Ρε μάγκα θα με τρελάνεις εσύ σήμερα το βράδυ & θα με καβλώσεις κιόλας & λείπει & το Μαριαννάκι & δεν μπορώ να πάω να ξεσπάσω... Πότε έδινε κουλούρι η Μαριάννα, όταν είχε πρωτοπάει στο 136 εννοείς;;; Έπρεπε τότε να δώσεις συναγερμό στο thread!!! Αυτός ο κώλος της μου είχε μείνει απωθημένο...
Στο λεω με ειλικρινια,ειχα παει μια δευτερα,βγαινει η τσατσα με Μαριαννα και λεει η τσατσα,κολαρακι με20ευρο συνολο!!Μενω μαλακας,δεν το πιστευα,μετα μπαινω και ρωταω τη Μαριαννα πως και ετσι,μου λεει πρωτη μερα σημερα για να κερδισω πελατεια..Το κολορακι της πολυ σφυχτο,δεν ειχε βαλει ,τουλαχιστον μπροστα μου κρεμα..Την περνω στην αρχη στα τεσσερα αλλα πονουσε,μετα τη ξαπλωνω και της τρυπανιαζω χαλαρα το κουλουρι,που ηταν πεντακαθαρο..Ειχα βαλει τα ποδια της στους ωμους μου.Στο τελος μου λεει ,οτι τελικα δεν ειναι και τοσο ασχημο απο πισω,αν και ειχε κοκκινισει ολο το προσωπο της!ημουνα ο πρωτος πελατης της πρωτης μερας που εδινε κουλουρι! οταν ξαναπηγα 4-5 μερες μετα,το ειχε σταματισει γιατι ποναγε!Συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος!