΌταν πας σπίτι τα βγάζεις τα λαχεία από το κοντάρι ;
ουτε θα μαθεις. ελπιζω να παραμενει φιλικο νικ και να ξεφτιλιζεσαι ακομα εν αγνοια σου. για να ειμαστε και κυριοι και εχεμυθοι.
για το αρχιδι μου δεν εχεις απαντησει ακομα εξω το εχω
Εκανε νεο λογαριασμο για να με κραξει,σωστα μαλάκα που κατουράς καθιστούλα ακου τώρα 2 κουβέντες απο την παλιόγρια..Στα ειπα σε πμ ναι ή όχι?
Τα "ψυχικα" συναγωνιστων, φιλε μου...δυσκολα βγαινουν στην δημοσιοτητα...Φίλε...εδώ περιμένουμε να μάθουμε ποιο φιλικό νίκ διακόρευσε την Αλήντισσα και συ μας μιλάς για στοίχημα![]()
Που είναι ο Άλεξ οεοο!!
Προκαλεις την τυχη σου παντως και ξεχνας οτι εχεις εκθετο εκτος απο το αρχιδι και αλλα σημεια του σωματος σου![]()
Καλύτερα να ανοιγανε θρεντ παντωςΕγώ ένα δεν έχω καταλάβει ακόμα:Όποια γαμιότανε εδω μέσα, εν συνεχεία το κουβέντιαζε με τον Έκτορα στο chat;![]()
Τι να πει κανείς..για το μο@νι της αλληνήςΚαλύτερα να ανοιγανε θρεντ παντως![]()
ο λακης σε εχει παει μαρουλι παντως με τα γκανιαοποιος με εχει πει ψευτη δεν εχει γλυτωσει κανενας μεχρι τωρα. ουτε ενας.