Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.100
- Πόντοι
- 1.960
Φιλαρακι αν δουλευε η Εστελ να σαι σιγουρος πως θα το ηξερες
Εχει χαθει τελειως απ την πιατσα, δεν εχει βαλει αγγελια εδω κ μηνες...δεν απανταει σε smsΚαλημερα συναγωνιστές,
Ξέρετε που έχει χαθεί η Μαρίνα με τις Βύζαρες 6+ που έκανε ραντεβού στο Athens Lydia? Σταμάτησε ή παίζει αλλιώς;;
Εχει χαθει τελειως απ την πιατσα, δεν εχει βαλει αγγελια εδω κ μηνες...δεν απανταει σε sms
Ξέρουμε σε ποια βάρδια εμφανίστηκε μη γαμηθουμε στα πέρα δώθε από το πρωί ως το βράδυ?Αναφέρθηκε πως στο φυλης 65β παρουσιάστηκε μια ρουμάνα bbw ονόματι Ντανα με τεράστια βυζιά. Όποιος περάσει αυτές τις μέρες, ας ενημερώσει για το μέγεθος
Αναφέρθηκε πως στο φυλης 65β παρουσιάστηκε μια ρουμάνα bbw ονόματι Ντανα με τεράστια βυζιά. Όποιος περάσει αυτές τις μέρες, ας ενημερώσει για το μέγεθος
αναφερθηκε ότι είναι πιο μικρά απ της Μπιούτι, άρα βία 4άρια.
Το ξερω εγω το ρωτησα, της Μπιουτη ειναι 4αρια αρα βια 3,5αριααναφερθηκε ότι είναι πιο μικρά απ της Μπιούτι, άρα βία 4άρια.
Θα σου ελεγα να τσεκαρεις πρωτα την Λολιτα στο Βεργας 3 γιατι η Ντανα ειναι φακλαναΚαλησπέρα παιδιά η Ντάνα στο Φυλής 65Β εμφανίστηκε διόλου? Δυστυχώς Παρασκευή ούτε ΣΚ την πέτυχα.
Καλησπέρα παίδες ξέρει κανείς το κινητό της Μπιουτυ ?H μαυρούλα η Μπιουτι σε ποιο κάνει εμφανίσεις ;
Κ εγώ την ψάχνω παίδες... ενημερώστεΠαιδες εαν εχει κανεις πληροφοριες για νεο στεκι ή για κινητο της μαυρουλας Μπιουτυ, ας στειλει και σε μενα.
Φυλης 66δ, τριτη βαρδιαΚ εγώ την ψάχνω παίδες... ενημερώστε