Να είχε και καμιά φωτό, λες πάει στο καλό η κατάσταση, κάτι βλέπουμε. Τεσπά.
Εξόρμηση χθές και σήμερα στην 3η Σεπτεμβρη για να βρώ το άντρο που ανέφερε ο φίλτατος Ζάρας...μα επειδή είναι καλοκαίρι; Μα είμαι εγώ ο στραβούλιακας της υπόθεσης; Μα να με έχει χτυπήσει ο ήλιος; Όπως και να έχει, δεν το βρήκα το μέρος παρ'ότι είδα εκεί πέρα δύο μαγαζία με υπερυψωμένα...αλλά να υπήρχε και καμιά με στήθος, να πω εδώ είναι το βρήκαμε. Ξεραϊλα. Χειμώνα τώρα, δεν χαθήκαμε.
Χθές έγινε εξόρμηση και στην Δευκαλίωνος 63 αμέσως μετά γιατί ακούστηκε ότι στον 5ο, στο όνομα Θωδου μου είπαν γιατί υπάρχει μια Αλίκη με 7αρια και είχα βυζοθολώσει και εγώ. Νεκρική σιγή. Οι ώρες που λέγανε και οι παλιοί και σε άλλα σάιτ, 11 με 6...μήπως τα κλείνουν τον Ιούλη βρε αδερφέ ή εγώ είμαι ο γκαντέμης της παρέας;
Μετά από την σημερινή προσπάθεια τουλάχιστον, βρήκα, ευτυχώς, την Τζούλια και μου φύγαν τα μάτια.
Άλλο να το βλέπεις στην οθόνη και άλλο λάιβ.
Τιμήθηκε και τώρα, ή φταίει που είμαι εγώ όλοι μέρα στους γκασμάδες για χρόνια και τις πρώιμες πατασβούρες που δείχνουν 40 χρόνια μεγαλύτερες, αλλά για την ηλικία που λένε στο σάιτ, άψογα κρατιέται. Καλά να είμαστε και τσέπη να'χουμε να την ξανατιμήσουμε.
Καλό καλοκαίρι παίδες και καλά μπάνια.