konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πρωινη βαρδια παντα,την οδο δεν την θυμαμαι...
χαχαχαχα εγραψες!!!!Αγαπητοί συμμαστολάτρεις,
εγώ ήμουν που είχα αναφερθεί σε μία Τζούλια παρομοίων κυβικών και αρκετά νεότερη από την κλασσική Λάουρα (και νυν Τζούλια) που κάποτε έπαιζε στο δεύτερο από αριστερά μαγαζί. Εκεί δηλαδή που παίζει η Αγάπη. Την είχα δει και έκτοτε δεν την ξαναείδα. Μάλιστα, σε μια βόλτα μου ρωτάω την τσατσα (ναι, την ίδια τσατσά που κάποτε μου είχε δόσει για αυτήν πληροφορίες) και τι μου λέει ρε παιδιά; "Ποτέ δεν είχαμε Τζούλια εδώ". Τι να της πεις από εκεί και πέρα; Την πλήρωσε η βυζαρού της Κνίδου. Ο οπλισμός της δεν είναι και πολύ μεγάλος, αλλά milfοφέρνει και έτσι κέρδισε τη μάχη από την άλλη σεβαστού μεγέθους της Εξηκίου.
Αυτό που με έκανε να αγανακτήσω όμως ήταν το εξής: Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος μόνη μέρα σε π@Υ$Τη μου που μπορώ να πετύχω Λάουρα (και νυν Τζούλια) βυζάρα, σπεύδω και τι να δω;;;; Όλα ανοικτά εκτός από της Λάουρας. Γιατί ρε μωρό; Πνευματική δουλειά κάνεις το κέρατό μου μέσα; Δεν φθάνει που δουλεύεις μόνο πρωινά και δεν μπορώ διότι δουλεύω. Δεν φθάνει που έκοψες Σάββατα, κάνεις και τέτοια τώρα;
Έ-ρε μαμώ τα μονοπώλιά μου μέσα. Τι Φυλήςυχος Πολίτης να είμαι μετά;
καλησπερα σας.25 του μηνα θα ειμαι αθηνα και ψαχνω βυζαρου.Δηλαδη το απολυτο milf.τι εχετε να προτεινετε? ευχαριστω
apolyte αυτος στο αβαταρ ειναι ο Παπαχρονης?λαουρα φιλε