You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Πάει να δει τον τελικό του Europa League
Τι το 'χεις παίξει τύπε;
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Τυπε επαιξες και εχασες, γιατι δεν τον εχεις πιασει καλα τον Αχαχουχα, ποσο γατουλης ειναι.Πάει να δει τον τελικό του Europa League
Δεν ειναι πολυ φιλος του ποδοσφαιρου!!Απλα τωρα που ολοι θα ειμαστε και θα βλεπουμε ποδοσφαιρο, αυτος θα παει καμμια μπουρδελοτσαρκα με σιγουρια, οτι δεν θα τον τρακαρει κανενας γνωστος....καθοτι σαν μελλοντικος Προεδρος των λαχειοπωλων, πρεπει να εχει και μια σοβαρη εικονα προς τα εξω.....
Εδω..... στο φατσοβιβλιο εμενα, μου ειχε βαλει χερι..... που εκανα λαικ σε φωτο μια εργαζομενης.....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν εχουν αναγκη να δουν χαρα στα σκελια τους φιλε οι γυναικες.δεν τις απασχολει η πουτσα .αλλου ειναι το προβλημα τους.απλα δεν βρισκουν χορηγους πλεον και εχουν πεσει σε καταθλιψηΘα ήθελες έτσι; Να χύσει κάποιος για πάρτη σου γιατί χαρά στα σκέλια last century. Μη σε πάρει από κάτω έχει και άλλες πικραμένες εδώ.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ο Μήτσος είναι φανατικός με την Πανάθα δάσκαλε,μετά απο κάθε νική εναντίων του Ολυμπιακού μπαίνει και πανηγυρίζει στο φόρουμΤυπε επαιξες και εχασες, γιατι δεν τον εχεις πιασει καλα τον Αχαχουχα, ποσο γατουλης ειναι.
Δεν ειναι πολυ φιλος του ποδοσφαιρου!!Απλα τωρα που ολοι θα ειμαστε και θα βλεπουμε ποδοσφαιρο, αυτος θα παει καμμια μπουρδελοτσαρκα με σιγουρια, οτι δεν θα τον τρακαρει κανενας γνωστος....καθοτι σαν μελλοντικος Προεδρος των λαχειοπωλων, πρεπει να εχει και μια σοβαρη εικονα προς τα εξω.....
Εδω..... στο φατσοβιβλιο εμενα, μου ειχε βαλει χερι..... που εκανα λαικ σε φωτο μια εργαζομενης.....![]()
![]()
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ΧΤι το 'χεις παίξει τύπε;![]()
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Τα εγραφα αυτα αγαπητε, μηνες τωρα.......και μαλιστα μ' ενα σλογκαν, δικης μου εμπνευσης....δεν εχουν αναγκη να δουν χαρα στα σκελια τους φιλε οι γυναικες.δεν τις απασχολει η πουτσα .αλλου ειναι το προβλημα τους.απλα δεν βρισκουν χορηγους πλεον και εχουν πεσει σε καταθλιψη
ΚΩΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΟΣ.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ο Πάοκ δάσκαλεΟ Παναθηναικος 1-1 τελειωσε.![]()
![]()
![]()
![]()
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το ρουφηξε! Τους το ειπα στο πρακτορειο σε κατι γνωστους μου, με το που ενημερωθηκα απο το πρακτορα, οτι το διπλο επεσε στο 1.70!!Τους ειπα.... το διπλο καντε το... σβου.....Ο Πάοκ δάσκαλε![]()
Εχασε ο Παοκ με 1-0, ρεντ....
aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το που ΔΕΝ μενει δεν ειναι στοιχειο για το ΠΟΥ μενει αγραμματη μεσηλικα βλαχα στη βιασυνη σου να γραψεις κατι γραφεις ολο μαλακιες![]()
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Για εσας υπαρχουν τα μπουρδελα,οποτε δεν υπαρχει λογος να στενοχωρησαι.Ο φιλος εχει καημο οτι δεν του καθεται γκομενα.Τα εγραφα αυτα αγαπητε, μηνες τωρα.......και μαλιστα μ' ενα σλογκαν, δικης μου εμπνευσης....
ΚΩΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΟΣ.
Συμφωνω σε αυτα που λες για τον Λοπεζ.Βγάζει κακία .Τις προάλλες επέμενε οτι έχω γαμηθεί με κάποιον απο το φόρουμ και οτι κλαιγόμουνα μη βρει το σπίτι μου και κάτι τέτοια.Αυτά όντως είχαν γίνει αλλά δεν ήταν μέλος του φόρουμ ο τυπος και είχε μπει απλά να με κράξει επειδή τον σούταρα,για να βγαλει το αχτι του .Ηξερε οτι μπαινω εδώ και έκανε λογαριασμό .Ειπε τι είπε κι έφαγε μπαν.Αυτό έγινε αλλά αυτό που με πείραξε ήταν οτι όλα αυτά (οτι κλαιγόμουνα και τετοια)του τα είχα πει σε πμ.Τα είχα συζητήσει και με άλλα παιδιά εδώ μέσα αλλά σε πμ.Ο Εκτορας εβγαλε το πμ στη φόρα.Αυτααα..το έσβησε γιατι ο λακης δεν ειναι κωλοπαιδι. Ειναι υπερβολικος,ακραιος σε ιδεες, λεει πολλες φανφαρες και λογια αλλα αν θες την γνωμη μου ειναι γατακι και απλως θελει σημασια. Σε αντιθεση με τον λοπεζ που ειναι εκ φυσεως κακος και υπουλος.
Ομως η αληθεια ειναι οτι επρεπε να περιμενες και χειρότερα... Αν κατι αφησεις η ιδια να βγει μειν γιατι να εχεις απαιτηση να μην το χρησιμοποιησουν οι αλλοι σε κοινη θεα το εβγαλες. αΝ ηταν πριβε θα χες δικιο. τεσπα δεν θα ασχοληθω αλλο νομιζω καταλαβες τι λεω και δεν με νοιαζει να σου αλλαξω και αποψη
εγω απλα λεω την αληθεια φιλε για τις γκομενες.δεν παραπονιεμαι πλεονΓια εσας υπαρχουν τα μπουρδελα,οποτε δεν υπαρχει λογος να στενοχωρησαι.Ο φιλος εχει καημο οτι δεν του καθεται γκομενα.
aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελικά τον άρπαξες τότε ή όχι;;Δεν διευκρινίζειςΣυμφωνω σε αυτα που λες για τον Λοπεζ.Βγάζει κακία .Τις προάλλες επέμενε οτι έχω γαμηθεί με κάποιον απο το φόρουμ και οτι κλαιγόμουνα μη βρει το σπίτι μου και κάτι τέτοια.Αυτά όντως είχαν γίνει αλλά δεν ήταν μέλος του φόρουμ ο τυπος και είχε μπει απλά να με κράξει επειδή τον σούταρα,για να βγαλει το αχτι του .Ηξερε οτι μπαινω εδώ και έκανε λογαριασμό .Ειπε τι είπε κι έφαγε μπαν.Αυτό έγινε αλλά αυτό που με πείραξε ήταν οτι όλα αυτά (οτι κλαιγόμουνα και τετοια)του τα είχα πει σε πμ.Τα είχα συζητήσει και με άλλα παιδιά εδώ μέσα αλλά σε πμ.Ο Εκτορας εβγαλε το πμ στη φόρα.Αυτααα..
Και μαζί νομίζω το είχαμε συζητήσει για το θεμα μου τοτε ή όχι?ο εκτορας ειναι γυναικα φιλε ;)
Καλα ρε δεν καταλαβαινετε?Τελικά τον άρπαξες τότε ή όχι;;Δεν διευκρινίζεις
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
...έχω γαμηθεί με κάποιον...
...Αυτά όντως είχαν γίνει αλλά δεν ήταν μέλος του φόρουμ ο τυπος...
...τον σούταρα...
femme fatale ιστορία.
ελπίζω να μην τον βρουν σε κανένα χαντάκι τον τύπο με κομμένα αυτιά.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ο εκτορας ειναι γυναικα φιλε ;)Συμφωνω σε αυτα που λες για τον Λοπεζ.Βγάζει κακία .Τις προάλλες επέμενε οτι έχω γαμηθεί με κάποιον απο το φόρουμ και οτι κλαιγόμουνα μη βρει το σπίτι μου και κάτι τέτοια.Αυτά όντως είχαν γίνει αλλά δεν ήταν μέλος του φόρουμ ο τυπος και είχε μπει απλά να με κράξει επειδή τον σούταρα,για να βγαλει το αχτι του .Ηξερε οτι μπαινω εδώ και έκανε λογαριασμό .Ειπε τι είπε κι έφαγε μπαν.Αυτό έγινε αλλά αυτό που με πείραξε ήταν οτι όλα αυτά (οτι κλαιγόμουνα και τετοια)του τα είχα πει σε πμ.Τα είχα συζητήσει και με άλλα παιδιά εδώ μέσα αλλά σε πμ.Ο Εκτορας εβγαλε το πμ στη φόρα.Αυτααα..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 11K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 24K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία