You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αλήντισσα για να μην το κουράζουμαι κοπέλα μου:Γαμήθηκες ή όχι!!!Και αν ναι...θα το ξαναεπιχειρούσες με άρρεν από το forum;; ![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Επισκέπτης
ο εκτορας ειναι γυναικα φιλε ;)
Κάτι φήμες που λένε ότι είναι κλώνος moderator
που έχει ως όνομα, την ονομασία αμερικανικής εταιρείας πορνό ;;;
Πως τις αξιολογείτε ;;;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
του βαρου ειναιΟ Πήγασος είναι του Κοσμά ή του Γλίτσα;
Eχω μπερδευτεί![]()
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καμια σχεση......Κάτι φήμες που λένε ότι είναι κλώνος moderator
Πως τις αξιολογείτε ;;;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τοτε κατι θα εκανε η κατι πηγε να κανει και την πηρε πρεφα ο τυπος ......Μου μύρισε σαπίλα,μήπως μπήκε ο κίτρινος βάτραχος
Έιναι σίγορο ότι τον άρπαξε,αλλά μαλλον δεν της άρεσεγιατί χέστηκε πάνω της όμως
![]()
Καλα ρε σεις πιστευετε οτι θα ερθει καποια οποιαδηποτε απο εδω μεσα που ολα ειναι φλου χωρις να εχει καποια βλεψη ?
Μπορει να θελει να σας τυλιξει σε περιπετειες η να σας δαγκωσει οικονομικα η χιλια δυο αλλα πραγματα
Θυμηθητε τον μιμικο2000 στο τσατ καποτε που του ειχε δαγκωσει δανεικα κι αγυριστα 2000 ευρω μια κατερινα νομιζω δεν καλοθυμαμαι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και να ηταν ο μονος........
Μην τσιμπατε σε καθε μια απο το νετ απροσωπα .... ποτε δεν ξερετε τι μπορει να τραβαει απο πισω της
Εναν πηδουλο και δρομο κι οχι στο σπιτι σας κι αυτο αν το τραβαει ο οργανισμος σας και δεν εισαστε αγαπουληδες γιατι αν εισαστε αγαπουληδες ψαξτε αλλου για τετοια γιατι εδω θα εισαστε χαμενοι απο χερι
Δεν ήταν απο το φορουμ λέμε αυτός,σχεση ειχαμε και γραφτηκε εδω όταν τον χωρισα για να με βρισει.Αμαν,δεν καταλαβαινετε ,τα νευρα μου!Αλήντισσα για να μην το κουράζουμαι κοπέλα μου:Γαμήθηκες ή όχι!!!Και αν ναι...θα το ξαναεπιχειρούσες με άρρεν από το forum;;![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Ενταξει, το καταλαβαμε.Δεν ήταν απο το φορουμ λέμε αυτός,σχεση ειχαμε και γραφτηκε εδω όταν τον χωρισα για να με βρισει.Αμαν,δεν καταλαβαινετε ,τα νευρα μου!
Εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι το φορουμ διψαει για ανατριχιαστικες λεπτομερειες
Επισκέπτης
Ρε Λακη ,έχεις βάλει κανένα φράγκο στην άκρη ;
Αντί να ασχολείσαι με αγνωστα νικ ,μάζεψε φράγκα
το καλοκαιρι θα παμε στην Ουκρανία !
Εχει πολλά αξιοθέατα ...
Φίλε, λυπάμαι, αλλά σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, δεν πατάω.
Φοβάμαι τις μαφίες.
Θα πήγαινα μόνο αν μπορούσα να είχα "σιδηρικό" πάνω μου.
Εγώ μάλλον τέλος του 2014, κάνω παύση εργασιών
και την κάνω σε μακρινό νησί , όπως είχα γράψει.
Επισκέπτης
καμια σχεση......
Δεν σε πιστεύουμε ...
Δεν το λένε 1 ή 2 ...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Κάτι φήμες που λένε ότι είναι κλώνος moderator
Πως τις αξιολογείτε ;;;
Αχααχαχαχαχαχαχαχαχ.
Έτσι.
Να δω τον Εκτορούκο σε μασατζίδικο και τι στον κόσμο.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.436
- Πόντοι
- 5.006
του βαρου ειναι
τα εχεις καλα με τον εαυτο σου φιλε και αυτο ειναι σπανιο.οπου σταθεις και οπου κοιταξεις θα δεις ανθρωπους με απωθημενα.ανθρωπους που προσπαθουν να αποδειξουν οτι αξιζουν με οποιοδηποτε τροπο.μεινε ετσι.κρατα την αυθεντικοτηττα οσο πιο καλα μπορεις.εχουμε γεμισει φτηνα αντιγραφαΕχεις δικιο.Το για σας,που γραφεις δεν το καταλαβαινω να ουμε... αλλα για μενα προσωπικα... δεν εχω αναγκη πλεον, να αυτοεπιβεβαιωνομαι οτι αξιζω σαν ανδρας και να εχω πλαι μου ψυχοβγαλτικες, να μου ζαλιζουν τον "ερωτα"!!!Αλλα και που ειχα σχεσεις στο παρελθον, παλι στις τανες πηγαινα.![]()
![]()
![]()
Για μενα ειναι συν-ειδητη επιλογη να πηγαινω πελατης στο αγοραιο σεξ ανεκαθεν.... για να απολαμβανω το πολυτιμοτερο αγαθο....
Την ελευθερια μου.
Ναι και οι φιλες μου το ξερουνΚαλα ρε αλλιντι κι εσυ καθεσαι και λες στα θυμματα σου εεεεεε γκομενους σου γραφω στο μπουρδελα ? :S
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ο Εκτορας ειναι ενας Θρυλος του Μπου..... ειτε ειναι γυναικα, ειτε κλωνομοντ....κανεις με σιγουρια δεν γνωριζει....Κάτι φήμες που λένε ότι είναι κλώνος moderator
Πως τις αξιολογείτε ;;;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αχααχαχαχαχαχαχαχαχ.
Έτσι.
Να δω τον Εκτορούκο σε μασατζίδικο και τι στον κόσμο.
Γιατι????Δεν κανει να παει???
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΧοντρόΝαι και οι φιλες μου το ξερουν![]()
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Καλα ρε αλιντι κι εσυ καθεσαι και λες στα θυμματα σου εεεεεε γκομενους σου γραφω στο μπουρδελα ? :SΔεν ήταν απο το φορουμ λέμε αυτός,σχεση ειχαμε και γραφτηκε εδω όταν τον χωρισα για να με βρισει.Αμαν,δεν καταλαβαινετε ,τα νευρα μου!
aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άνοιξε νέο thrend τότε, σαν τον άλλον με την γυναίκα του στο καμπινγκ....και για extra δράση κότσαρε και τον Έκτορα, ότι στον σφύριζε που και που, με το πρόσχημα του εκβιασμού.Μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι, μπορείς να εμπλέξεις και τον Άλεξ σαν δικηγόρο σου και αθεράπευτο πλειμπόι.Δεν ήταν απο το φορουμ λέμε αυτός,σχεση ειχαμε και γραφτηκε εδω όταν τον χωρισα για να με βρισει.Αμαν,δεν καταλαβαινετε ,τα νευρα μου!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ο λοπεζ ειναι reactive νικνειμ.Σε αντιθεση με τον λοπεζ που ειναι εκ φυσεως κακος και υπουλος.
εχει τη στοιχειωδη εφυια να βρισκει και να παταει κουμπια σε ανασφαλεις ή/και βλακες προς δικη του τερψη.
απο κει και περα,οι χαρακτηρισμοι "κακος" ειναι πληρως ατοποι οταν μιλαμε για ιντερνετικες παρουσιες.
το χω ξαναπει,τα πολλα χιλιαρια στο ποστμιτερ
σας εχουν δημιουργησει αγελαια ενστικτα και αναγκες ακομη και σε ενα ανωνυμο φορουμ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 11K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 24K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία