Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (8 μέλη και 57 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω που περνάω από κει πριν παω στη Λάουρα δεν εχει ερθει τετοιο τεμάχιο μεχρι τωρα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Προσοχή παιδιά - Παρανόηση!
Δεν λέω ότι τώρα είναι στην Τροφωνίου κάτι τέτοιο. Επαναδημοσίευσα παλαιά μου δημοσίευση για κοπέλα που ταιριάζει στην περιγραφή (σωματότυπος, βάρδια και όνομα) με αυτήν που λέει ο Heelover για Αχιλλέως 40. Μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής εγώ! Sorry!

Vyziologikos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επανακάμψασα, εδώ και λίγο καιρό, Mina με ειδικές υπηρεσίες για Κομάντο αλλά και για απλούς συναδέλφους. Βυζί τεσσαράκι γεμάτο, ζουμερό, αν συνεχίσω να περιγράφω θα ξαναπάω μια βόλτα από εκεί... Μια απλή εναλλακτική για κάλή βυζουπηρεσία... (Βέβαια με έχει απογοητεύσει μια φορά στο παρελθόν αλλά, άνθρωπος είναι, μπορεί να είχε τις μαύρες της...)
Απογευματινή βάρδια της Αντριάνας την έχω πετύχει... Κάπου είδα και κριτική από συνάδελφο...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Επανακάμψασα, εδώ και λίγο καιρό, Mina με ειδικές υπηρεσίες για Κομάντο αλλά και για απλούς συναδέλφους. Βυζί τεσσαράκι γεμάτο, ζουμερό, αν συνεχίσω να περιγράφω θα ξαναπάω μια βόλτα από εκεί... Μια απλή εναλλακτική για κάλή βυζουπηρεσία... (Βέβαια με έχει απογοητεύσει μια φορά στο παρελθόν αλλά, άνθρωπος είναι, μπορεί να είχε τις μαύρες της...)
Απογευματινή βάρδια της Αντριάνας την έχω πετύχει... Κάπου είδα και κριτική από συνάδελφο...

μπορείς σε παρακαλώ να πεις οδό, μέρες και ώρα που παίζει???

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οταν λες ειδικεσ υπηρεσιες για κομαντο????

Επισκέπτης
Εδώ μαζεψα αυτά που εγραψε ο Αντωνης σε αλλο ποστ και μας ενδιαφέρουν .Ας τα ερευνήσουμε λοιπόν και ας γραψουμε τι εγινε

Αδάνων 2  μια ξανθιά χοντρή με μεγάλες βυζάρες 4,5 μιλφ βαθμ. 5

Αχιλλέως 48 κάτω Μαρία χοντρή κοντή μελαχρινή με βυζάρες βαθμ. 5

Βέργας 6Α Βίκυ χοντρή μελαχρινή μιλφ με μεγάλα βυζιά βαθμ. 4,5

Βιργ. Μπενάκη 31 (& Κων/πόλεως) Τζένη μελαχρινή Ελληνίδα χοντρή με βυζάρες όπου έχει δουλέψει σε Μονής Προδρόμου και Βέργας βαθμ 5

Διδύμου 18Α ξανθό μιλφ με πιασίματα και βυζάρες βαθμ. 5,5

Διδύμου 20 ξανθιά κοντόχοντρη με βυζάρες βαθμ. 4,5

Εξηκίου 18 ξανθιά τελείως μπάζο με μεγάλες βυζάρες βαθμ. 3

Εξηκίου 20 ξανθιά που κάνει ακάποτο τσιμπούκι με τεράστια βυζιά χοντρή και μέσα τον πούστη τον τσάτσο να σου πρήζει τα @@ βαθμ. 3

Κεραμεικού 13Α ξανθιά με μεγάλα βυζιά αλλά ωραίο γλυκό πρόσωπο ψιλή βαθμ 5,5

Κεραμεικού 15Β χοντρούλα μελαχρινή με τεράστια βυζιά μιλφ βαθμ 4,5

Κολωνού 11Β χοντρούλα ψιλή καστανή με μεγάλους βύζους Ρωσίδα βαθμ 4

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 χοντρή κοντή ασιάτισσα μιλφ με μεγάλα βυζιά βαθμ. 4

