You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (4 μέλη και 69 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ναι αλλα ειναι επιπλακι μεσα συμφωνα με κριτικες και αμφιβολου αισθητικης!!5αρια ??????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Eχτες εθεαθη στην απογευματινη βαρδια η κοντη ξανθια Ρουμανα με τα 5αρια στο Κωνσταντινουπολεως166 υπογειο!!
στυλ λαουρας(μονικα-τζουλια)?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σαν της Λαουρας οχι αλλα σιγουρα μεγαλυτερα απο της Ειρηνης που δουλευει Αχιλλεως τωρα και ηταν πριν Λεωνιδου6 ;)στυλ λαουρας(μονικα-τζουλια)?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Υπήρχε μια κοντή Ρουμάνα, πρασινομάτα Κων/πόλεως 166 αλλά μαυρομαλλούσα. Ωραίο κορμάκι, 4άρι, αλλά δεν άφηνε πιτσίλισμα στα βυζιά. Απογοήτευση.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Με κοντο μαυρο μαλλι??Υπήρχε μια κοντή Ρουμάνα, πρασινομάτα Κων/πόλεως 166 αλλά μαυρομαλλούσα. Ωραίο κορμάκι, 4άρι, αλλά δεν άφηνε πιτσίλισμα στα βυζιά. Απογοήτευση.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Με κοντο μαυρο μαλλι??
Ναι. Πολύ ωραίο μουνάκι και άσπρο,τρυφερό δέρμα. Αλλά είπαμε...
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Επιβεβαιωνω και Εγκρίνω κι εγώ μιας και την δοκίμασα ;) Χαλαρά στο Δωμάτιο και θα έλεγα οτι μου θύμισε λιγο φάση GF. Ωραίο προσωπάκι πάντως η πιτσιρίκα και επίσης μύριζε πολυ ωραία.Eχτες εθεαθη στην απογευματινη βαρδια η κοντη ξανθια Ρουμανα με τα 5αρια στο Κωνσταντινουπολεως166 υπογειο!!
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Efaga paketo. Phga kata tis 2mm kai htan mia xasapogria. Sto dipla (sto palio ths Laoyras dld)h Valentina, apo Rwssia eipe, megalo vyzaki, psilo-ispaniko, glypsimo stis mpales alla poly viasynh
Να υποθέσω ότι το πληκτρολόγιό σου δεν έχει πλήκτρα ALT και SHIFT ε; Ε, δώσε ένα γαμημένο 20άρικο και πάρε ένα καινούργιο, το κέρατό μου...
Πήγα πάλι Λάουρα σήμερα μετά από ένα χρόνο αποχής από τις βυζάρες...Να υποθέσω ότι το πληκτρολόγιό σου δεν έχει πλήκτρα ALT και SHIFT ε; Ε, δώσε ένα γαμημένο 20άρικο και πάρε ένα καινούργιο, το κέρατό μου...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΡΡΡΡ
Θα δοκιμάσω πάλι αύριο
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Πήγα πάλι Λάουρα σήμερα μετά από ένα χρόνο αποχής από τις βυζάρες...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΡΡΡΡ
Θα δοκιμάσω πάλι αύριο
Είναι αριστικράτισσα ρε παληκάρι...Δεν εργάζεται αργίας και εορτάς...Τα κονόμησε...
Επισκέπτης
οχι τετοια δοκίμασε ξανα μεχρι να την ξεπατώσουμε όλοι ..που αμφιβαλω αν καταλαβαίνει ..ωσπου να βρεθει κάτι...και αν βρεθεί ...
Επισκέπτης
Καλά ρε αδέρφια κανείς δεν γράφει τίποτα? Να πει εστω και οτι ειδε κάτι σε κανα σπίτι ? Ημαρτον
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Καλά ρε αδέρφια κανείς δεν γράφει τίποτα? Να πει εστω και οτι ειδε κάτι σε κανα σπίτι ? Ημαρτον
Αν υπηρχε, δε θα εγραφε?
Αφου δεν παιζει τιποτες...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Φίλοι βυζογνώστες, ξέρετε που βρίσκεται το Μαράκι το Πολωνεζάκι από Αδάνων; Έχω χάσει τα βυζοίχνη της...
Έκτακτον ανακοινωθέν.... την βυζοπροσοχή σας παρακαλώ.....
Χθες το βράδυ με φιλαράκι κάναμε γρήγορη τσαρκούλα στο Μεταξουργείο!! Στην Αχχιλέως 40, στις 23:30 ήταν η Τζούλι!
