Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.826
Πόντοι
7.185
αυτη στη Φ65 ειναι νταρντανοχοντρη με 3,5-4 βυζι. Στο μεταξι δεν παει ελεγε.Τωρα η ειναι η ιδια και μας δουλευει ή ειναι καποια που της μοιαζει πολυ.Αλλα αν λες οτι φοραει το φωσφοριζε παιζει να ειναι η ιδια.Εντυπωση μου κανει.Η νταρντανοχοντρη να παει μεταξι ειναι ειδηση!
Συνηγορεί υπερ τηςτο γεγονός ότι τώρα ειναι βραδυνή βάρδια στην φυλής οπότε ή δεν είναι κάθε μέρα μετάξι ή είναι άλλη τωρα εκεί. ( σορρυ αλλά αποψε δεν με περνει να τσεκαρω)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.100
Πόντοι
1.960
Συνηγορεί υπερ τηςτο γεγονός ότι τώρα ειναι βραδυνή βάρδια στην φυλής οπότε ή δεν είναι κάθε μέρα μετάξι ή είναι άλλη τωρα εκεί. ( σορρυ αλλά αποψε δεν με περνει να τσεκαρω)
Φιλε ευχαριστουμε για την ενημερωση δεν χρειαζεται κατι αλλο, και πολλα εκανες!!

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
800
Πόντοι
86
Φιλε ευχαριστουμε για την ενημερωση δεν χρειαζεται κατι αλλο, και πολλα εκανες!!
εννοειται αυτο!! μεγα εκτιμηση σε ολους αυτους που ενημερωμενουν και τρεχουν για ολους αυτους που για διαφορους λογους δεν μπορουν!
το σχολιο μου δεν ηταν διορθωτικο.Εντυπωση μου εκανε απλα γιατι ισως μπηκε νεα αφρο στο παιχνιδι...

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.826
Πόντοι
7.185
εννοειται αυτο!! μεγα εκτιμηση σε ολους αυτους που ενημερωμενουν και τρεχουν για ολους αυτους που για διαφορους λογους δεν μπορουν!
το σχολιο μου δεν ηταν διορθωτικο.Εντυπωση μου εκανε απλα γιατι ισως μπηκε νεα αφρο στο παιχνιδι...
ναι, και αργά ή γρήγορα θα τις βρούμε αν τελικά είναι 2 ή 3. Είναι λίγο κρίμα που δυστυχώς, μετά από τόσα χρόνια έχουμε δει τόσες χιλιάδες κοπέλες που αρχίζουν και στα μάτια τα δικά μου τελικά πολλές μοιάζουν πολύ μεταξύ τους , αλλά που θα πάει ,θα τις ξεχωρίσουμε για να βοηθήσουμε τους λάτρεις στην σωστή κατεύθυνση

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.100
Πόντοι
1.960
Συνοπτικα οι πιο προσφατες :
Λεωνιδου 28 όροφος 2Β + Ιασωνος 19 1Β. Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 Νινα μαλλί τριχρωμια ροζ, ξανθο, μαύρο, παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.1+2Β
Πέρδικα 3 Χριστίνα Ξανθιά milf αρκετά παχουλή 3,5+ φυσικό βυζί μέτριο ύψός προσωπάκι για πίπες 3Β
Ιάσονος 44Β Δεξιά Beauty Άφρο, 3,5 βυζί και καμπύλες πιασίματα 3Β

makis85

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
68
Πόντοι
0
Συνοπτικα οι πιο προσφατες :
Λεωνιδου 28 όροφος 2Β + Ιασωνος 19 1Β. Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 Νινα μαλλί τριχρωμια ροζ, ξανθο, μαύρο, παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.1+2Β
Πέρδικα 3 Χριστίνα Ξανθιά milf αρκετά παχουλή 3,5+ φυσικό βυζί μέτριο ύψός προσωπάκι για πίπες 3Β
Ιάσονος 44Β Δεξιά Beauty Άφρο, 3,5 βυζί και καμπύλες πιασίματα 3Β
Αν παω τωρα θα βρω τιποτα απο αυτες οι πρωινά;; Ευχαριστωωω

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.100
Πόντοι
1.960
Αν παω τωρα θα βρω τιποτα απο αυτες οι πρωινά;; Ευχαριστωωω
Δεν γνωριζει κανεις ποτε δουλευει η καθε κοπελα και οι βαρδιες αναφερονται κατοπιν εορτης, εκτος αν πετυχεις Live ενημερωση απο τους ρεπορτερς της ΗΕΜ και πας επι τοπου..
Οι συντομογραφιες 2Β και 1Β αναφερονται σε βαρδιες

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.100
Πόντοι
1.960
Ιωαννίνων 3 εισογειο Λίλη Μελαχροινή ψιλό τροφαδουλα με τεράστια βυζια..
Ειπώθηκε στην ΗΕΜ μαλλον 2Β