Παιανιέων 24 μιλφ Ελληνίδα βυζάρες κυτταρίτιδες κοντή κστανή άστα να πάνε βαθμ 3,5

Τροφωνίου 11 και εδώ μαύρη μελαχρινή αλλά τελείως χάλια με κυτταρίτιδες και με τεράστιο βυζί χάλια μακριά βρώμαγε και το σπίτι βαθμ. 4,5

Φυλής 71Α Η Εύα καυλιάρα τσατσά με κολλητό παντελόνι και με μια καυλιάρικη περιγραφή ήταν μια Τσέχα με μεγάλα βυζιά αρκετά προκλητική γιατί έγλυφε και τα δάχτυλά της και είχε σκουλαρίκια στης ρώγες βαθμ. 8

Φυλής 84Β πάνω η Ηλιάνα η τρελή μελαχρινή με τα μεγάλα βυζιά βαθμ. 6,5

Φυλής 214 μια χοντρή ψιλή Ρωσίδα με κρεμαστάρια βαθμ. 4,5

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Απο αυτες που ξερω Zaras...
Αδανων2 εχω πετυχει κι εγω ξανθια..οχι μιλφ..αλλα ψηλη με καλο κορμι και 3,5αρια!
Στο ιδιο σπιτι χθες απογευμα πετυχα σκουροχρωμη επισης με καλο κορμι με 3.5-4  :boobies:
Φυλης84β Ηλιανα 4αρια σιλικονατα
Τροφωνιου11 μαυρη με 3.5-4  :boobies:
Εξηκιου επισης παιζει Ελληνιδα ξανθια 50αρα με 4.5-5 πεσμενα!

Επισκέπτης
Αδάνων μάλλον είναι η Μαρία η Πολωνέζα

Για τα άλλα θα πάω .Της Εξηκίου δεν ειναι σαν της Λάουρας ?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Η Βίβλος των απανταχού βυζόδουλων:

Αδάνων 2  μια ξανθιά χοντρή με μεγάλες βυζάρες 4,5 μιλφ βαθμ. 5

Αχιλλέως 48 κάτω Μαρία χοντρή κοντή μελαχρινή με βυζάρες βαθμ. 5

Βέργας 6Α Βίκυ χοντρή μελαχρινή μιλφ με μεγάλα βυζιά βαθμ. 4,5

Βιργ. Μπενάκη 31 (& Κων/πόλεως) Τζένη μελαχρινή Ελληνίδα χοντρή με βυζάρες όπου έχει δουλέψει σε Μονής Προδρόμου και Βέργας βαθμ 5

Διδύμου 18Α ξανθό μιλφ με πιασίματα και βυζάρες βαθμ. 5,5

Διδύμου 20 ξανθιά κοντόχοντρη με βυζάρες βαθμ. 4,5

Εξηκίου 18 ξανθιά τελείως μπάζο με μεγάλες βυζάρες βαθμ. 3

Εξηκίου 20 ξανθιά που κάνει ακάποτο τσιμπούκι με τεράστια βυζιά χοντρή και μέσα τον πούστη τον τσάτσο να σου πρήζει τα @@ βαθμ. 3

Κεραμεικού 13Α ξανθιά με μεγάλα βυζιά αλλά ωραίο γλυκό πρόσωπο ψιλή βαθμ 5,5

Κεραμεικού 15Β χοντρούλα μελαχρινή με τεράστια βυζιά μιλφ βαθμ 4,5

Κολωνού 11Β χοντρούλα ψιλή καστανή με μεγάλους βύζους Ρωσίδα βαθμ 4

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 χοντρή κοντή ασιάτισσα μιλφ με μεγάλα βυζιά βαθμ. 4

Παιανιέων 24 μιλφ Ελληνίδα βυζάρες κυτταρίτιδες κοντή κστανή άστα να πάνε βαθμ 3,5

Τροφωνίου 11 και εδώ μαύρη μελαχρινή αλλά τελείως χάλια με κυτταρίτιδες και με τεράστιο βυζί χάλια μακριά βρώμαγε και το σπίτι βαθμ. 4,5

Φυλής 71Α Η Εύα καυλιάρα τσατσά με κολλητό παντελόνι και με μια καυλιάρικη περιγραφή ήταν μια Τσέχα με μεγάλα βυζιά αρκετά προκλητική γιατί έγλυφε και τα δάχτυλά της και είχε σκουλαρίκια στης ρώγες βαθμ. 8

Φυλής 84Β πάνω η Ηλιάνα η τρελή μελαχρινή με τα μεγάλα βυζιά βαθμ. 6,5

Φυλής 214 μια χοντρή ψιλή Ρωσίδα με κρεμαστάρια βαθμ. 4,5

Φίλε zara άξιος και πάλι!
respect-062.gif

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Το θεαρεστο εργο του αγαπητου Ζαρα δεν χρηζει κοσμητικων επιθετων.Ειναι ανεκτιμητης αξιας.

Ομως ρε Ζαρουλη, στο 99% των περιπτωσεων εχεις βαλει μεσα τις λεξεις:
μπαζο, χοντρη, γρια, κρεμαστα.
Ε γαμησε τα δηλαδη.Ειπαμε, ναι ειμαστε αρρωστοι με βυζαρες,αλλα αμα ειναι ετσι.... :headbang:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλοι συμμαστολάτρεις,
όπως έχω τονίσει και παλαιότερα, αυτό που ψάχνουμε και στο οποίο βασιζόμαστε για να διαλέξουμε σπίτια είναι το μεγάλο στήθος. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι για να βρούμε κάτι τέτοιο (και μάλιστα στην τιμή των €20) πρέπει να κάνουμε και υποχωρήσεις. Βεβαίως οι λέξεις μπάζο, χοντρή, γριά και οι λοιπές που είναι στην αναφορά του zaras27 μπορεί να είναι υποκειμενικές διότι προέρχονται από άλλη δημοσίευση μη βυζολάτρη. Αλλά εάν θέλουμε να έχουμε μεγάλα στήθη στο πιάτο μας πρέπει να δεχθούμε ότι το μεγάλο στήθος μπορεί να συμβαδίζει με γυναίκα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας ή λίγο πιο γεματούλας. Δεν είναι και αναγκαίο πάντα βέβαια αυτό, αλλά οι πλείστες των περιπτώσεων είναι έτσι. Μην ψάχνουμε κορμί άψογο με μεγάλο στήθος. Σκεφτείτε πόσο λίγες είναι αυτές ο γυναίκες. Πόσες βλέπετε στο δρόμο εσείς που να είναι έτσι; ... Ως σπάνιο αυτό το είδος, είναι και ακριβό. Δεν είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτό στην τιμή των €20, ε; Ή ακόμη και σε αυτήν των €100. Ένα μεγάλο μπράβο στον zaras27, όχι μόνο που το ξετρύπωσε, αλλά και που το επαναδημοσίευσε. Ας απολαύσουμε τον τυχεράκια τώρα στο βίντεο...  :headbang:

