Τελικά η Ειρήνη δουλευει Αχιλλέως 40
ποια ΕΙρήνη???
Τελικά η Ειρήνη δουλευει Αχιλλέως 40
Η Ειρήνη από λεωνίδου 6 πήγε τελικά Αχιλλέως 40ποια ΕΙρήνη???
Λοιπον παίδες ενημερωνω οποιος ειναι για εξω μου λεει .Το βυζοπρόγραμμα εχει ως εξής 14/5 Μοναχο φτανουμε απόγευμα και γαμαμε κατι 6αρια . Στις 15/5 τραινακι για Φρανκφούρτη για αλλα 4 θηρία συν την Tara και επιστροφή 16/5 .Στις 16/5 εννοείται οτι αμα θελουμε συνεχιζουμε το σκοραρισμα
Ναι, στη Nadja μην πάτε μόνο (Baierbrunner str 22-Μόναχο). Οι φωτο είναι μοντάζ, τα αληθινά βυζιά μικρότερα και πιο πεσμένα και το sex όλο βαρεμάρα...ακόμα κλαίω το κατοστάρικο....
Παιδιά βοήθεια. Κάποιο ξενοδοχείο στην Πάτρα ολιγόωρης διαμονής που να αξίζει γνωρίζετε;
100 Aegean να πας , 100 Olympic να γυρίσεις , 50 + 50 οι 2 νυχτες, 50 το εισητήριο με τραινο για Φρανκφούρτη και 35 το αυτοκίνητο για Μοναχο
Η Ειρήνη από λεωνίδου 6 πήγε τελικά Αχιλλέως 40
Παιδιά βοήθεια. Κάποιο ξενοδοχείο στην Πάτρα ολιγόωρης διαμονής που να αξίζει γνωρίζετε;
Δηλαδη περιπου 600-700 ευρω για το διημερο θα βγει?
Ποια είναι η Τάρα ??? Κανένα λινκ να την δει ο λαός ???Συναγωνιστές η μεγάλη ωρα εφτασε , θα ρίξω και μερικά για σας στο Μοναχο .Οποιος ειναι ετοιμος την Τετάρτη εφυγααααααααα .Και για να μην λέτε οτι δεν σας σκέφτομαι εχω κλεισιε ραντεβού με την Tara ( δεν μπορει θα την πείσω να έρθει στο τέλος )...
οκεικΒαλε στο google Tara Jamson
Συναγωνιστές η μεγάλη ωρα εφτασε , θα ρίξω και μερικά για σας στο Μοναχο .Οποιος ειναι ετοιμος την Τετάρτη εφυγααααααααα .Και για να μην λέτε οτι δεν σας σκέφτομαι εχω κλεισιε ραντεβού με την Tara ( δεν μπορει θα την πείσω να έρθει στο τέλος )...