Επισκέπτης
Ο Εκτορας ειναι ενας Θρυλος του Μπου..... ειτε ειναι γυναικα, ειτε κλωνομοντ....
Κάτι για κλωνομοντ ακούγεται ....
![1351330641_zero-tolerance-wet-dreams-cum-true-6.jpg](http://xxx-file.org/uploads/posts/2012-10/1351330641_zero-tolerance-wet-dreams-cum-true-6.jpg)
Ο Εκτορας ειναι ενας Θρυλος του Μπου..... ειτε ειναι γυναικα, ειτε κλωνομοντ....
Δεν ήταν απο το φορουμ λέμε αυτός,σχεση ειχαμε και γραφτηκε εδω όταν τον χωρισα για να με βρισει.Αμαν,δεν καταλαβαινετε ,τα νευρα μου!
Φέρε καμια προς τα εδω...Ναι και οι φιλες μου το ξερουν![]()
Και οι φιλεs τηs χοντρεs θαναι![]()
![]()
Αλλο οι φιλες σου κι αλλο οι γκομενοι σου ομως εκτος κι αν κανονιζετε και παρτουζες με τις φιλες σου οποτε εκει μοιραια χανεται η μπαλλα.....Ναι και οι φιλες μου το ξερουν![]()
Η Αλι ειχε καταγραφτει και σε ταινιες στο διαδικτιο!![]()
εσενα σε θελω αν ευκαιρεις στα ρολογια !!!!!!!Καλα εκανες και τον παρατησες τον αλητη!![]()
![]()
τυπε για την προσφατη φιλια με τον μπολντη ,τη γνωμη σουο λοπεζ ειναι reactive νικνειμ.
Μια εξυπνη γυναικα, ετσι κανει ρε Αχαχου......οταν τα γλεντησει τα κοροιδια(το 70% εμεις οι ανδρες, τι ειμαστε στην γυναικα;;), τους παρουσιαζει οτι ειναι ανετος τυπος και γραφει σε αντρικο σαιτ.....και αυτα απο τον εγωισμο τους, θολωνουν και φευγουν....Καλα ρε αλιντι κι εσυ καθεσαι και λες στα θυμματα σου εεεεεε γκομενους σου γραφω στο μπουρδελα ? :S
Ο Μήτσος κλείνει ραντεβού σε thrend τύπε;;Άκου σε θέλω αν ευκαιρείς στα ρολόγιαδώσε ραντεβού και με τον ρέντμαν στα ξυλόγλυπτα![]()
ο λοπεζ ειναι reactive νικνειμ.
εχει τη στοιχειωδη εφυια να βρισκει και να παταει κουμπια σε ανασφαλεις ή/και βλακες προς δικη του τερψη.
εσενα σε θελω αν ευκαιρεις στα ρολογια !!!!!!!
Εσύ δεν μας καληνύχτησες πριν καμια ώρα;Οτι θελω κι οπου θελω![]()
Να σαι καλα.τα εχεις καλα με τον εαυτο σου φιλε και αυτο ειναι σπανιο.οπου σταθεις και οπου κοιταξεις θα δεις ανθρωπους με απωθημενα.ανθρωπους που προσπαθουν να αποδειξουν οτι αξιζουν με οποιοδηποτε τροπο.μεινε ετσι.κρατα την αυθεντικοτηττα οσο πιο καλα μπορεις.εχουμε γεμισει φτηνα αντιγραφα
Φίλε, λυπάμαι, αλλά σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, δεν πατάω.
Φοβάμαι τις μαφίες.
Θα πήγαινα μόνο αν μπορούσα να είχα "σιδηρικό" πάνω μου.
Εγώ μάλλον τέλος του 2014, κάνω παύση εργασιών
και την κάνω σε μακρινό νησί , όπως είχα γράψει.
Οτι θελω κι οπου θελω![]()
Πες κι αλλα τετοια ...... μπορει να σου κατσει κι εσεναΜια εξυπνη γυναικα, ετσι κανει ρε Αχαχου......οταν τα γλεντησει τα κοροιδια(το 70% εμεις οι ανδρες, τι ειμαστε στην γυναικα;;), τους παρουσιαζει οτι ειναι ανετος τυπος και γραφει σε αντρικο σαιτ.....και αυτα απο τον εγωισμο τους, θολωνουν και φευγουν....
Η Αλντισα σαν και μενα ειναι....
θελει την ελευθερια της και οχι να της ζαλιζουν τον ερωτα![]()
![]()
![]()
...
Μπες στο κοπο και κοιταξε την υπογραφη της;;
Για κοροιδο την εχεις;;;