theScientist
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222
- Πόντοι
- 1
Αν κάποιος έχει το instagram της Μπιουτι και θέλει να το μοιραστεί ας στείλει και από δω ένα pm.
Λογικά 3η βάρδια πρέπει να είναι, αν κρίνουμε από την ώρα που έγραψε το ποστ ο μύστης και από το ιστορικό της Μπιούτι.Καλησπέρα παιδιά, εδώ φαίνεται να έρχεται η Mπιούτι δεν ξέρω αν ειναι 2η ή 3η βάρδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα παιδιά, εδώ φαίνεται να έρχεται η Mπιούτι δεν ξέρω αν ειναι 2η ή 3η βάρδια
Κ εγώ θα το ήθελα παρακαλώ πολύ.....Καλησπέρα παίδες έχει κανένας το insta η το κινητό της μπιουτυ να μου το στείλει με pm ?
Ούτε εγώ, δύο μέρες με έφαγε το πέρα δώθε.Παιδιά Μπιούτυ δεν βρίσκω στο Φ65Β 2η βάρδια, την είδε κανείς πουθενά?
Βυζάρες μόνο και αν είναι και μιλφ ακόμη πιο καλάΚαλή χρονιά στους βυζολάγνους και μακαρι ο νεος χρόνος να μας φέρει τεράστιες βυζάρες (αν και οι εποχές είναι δύσκολες).
Πρόδρε δωσε πληροφορίες ονοματα κτλπΚαλη Χρονιά παιδες
Οποιος χρησιμοποιουσε το Instagram κατα τη διάρκεια του καλοκαιριου πρέπει να έφαγε καλά .
Για 1η φορά που δεν πήγα εξωτερικό ,ήρθαν αυτές .
Το τι έγινε ασε καλύτερα .Πηγαιναν Μύκονο αρπαχτές μεγάλες , διακοπουλες στα άλλα κ μετά οτι υπήρχε Αθηνα το μαζευαν ..
Και μιλάμε για μεγέθη όχι αστεία .
Ελπίζω ν ανοιξει η αγορά η ελληνική μπας και.. αλλά τα μάτια σας στο Insta
Ποιες ειναι αυτές ρε συναγωνιστή?Καλη Χρονιά παιδες
Οποιος χρησιμοποιουσε το Instagram κατα τη διάρκεια του καλοκαιριου πρέπει να έφαγε καλά .
Για 1η φορά που δεν πήγα εξωτερικό ,ήρθαν αυτές .
Το τι έγινε ασε καλύτερα .Πηγαιναν Μύκονο αρπαχτές μεγάλες , διακοπουλες στα άλλα κ μετά οτι υπήρχε Αθηνα το μαζευαν ..
Και μιλάμε για μεγέθη όχι αστεία .
Ελπίζω ν ανοιξει η αγορά η ελληνική μπας και.. αλλά τα μάτια σας στο Insta