Ξανθιά κοντομαλλούσα Βουλγάρα, νταρντανούλα με βυζιά,φυσικά... συγχωρέστε με αλλά δεν γνωρίζω τα νούμερα (αλήθεια... πως τα μετράνε ρε σεις??? πχ της Ειρήνης τι είναι?? )... το μόνο που ξέρω από όσα μου είπε το φιλαράκι μου που την πήρε, χρειάστηκε 2-3 παλάμες για το κάθε βυζόμπαλο!! Στο σαλόνι φορούσε μαύρο babydoll με μικρά ψάθινα ψηλοτάκουνα!!
Δεν είχα διάθεση, αλλά θα την πάρω σίγουρα..... ;)
Το φιλαράκι μου πέρασε καλά, πίπα καλή, ανέβηκε πάνω του με τα βυζόμπαλα στη μούρη του, ανάσκελα μετά, στα 4 και μετά πίπα για να τελειώσει... ξύδια βλέπετε.....
τιμή 20 ευρώ!! ;)
Στα υπόψιν οπωσδήποτε με την 1η ευκαιρία...... ;) ;)
Αυτάαα......
Χθες το βράδυ με φιλαράκι κάναμε γρήγορη τσαρκούλα στο Μεταξουργείο!! Στην Αχχιλέως 40, στις 23:30 ήταν η Τζούλι!
Ξανθιά κοντομαλλούσα Βουλγάρα, νταρντανούλα με βυζιά,φυσικά... συγχωρέστε με αλλά δεν γνωρίζω τα νούμερα (αλήθεια... πως τα μετράνε ρε σεις??? πχ της Ειρήνης τι είναι?? )... το μόνο που ξέρω από όσα μου είπε το φιλαράκι μου που την πήρε, χρειάστηκε 2-3 παλάμες για το κάθε βυζόμπαλο!! Στο σαλόνι φορούσε μαύρο babydoll με μικρά ψάθινα ψηλοτάκουνα!!
Δεν είχα διάθεση, αλλά θα την πάρω σίγουρα..... ;)
Το φιλαράκι μου πέρασε καλά, πίπα καλή, ανέβηκε πάνω του με τα βυζόμπαλα στη μούρη του, ανάσκελα μετά, στα 4 και μετά πίπα για να τελειώσει... ξύδια βλέπετε.....
τιμή 20 ευρώ!! ;)
Στα υπόψιν οπωσδήποτε με την 1η ευκαιρία...... ;) ;)
Αυτάαα......
οκ.... ευχαριστώ...
Η Ειρήνη τ' ανεβάζει με το φορεμα που φοράει και φαίνονται μεγαλύτερα... ;)
Της Τζούλι νομίζω πως είναι λίγο μεγαλύτερα!!
Όταν θα την πάρω, θα σας πω με σιγουριά... ;)
Βραδυνή βάρδυα μου είπε ο τσάτσος πως θα είναι η Τζούλι!!
Η Ειρήνη τ' ανεβάζει με το φορεμα που φοράει και φαίνονται μεγαλύτερα... ;)
Της Τζούλι νομίζω πως είναι λίγο μεγαλύτερα!!
Όταν θα την πάρω, θα σας πω με σιγουριά... ;)
Βραδυνή βάρδυα μου είπε ο τσάτσος πως θα είναι η Τζούλι!!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Έκτακτον ανακοινωθέν:
Από της εβδόμης εσπερινής εχθές, Σάββατον 30η Μαρτίου, εν σωτηρίω έτει ογδόω και δις χιλιοστώ, τα ημέτερα τμήματα παρατηρήσεως της Τροφωνίου, υπέστησαν αιφνίδιον επίθεσιν από διδύμους τροφαντούς μαστούς .
Δηλαδή μάγκες έπαθα συμφορά μεγάλη με τη Τζούλη που βγήκε να με υποδεχτεί στο δεύτερο από αριστερά μαγαζί (το οποίο έχει σκάλες). Εκεί πρέπει να είναι που έπαιζε παλιά η Λάουρα (Τζούλια). Συγγνώμη αλλά δεν είμαι ακόμη Εξηκιο-μένος με την αρίθμηση του δρόμου.
Δεν πήρα διότι βιαζόμουν πολύ αλλά πρόλαβα να ρωτήσω το όνομα και το ωράριο. Κάθε απόγευμα είπε...
Η κοπέλα πρέπει να είναι αρκετά κάτω των 30. Πάρτε και πείτε εντυπώσεις!!!
ένας Φυλήςυχος Πολίτης
Παλαιότερα είχε βρεθεί ένας τέτοιος θησαυρός στην Τροφωνίου. Ο Dim72 είναι ο μόνος που μπορεί να μας πει εάν είναι η ίδια καθώς είχε γευτεί τα της. Ελπιδοφόρο το ότι ευρέθη στο πόστο της τέτοια ώρα. Μακάρι να βρέθηκε και κάτι άλλο!!! Μακάρι!!! Αρκεί να μην το γυρίσει σε πρωί... Εκεί την πατήσαμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23