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Ιωαννίνων 3 εισογειο Λίλη Μελαχροινή ψιλό τροφαδουλα με τεράστια βυζια..
Ειπώθηκε στην ΗΕΜ μαλλον 2Β
Ναι, αλλά πιο πάνω ο συναγωνιστής που την πήρε έγραψε:..."Ιωαννίνων 3 εισογειο Λίλη καινουργια... Φολαρα ξεκινάει με όχι το ένα όχι το άλλο όχι το παρά αλλο μόλις έκλαψα ένα 20ρικο"....Και ξέρουμε τώρα τι σημαινει "τεράστια βυζια"...το πολύ-πολύ κανενα 4άρι.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.100
Πόντοι
1.960
Ναι, αλλά πιο πάνω ο συναγωνιστής που την πήρε έγραψε:..."Ιωαννίνων 3 εισογειο Λίλη καινουργια... Φολαρα ξεκινάει με όχι το ένα όχι το άλλο όχι το παρά αλλο μόλις έκλαψα ένα 20ρικο"....
Συνηθως δεν αναφερω εμπειριες, ειναι σχετικες..
Αναφερω εμφανιση που ειναι στανταρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ξέρουμε τώρα τι σημαινει "τεράστια βυζια"...το πολύ-πολύ κανενα 4άρι.
Δεν περιμενα κατι περισσοτερο..

Kokovios7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Διδίμου 18β (υπόγειο κάτω από Αλιόνα). Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα, όνομα δε συγκράτησα, από Β αρχίζει. Μικρόσωμη με ξανθό 80's μαλλί, βυζί αρκετά μεγάλο που σε συνδυασμό με το ότι είναι μικρόσωμη είναι τούμπανο, τώρα όσο αφορά νούμερο εγώ θα έλεγα στο 4. Μου είπε ότι είναι 6 μέρες εκεί, έχει έρθει από Θεσσαλονίκη και δουλεύει από το πρωί μέχρι τις 20:00. Όσοι θέλετε πιπίνια ή παχουλές, δε συστήνεται. Εγώ πάντως συναγωνιστές βυζί μεγάλο να έχει, και ας έχει και τρία πόδια. ?.
Επιείκεια είναι η πρώτη κριτική που γράφω αλάνια.

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
Διδίμου 18β (υπόγειο κάτω από Αλιόνα). Ρωσίδα μεγαλοκοπέλα, όνομα δε συγκράτησα, από Β αρχίζει. Μικρόσωμη με ξανθό 80's μαλλί, βυζί αρκετά μεγάλο που σε συνδυασμό με το ότι είναι μικρόσωμη είναι τούμπανο, τώρα όσο αφορά νούμερο εγώ θα έλεγα στο 4. Μου είπε ότι είναι 6 μέρες εκεί, έχει έρθει από Θεσσαλονίκη και δουλεύει από το πρωί μέχρι τις 20:00. Όσοι θέλετε πιπίνια ή παχουλές, δε συστήνεται. Εγώ πάντως συναγωνιστές βυζί μεγάλο να έχει, και ας έχει και τρία πόδια. ?.
φίλε νομίζω με άλλα 4 ποστ θα μπορείς να γράψεις την κριτική σου και στις κριτικές!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.100
Πόντοι
1.960
Ωραιος φιλε!
Ηλικια περιπου?

Kokovios7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
40
Πόντοι
0

Aς βάλουμε και κανενα ψηφιακο βυζι με τα 4αρια που μπλεξαμε.
Συμφωνώ ότι αυτές είναι βυζάρες και σε αντίστοιχες πρέπει να αναφερόμαστε οι fan του είδους, αλλά στην εγχώρια αγορά ούτε με το κυάλι δε βρίσκεις τέτοιες!! Τουλάχιστον σε μπουρδέλο.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Φολαρα ξεκινάει με όχι το ένα όχι το άλλο όχι το παρά αλλο μόλις έκλαψα ένα 20ρικο"... << Μάλλον η βυζαρού Λιλυ που έφυγε= την διώξανε από το Βουρβ 19 . 'Οπου η, fake βεβαια, φωτό που της είχαν , ήταν. ..η Eva Sonnet με σβησμενο προσωπο ..:headbang:

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
Δηλαδή αυτή δε φαίνεται? Σόρρυ που ρωτάω αλλά δε το ξέρω το κόλπο πως πάει.
απλά εννοούσα ότι θα μπορούσες να γράψεις μια πιο εμπεριστατωμένη κριτική (αν θέλεις) επειδή απλά έχεις γράψει αυτό: "Μικρόσωμη με ξανθό 80's μαλλί, βυζί αρκετά μεγάλο που σε συνδυασμό με το ότι είναι μικρόσωμη είναι τούμπανο, τώρα όσο αφορά νούμερο εγώ θα έλεγα στο 4"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom