You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)
Όπα κάτσε δώσε επεξηγήσεις, όταν λες ότι μίκρυναν τα βυζιά της εννοείς ότι πλέον έχουν το χάλι τους όπως τα βυζιά της Λάουρας όταν είχε αδυνατίσει που είχαν κρεμάσει;
όχι, ειναι πιο στητα και πιο μικρα.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
3,5αρια προς 4 αλλα ψιλοπεσμενα!Ρε παιδιά η Άννα απο Τατοίου 58 τι λέει..??? Στις φωτο οι βυζάρες της πάντως φαίνονται πολύ εντυπωσιακές..!!! Έτσι είναι..???
Φατσα μετρια προς ασχημη....κορμι απλα ανεκτο για τα γουστα μου!
Υπαρχει κριτικη...
3,5αρια προς 4 αλλα ψιλοπεσμενα!
Φατσα μετρια προς ασχημη....κορμι απλα ανεκτο για τα γουστα μου!
Υπαρχει κριτικη...
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έχει δοκιμάσει κάποιος ? Είναι όπως φαίνονται ??
dongiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τι εγινε συναδελφοι βυζοκυνηγοι πολυ ησυχια επεσε στο σαιτ γιατι τετοια νεκρα ?
dongiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
τοτε τσεκαρε αυτο.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.010
- Πόντοι
- 5.015
Πέρασα απόψε από Τροφωνίου 13 για να τσεκάρω την Αγάπη. Έχει αδυνατίσει υπερβολικά σε σχέση με το πώς ήταν αλλά το κακό είναι ότι μαζί έχουν αδυνατίσει και τα βυζιά της, σε βαθμό που πλέον δεν εντάσσεται καν στην κατηγορία "Βυζοπούλες" (τα βυζιά της δεν είναι καν 4άρια πλέον, λες και είδα άλλη γυναίκα). Στο Τροφωνίου 9 ήταν η Λάουρα - Τζούλια η οποία ήταν για λύπηση, φρικιό πλέον στη φάτσα με piercing παντού το αποτέλεσμα του οποίου όμως σε συνδυασμό με την ηλικία της μόνο γελοίο είναι, κυτταρίτιδα και φλεβίτιδα φουλ στα πόδια, μόνο τα jumbo - boobs ήταν στη θέση τους.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.027
- Πόντοι
- 46.232
συγνώμη αλλά αν η Αγάπη έχει αδυνατίσει υπερβολικά , πρίν πώς ήταν
τα βυζιά της είναι τώρα το πολύ 3άρια , την Τζούλια με τα τατουάζ την είδες στο Τροφωνίου 11 αριστερά ;)
τα βυζιά της είναι τώρα το πολύ 3άρια , την Τζούλια με τα τατουάζ την είδες στο Τροφωνίου 11 αριστερά ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.010
- Πόντοι
- 5.015
συγνώμη αλλά αν η Αγάπη έχει αδυνατίσει υπερβολικά , πρίν πώς ήταν
Ναι όντως στο 11 την Τζούλια, μπέρδεψα το νούμερο Η Αγάπη πριν 4 χρόνια τουλάχιστον που τη γνώρισα εγώ ήταν στα κυβικά της Λάουρας - Τζούλιας με jumbo boobs και κατ' εμέ ήταν πιο θελκτική σαν BBW απ' την Τζούλια, παρ' ότι δεν πήγα τελικά ποτέ μαζί της ενώ με την Τζούλια έχω πάει... Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας μπουρδελάκιας σαν εσένα δεν είχε τρακάρει ποτέ την Αγάπη, με εκπλήσσεις!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Ναι όντως στο 11 την Τζούλια, μπέρδεψα το νούμερο Η Αγάπη πριν 4 χρόνια τουλάχιστον που τη γνώρισα εγώ ήταν στα κυβικά της Λάουρας - Τζούλιας με jumbo boobs και κατ' εμέ ήταν πιο θελκτική σαν BBW απ' την Τζούλια, παρ' ότι δεν πήγα τελικά ποτέ μαζί της ενώ με την Τζούλια έχω πάει... Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας μπουρδελάκιας σαν εσένα δεν είχε τρακάρει ποτέ την Αγάπη, με εκπλήσσεις!
Η Αγάπη έχει κάνει σμίκρυνση, παλιότερα είχε Νο 4+...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.027
- Πόντοι
- 46.232
την έχω συναντήσει , ειρωνική ήταν η ερώτηση , αλλά ξέρεις γραπτός λόγοςΝαι όντως στο 11 την Τζούλια, μπέρδεψα το νούμερο Η Αγάπη πριν 4 χρόνια τουλάχιστον που τη γνώρισα εγώ ήταν στα κυβικά της Λάουρας - Τζούλιας με jumbo boobs και κατ' εμέ ήταν πιο θελκτική σαν BBW απ' την Τζούλια, παρ' ότι δεν πήγα τελικά ποτέ μαζί της ενώ με την Τζούλια έχω πάει... Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας μπουρδελάκιας σαν εσένα δεν είχε τρακάρει ποτέ την Αγάπη, με εκπλήσσεις!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.010
- Πόντοι
- 5.015
Η Αγάπη έχει κάνει σμίκρυνση, παλιότερα είχε Νο 4+...
Σμίκρυνση ή αδυνάτισαν κι αυτά μαζί με το κορμί της;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.027
- Πόντοι
- 46.232
ναι όντως πάντα πρωί δουλεύειwomanholic επειδή λες αποψε εννοεις απογευματινή βάρδια; γιατί εγώ την Τζούλια-Λάουρα τη θυμάμαι πάντα πρωινή βάρδια, τι ώρα την πέτυχες;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.010
- Πόντοι
- 5.015
womanholic επειδή λες αποψε εννοεις απογευματινή βάρδια; γιατί εγώ την Τζούλια-Λάουρα τη θυμάμαι πάντα πρωινή βάρδια, τι ώρα την πέτυχες;
Πρωινή βάρδια, αυτό δεν έχει αλλάξει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις