aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δάκτυλος του Έκτορα δηλαδή....Τελικά αυτός ο κοντός είναι μεγάλη σουπιά!!Καλα ρε δεν καταλαβαινετε?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δάκτυλος του Έκτορα δηλαδή....Τελικά αυτός ο κοντός είναι μεγάλη σουπιά!!Καλα ρε δεν καταλαβαινετε?
Τον σούταρες πρίν η αφού σε πήδηξεΣυμφωνω σε αυτα που λες για τον Λοπεζ.Βγάζει κακία .Τις προάλλες επέμενε οτι έχω γαμηθεί με κάποιον απο το φόρουμ και οτι κλαιγόμουνα μη βρει το σπίτι μου και κάτι τέτοια.Αυτά όντως είχαν γίνει αλλά δεν ήταν μέλος του φόρουμ ο τυπος και είχε μπει απλά να με κράξει επειδή τον σούταρα,για να βγαλει το αχτι του .Ηξερε οτι μπαινω εδώ και έκανε λογαριασμό .Ειπε τι είπε κι έφαγε μπαν.Αυτό έγινε αλλά αυτό που με πείραξε ήταν οτι όλα αυτά (οτι κλαιγόμουνα και τετοια)του τα είχα πει σε πμ.Τα είχα συζητήσει και με άλλα παιδιά εδώ μέσα αλλά σε πμ.Ο Εκτορας εβγαλε το πμ στη φόρα.Αυτααα..
Δεν φοβομουνα τον Εκτορα ρε Αχαχουχα,για τον άλλο λεω.Καλα ρε σεις κατανοειτα ολα αυτα με οποιο σκεπτικο θελετε
Αλλα αυτο το να ΦΟΒΑΣΤΕ μια καραφλη ρωσσοποντια ΚΟΤΑ που δεν εχει ουτε φιλοτιμο ουτε μπεσσα και κατα συνεπεια ουτε @@ καθοτι εγχειρισμενο τραβελι κακιας ωρας δεν το καταλαβαινω........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι, απλα ο καθενας διαβαζει αυτο που θελει.Δεν φοβομουνα τον Εκτορα ρε Αχαχουχα,για τον άλλο λεω.
Τοσο μπερδεμενα τα λεω?
femme fatale ιστορία.
ελπίζω να μην τον βρουν σε κανένα χαντάκι τον τύπο με κομμένα αυτιά.
αγαμητη καραφλομπαζολα ειναιο εκτορας ειναι γυναικα φιλε ;)
δεν συζηταω εγω ποτε τετοια πραγματα,δεν με αφορουν.....Και μαζί νομίζω το είχαμε συζητήσει για το θεμα μου τοτε ή όχι?
Καλα ρε σεις κατανοειτα ολα αυτα με οποιο σκεπτικο θελετε
Αλλα αυτο το να ΦΟΒΑΣΤΕ μια καραφλη ρωσσοποντια ΚΟΤΑ που δεν εχει ουτε φιλοτιμο ουτε μπεσσα και κατα συνεπεια ουτε @@ καθοτι εγχειρισμενο τραβελι κακιας ωρας δεν το καταλαβαινω........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις δικιο.Το για σας,που γραφεις δεν το καταλαβαινω να ουμε... αλλα για μενα προσωπικα... δεν εχω αναγκη πλεον, να αυτοεπιβεβαιωνομαι οτι αξιζω σαν ανδρας και να εχω πλαι μου ψυχοβγαλτικες, να μου ζαλιζουν τον "ερωτα"!!!Αλλα και που ειχα σχεσεις στο παρελθον, παλι στις τανες πηγαινα.Για εσας υπαρχουν τα μπουρδελα,οποτε δεν υπαρχει λογος να στενοχωρησαι.Ο φιλος εχει καημο οτι δεν του καθεται γκομενα.
Έιναι σίγορο ότι τον άρπαξε,αλλά μαλλον δεν της άρεσεαφου γευτηκε το μελι τον σουταρε τον κηφηνα ως βασιλισσα![]()
αφου γευτηκε το μελι τον σουταρε τον κηφηνα ως βασιλισσαΤον σούταρες πρίν η αφού σε πήδηξεοι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
![]()
Να τον πετσοκοψε λεs???![]()
Ετσι κανουν οι μελισσεsΜου μύρισε σαπίλα,μήπως μπήκε ο κίτρινος βάτραχος
Έιναι σίγορο ότι τον άρπαξε,αλλά μαλλον δεν της άρεσεγιατί χέστηκε πάνω της όμως
![]()
Οχι, απλα ο καθενας διαβαζει αυτο που θελει.
ειναι μια dancing queen και attention whore μαζιμήτσο σε τρώει ο κώλος σου μαν το 'χεις ανάγκη πες την αλήθεια![]()
το έσβησε γιατι ο λακης δεν ειναι κωλοπαιδι. Ειναι υπερβολικος,ακραιος σε ιδεες, λεει πολλες φανφαρες και λογια αλλα αν θες την γνωμη μου ειναι γατακι και απλως θελει σημασια. Σε αντιθεση με τον λοπεζ που ειναι εκ φυσεως κακος και υπουλος.
Η αληθεια μια μανμήτσο σε τρώει ο κώλος σου μαν το 'χεις ανάγκη πες την αλήθεια![]()
Ο Πήγασος είναι του Κοσμά ή του Γλίτσα;
Eχω μπερδευτεί![]()