Ένας Φυλήςυχος Πολίτης

firefighter2

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συμμαστολάτρεις,
όπως έχω τονίσει και παλαιότερα, αυτό που ψάχνουμε και στο οποίο βασιζόμαστε για να διαλέξουμε σπίτια είναι το μεγάλο στήθος. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι για να βρούμε κάτι τέτοιο (και μάλιστα στην τιμή των €20) πρέπει να κάνουμε και υποχωρήσεις. Βεβαίως οι λέξεις μπάζο, χοντρή, γριά και οι λοιπές που είναι στην αναφορά του zaras27 μπορεί να είναι υποκειμενικές διότι προέρχονται από άλλη δημοσίευση μη βυζολάτρη. Αλλά εάν θέλουμε να έχουμε μεγάλα στήθη στο πιάτο μας πρέπει να δεχθούμε ότι το μεγάλο στήθος μπορεί να συμβαδίζει με γυναίκα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας ή λίγο πιο γεματούλας. Δεν είναι και αναγκαίο πάντα βέβαια αυτό, αλλά οι πλείστες των περιπτώσεων είναι έτσι. Μην ψάχνουμε κορμί άψογο με μεγάλο στήθος. Σκεφτείτε πόσο λίγες είναι αυτές ο γυναίκες. Πόσες βλέπετε στο δρόμο εσείς που να είναι έτσι; ... Ως σπάνιο αυτό το είδος, είναι και ακριβό. Δεν είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτό στην τιμή των €20, ε; Ή ακόμη και σε αυτήν των €100. Ένα μεγάλο μπράβο στον zaras27, όχι μόνο που το ξετρύπωσε, αλλά και που το επαναδημοσίευσε. Ας απολαύσουμε τον τυχεράκια τώρα στο βίντεο...  :headbang:

Ένας Φυλήςυχος Πολίτης
αφτεs εινε βυζαρεs!!!!!ευγε!!!

Επισκέπτης
Φίλοι μου τα ευσημα όπως εγραψα ανήκουν στον Antony ο οποίος και πήγε παντού και εδωσε τους χαρακτηρισμούς για μερικούς τους οποίους συμφωνώ και διαφωνώ σε αυτά που πήγα εγω .Τώρα μένει σε μας να εξακριβώσουμε τι γίνεται .Συν τη Μαρίνα στο Φ92 που αναφέρθηκα για μεγαλο μεγεθος

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Zara μακρια απο Μαρινα στο 92  ;)
Να βαλουμε και μια βυζοπουλα(απο στουντιο)..Νικη Ιακχου7α Δευτερα-Τεταρτη-Σαββατο 10-7!
Μακραν η πιο ωραια βυζαρου που κυκλοφορει στην Αθηνα με απλα καλες υπηρεσιες αλλα ειναι τοσο ωραια γυναικα που αξιζει για μια φορα!!Στηθος 4.5-5  :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ Piatsa .

Αναφέρω μικρή εξόρμηση λόγω χρόνου το πρωί.

Φ214 Μαπα το καρπούζι δεν ήταν η ξανθιά εκεί.
Βέργας και Εξηκίου τίποτα καλό
Αγαθουπόλεως και στα δύο τίποτα δυστυχώς
Τέλος από Τροφωνίου στο 1ο αριστερά τίποτα στο 2ο αριστερά τίποτα στο 3ο ήταν η Λάουρα και δεν μπήκα ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ και στο 4ο πάνω μια μαυρη κοντή χάλια.

Vyziologikos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μίνα: Διδύμου 20, μάλλον κάνει τα ρεπό της Αντριάνας. Όταν μιλάμε για ειδικές κομάντο υπηρεσίες μιλάμε για υγρή ακάποτη, χυσίματα στις βυζάρες (ακούς anatolgami?), συναγωνιστής σε κριτική, νομίζω, έχει αναφέρει και CIM. Χτες πέρασα και βρήκα την ψηλή.

Λοιπόν, να σχολιάσω προηγούμενο ποστ του zaras27 σε σχέση με επιτόπια χθεσινή παρατήρηση, απογευματινή βάρδια, βόλτα 6-8:30:

Εξηκίου 20, ο τσάτσος όντως σου τα ζαλίζει, ενίοτε όμως σου τα ζαλίζει και η τάνα... Για να μη φύγεις μόνο που δε σου τάζει να σε πληρώσει εκείνη... λυπηρό...

Παιανιέων 24, τα βυζιά που τα είδατε...

Διδύμου 18Α, μάλλον για την Ανίτα λέμε... Δεν έχει βυζάρες, απλά ένα ανθρώπινο σετ, να πιάνεις κάτι ρε παιδί μου! Μια απλή λύση πρωκτικού είναι η τύπισα, εκεί έχει και αντοχές (για όσους ενδιαφέρονται)

Εξηκίου 18 ήταν μια θείτσα με ανύπαρκτο βυζί, κλασσική ελληνίδα τάνα χαμηλού εμφανισιακού επιπέδου... Άντε να έπαιζε σε cult τσόντα των 70s...

Βιργ. Μπενάκη 31 (& Κων/πόλεως) Τζένη μελαχρινή Ελληνίδα χοντρή με βυζάρες, συμφωνώ... Αν και οριακά εκτός προδιαγραφών, στα υπόψιν (είχε ένα συναγωνιστή ένα τέταρτο μέσα...)

Επίσης, ΔΕΝ βρήκα Κων/πόλεως 166 βυζί, μόνο ένα ψηλό κάτω και ένα απαράδεκτο αιγυφτιακής προέλευσης πάνω... Τι έγινε εκεί?

Και η Βέργας 6Α κλειστά... Μόνο τα 2 καινούρια ανοιχτά, τα οποία συνήθως έχουν μαύρες.

Μαύρη όμως, με πολύ σωστό βυζί, τόσο σε στήσιμο όσο και σε μέγεθος, και αξιοπρεπές κορμί (ίσως λίγο περίεργος κώλος για κάποιους...) παίζει Φωκαίας 27 υπόγειο. Βέβαια σου τα ζαλίζει να μπεις (είμαι πολύ καλη X 359876 φορές, έλα μωρό μου X 543376 φορές) και αν μπείς δεν το απολαμβάνεις όσο θες το βυζί. Και το κλου, αν σε θυμάται από προηγούμενη επίσκεψη πρέπει να δώσεις σκήρή μάχη για να ξεφύγεις (κλασσική μαύρη τακτική...)

Και Ιουλιανού 71 πήγαμε, μπαζομιλφ υποσχόμενου βλέμματος για τους φαν του είδους αλλά βυζί 2 μάξιμουμ...

Και μιλφ Εύα Φ92 πήγαμε να δούμε, τι βάρδια είναι δαύτη? Είδα πολλά υποσχόμενο μιλφ με εκφυλότατο βλέμα, καλό κορμί και με βυζί 3+

Αχιλέως 40 τέλος απεκαλύφθη ψηλό, μελαχρινό, ιπποδρομιακών προδιαγραφών αλλά όχι σοβαρό στήθος... Που είναι ρε Heel το βυζοφέρον που είχες προτείνει? Μάλλον πέρασα νωρίς...

Όσον αφορά τις βαθμολογίες, μάλλον θα συμφωνήσω, τουλάχιστον σε όσα είδα και εγώ. Αν και η βαθμο΄λόγηση είναι πάντα μια υποκειμενική διαδικασία...

Αυτά από μια μέτρια δειγματοληπτική βόλτα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

(Άσχετο, δοκίμασα Μπάρμπαρα Φ71, λέτε να το χάνω?)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι:

Η Carla, βαμμένη ξανθιά νταρντανώδης, κεφάτη, που δούλευε κάμποσο καιρό στο Φωκαίας 17 (πάνω), και μερικές μέρες στο Φ65, υπάρχει πουθενά ή το 'κοψε?

Και ρωτάω εδώ γιατί ΕΙΧΕ βυζιά!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ρε παιδιά συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι:

Η Carla, βαμμένη ξανθιά νταρντανώδης, κεφάτη, που δούλευε κάμποσο καιρό στο Φωκαίας 17 (πάνω), και μερικές μέρες στο Φ65, υπάρχει πουθενά ή το 'κοψε?

Και ρωτάω εδώ γιατί ΕΙΧΕ βυζιά!!!
Eχω να την δω κοντα στο διμηνο!

Επισκέπτης
Μίνα: Διδύμου 20, μάλλον κάνει τα ρεπό της Αντριάνας. Όταν μιλάμε για ειδικές κομάντο υπηρεσίες μιλάμε για υγρή ακάποτη, χυσίματα στις βυζάρες (ακούς anatolgami?), συναγωνιστής σε κριτική, νομίζω, έχει αναφέρει και CIM. Χτες πέρασα και βρήκα την ψηλή.

Λοιπόν, να σχολιάσω προηγούμενο ποστ του zaras27 σε σχέση με επιτόπια χθεσινή παρατήρηση, απογευματινή βάρδια, βόλτα 6-8:30:

Εξηκίου 20, ο τσάτσος όντως σου τα ζαλίζει, ενίοτε όμως σου τα ζαλίζει και η τάνα... Για να μη φύγεις μόνο που δε σου τάζει να σε πληρώσει εκείνη... λυπηρό...

Παιανιέων 24, τα βυζιά που τα είδατε...

Διδύμου 18Α, μάλλον για την Ανίτα λέμε... Δεν έχει βυζάρες, απλά ένα ανθρώπινο σετ, να πιάνεις κάτι ρε παιδί μου! Μια απλή λύση πρωκτικού είναι η τύπισα, εκεί έχει και αντοχές (για όσους ενδιαφέρονται)

Εξηκίου 18 ήταν μια θείτσα με ανύπαρκτο βυζί, κλασσική ελληνίδα τάνα χαμηλού εμφανισιακού επιπέδου... Άντε να έπαιζε σε cult τσόντα των 70s...

Βιργ. Μπενάκη 31 (& Κων/πόλεως) Τζένη μελαχρινή Ελληνίδα χοντρή με βυζάρες, συμφωνώ... Αν και οριακά εκτός προδιαγραφών, στα υπόψιν (είχε ένα συναγωνιστή ένα τέταρτο μέσα...)

Επίσης, ΔΕΝ βρήκα Κων/πόλεως 166 βυζί, μόνο ένα ψηλό κάτω και ένα απαράδεκτο αιγυφτιακής προέλευσης πάνω... Τι έγινε εκεί?

Και η Βέργας 6Α κλειστά... Μόνο τα 2 καινούρια ανοιχτά, τα οποία συνήθως έχουν μαύρες.

Μαύρη όμως, με πολύ σωστό βυζί, τόσο σε στήσιμο όσο και σε μέγεθος, και αξιοπρεπές κορμί (ίσως λίγο περίεργος κώλος για κάποιους...) παίζει Φωκαίας 27 υπόγειο. Βέβαια σου τα ζαλίζει να μπεις (είμαι πολύ καλη X 359876 φορές, έλα μωρό μου X 543376 φορές) και αν μπείς δεν το απολαμβάνεις όσο θες το βυζί. Και το κλου, αν σε θυμάται από προηγούμενη επίσκεψη πρέπει να δώσεις σκήρή μάχη για να ξεφύγεις (κλασσική μαύρη τακτική...)

Και Ιουλιανού 71 πήγαμε, μπαζομιλφ υποσχόμενου βλέμματος για τους φαν του είδους αλλά βυζί 2 μάξιμουμ...

Και μιλφ Εύα Φ92 πήγαμε να δούμε, τι βάρδια είναι δαύτη? Είδα πολλά υποσχόμενο μιλφ με εκφυλότατο βλέμα, καλό κορμί και με βυζί 3+

Αχιλέως 40 τέλος απεκαλύφθη ψηλό, μελαχρινό, ιπποδρομιακών προδιαγραφών αλλά όχι σοβαρό στήθος... Που είναι ρε Heel το βυζοφέρον που είχες προτείνει? Μάλλον πέρασα νωρίς...

Όσον αφορά τις βαθμολογίες, μάλλον θα συμφωνήσω, τουλάχιστον σε όσα είδα και εγώ. Αν και η βαθμο΄λόγηση είναι πάντα μια υποκειμενική διαδικασία...

Αυτά από μια μέτρια δειγματοληπτική βόλτα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

(Άσχετο, δοκίμασα Μπάρμπαρα Φ71, λέτε να το χάνω?)

Respect .  Μπραβο αδερφέ γιατί νόμιζα οτι ο Πιατσας εσυ και γω μείναμε .Ανatol που είσαι ρεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom