fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 503
- Πόντοι
- 81
Μονο εξωτερικο, πλεον.Που να βρισκεται ενας τετοιος κοριτσαρος αραγε!!!
Δυστυχώς, έτσι είναι. Μία υπηρχε όλη κι όλη στα μπουρδέλα, έφυγε και ήρθε η πλήρη βυζοξηρασία.Και δεν βλέπω να έρχονται στα σπίτια bbw βυζαρουδες. Ούτε και σε αγγελίες.Μονο εξωτερικο, πλεον.
Ωραίος φίλε γιατί είμαστε μερικοί λάτρεις του πλούσιου βυζιου..!Λεωνιδου 28 όροφος Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα. 2Β
Φωκαίας 24 Νινα μαλλί τριχρωμια ροζ, ξανθο, μαύρο, παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.1+2Β
powered by Smirni
Νομίζω είναι μια κατηγορία ειδικά γούστα.ΒΥΖΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ !!
Το καλοκαιρι ηρθε και μαζι με την ηλιοθεραπεια μπορεις να κανεις και βυζοθεραπεια για χαλαρωση και για να απαλλαγεις απο καθε καυλα που εχεις !! Και μονο οι τεραστιες βυζαρες μου σου προσφερουν , για αυτο τηλ στη αποκλειστικη σου βυζονοσοκομα στο 6-9-7-1-5-7-7-8-6-1 για ραντεβου !!kanesex.com
Για κοιτάξτε εδώ τι κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη. Μωρε μπράβο....
Ειναι η γνωστη Μαγδα, νοικοκυρα της διπλανης πορτας. Οι φωτο ειναι ψευτικες, εχει ομως μεγαλα βυζια (5αρια). Δεχεται στο σπιτι της μια μονοκατοικια στη Δελφων. Αρκετα καλη εμπειρια, αλλα τα 60 που ζηταει ειναι μαλλον πολλα ..ΒΥΖΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ !!
Το καλοκαιρι ηρθε και μαζι με την ηλιοθεραπεια μπορεις να κανεις και βυζοθεραπεια για χαλαρωση και για να απαλλαγεις απο καθε καυλα που εχεις !! Και μονο οι τεραστιες βυζαρες μου σου προσφερουν , για αυτο τηλ στη αποκλειστικη σου βυζονοσοκομα στο 6-9-7-1-5-7-7-8-6-1 για ραντεβου !!kanesex.com
ΒΥΖΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ !!
Ποσα ζητάει;;;;;;; χαχαχαΕιναι η γνωστη Μαγδα, νοικοκυρα της διπλανης πορτας. Οι φωτο ειναι ψευτικες, εχει ομως μεγαλα βυζια (5αρια). Δεχεται στο σπιτι της μια μονοκατοικια στη Δελφων. Αρκετα καλη εμπειρια, αλλα τα 60 που ζηταει ειναι μαλλον πολλα ..
Μπουρδέλο | Κοπέλα | Περιγραφή Κοπέλας | Πρόγραμμα | Σχόλια |
---|
Πέρδικα 3 | Χριστίνα | Ξανθιά milf αρκετά παχουλή 3,5+ φυσικό βυζί μέτριο ύψός πρωοπάκι για πίπες |
Ιάσονος 44Β Δεξιά | Beauty | Άφρο, 3,5 βυζί και καμπύλες πιασίματα | νορμάλ |
αυτη η beauty που αναφερεις ειναι η γνωστη beauty απο φυλης? η νταρντανα μαυρη? πηγε απο φυλης στην ιασωνος ή ειναι αλλη beauty αυτη?2η Βαρδια
Μπουρδέλο Κοπέλα Περιγραφή Κοπέλας Πρόγραμμα Σχόλια
Πέρδικα 3 Χριστίνα Ξανθιά milf αρκετά παχουλή 3,5+ φυσικό βυζί μέτριο ύψός πρωοπάκι για πίπες
Ιάσονος 44Β Δεξιά Beauty Άφρο, 3,5 βυζί και καμπύλες πιασίματα νορμάλ
2η Βαρδια
Μπουρδέλο Κοπέλα Περιγραφή Κοπέλας Πρόγραμμα Σχόλια
Πέρδικα 3 Χριστίνα Ξανθιά milf αρκετά παχουλή 3,5+ φυσικό βυζί μέτριο ύψός πρωοπάκι για πίπες
Ιάσονος 44Β Δεξιά Beauty Άφρο, 3,5 βυζί και καμπύλες πιασίματα νορμάλ
αυτη η beauty που αναφερεις ειναι η γνωστη beauty απο φυλης? η νταρντανα μαυρη? πηγε απο φυλης στην ιασωνος ή ειναι αλλη beauty αυτη?
ισως τις εχεις μπερδεψει. Αυτη στο 65 ειναι μια νταρντανα παχουλη μαυρη.Η αλλη στο φυλης 66 ειναι αδυνατη. Εκτος και αν αυτη η μαυρη απο Φ65 πηγαινει και ιασωνος που αν το κανει αυτο θα ειναι η πρωτη φορα.3η βάρδια ήταν συναγωνιστή (βραδυνή)
παλιότερα η Χριστίνα έκανε και ελεύθερο ισπανικό, υποτίθεται τουλάχιστον, μόνο σε Έλληνες ξέχασα να ρωτήσω αν το κάνει ακόμα.
Από την τελευταία φορά που την είχα δεί έχει πάρει αρκετά κιλά (πιθανότατα μέσα στις 2 καραντίνες) ευτυχώς πολλά από αυτά πήγαν στα σωστά σημεία (βυζιά και κώλο) Παλιά ήταν σκέτο 3άρι. Τώρα το ισπανικό της είναι ακόμα πιο απολαυστικό
Βασικά , τύπε μου, δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν δίνω και πολύ προσοχή σε πρόσωπα αλλά νομίζω πως στο συγκεκριμένο ΝΑΙ κάνει τις λεγόμενες σκάτζα με το 66Δ της φυλής (2η φυλής 3η μετάξι), φυσικά ο χώρος αν και σχετικά καινούριος για την περιοχή (λίγα μόνο χρόνια) δεν είναι τόσο καλός όσο στην φυλής που προσέχουν και καθαρίζουν πολύ πιο τακτικά.
Επίσης και ο χρόνος δεν είναι ίδιος (τα μισά πληρώνεις δεν θα περιμένουν το ίδιο)
Επίσης νομίζω ότι είναι 2 beauty και οι 2 άφρο. αυτό τον καιρό στην φυλής. Μία σε αυτό που ανέφερα παραπάνω και μία στο 65β, οπότε αν γουστάρεις συγκεκριμένα κάποια από τις 2 βλέπεις και πράτεις ανάλογα
συμπτωματικά και την Χριστίνα από, πάνω στο 66Δ την είχα πρώτοπηδήξει πριν από κάμποσα χρόνια
δεν θυμάμαι σοβαρές διαφορές στα κιλά ανάμεσα στις 2 του 66 και του 65 , αλλά πάλι είμαι και γέρος άνθρωπος μερικές φορές μπορείς να πεις ότι δεν εξετάζω πολύ σχολαστικά ειδικά όταν κάτι εμένα δεν με τραβάει και τόσοισως τις εχεις μπερδεψει. Αυτη στο 65 ειναι μια νταρντανα παχουλη μαυρη.Η αλλη στο φυλης 66 ειναι αδυνατη. Εκτος και αν αυτη η μαυρη απο Φ65 πηγαινει και ιασωνος που αν το κανει αυτο θα ειναι η πρωτη φορα.
Δεν εχει καμια απολυτως σχεση η μια με την αλλη.Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω. Ειναι η μερα με τη νυχτα.Ειναι οπως ο Χοντρος με τον Λιγνο. Μιλαμε για μια διαφορα στα κιλα της ταξεως των 30+.δεν θυμάμαι σοβαρές διαφορές στα κιλά ανάμεσα στις 2 του 66 και του 65 , αλλά πάλι είμαι και γέρος άνθρωπος μερικές φορές μπορείς να πεις ότι δεν εξετάζω πολύ σχολαστικά ειδικά όταν κάτι εμένα δεν με τραβάει και τόσο
Ναι φιλε μου έχεις δίκιο. Εγω σου είπα απλά δεν ειχα προσέξει.Δεν εχει καμια απολυτως σχεση η μια με την αλλη.Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω. Ειναι η μερα με τη νυχτα.Ειναι οπως ο Χοντρος με τον Λιγνο. Μιλαμε για μια διαφορα στα κιλα της ταξεως των 30+.
αυτη στη Φ65 ειναι νταρντανοχοντρη με 3,5-4 βυζι. Στο μεταξι δεν παει ελεγε.Τωρα η ειναι η ιδια και μας δουλευει ή ειναι καποια που της μοιαζει πολυ.Αλλα αν λες οτι φοραει το φωσφοριζε παιζει να ειναι η ιδια.Εντυπωση μου κανει.Η νταρντανοχοντρη να παει μεταξι ειναι ειδηση!Ναι φιλε μου έχεις δίκιο. Εγω σου είπα απλά δεν ειχα προσέξει.
Σημερα πέρασα απο φυλής και τις ειδα και τις 2 πιο ροσεκτικά. Αυτη στο μετάξι μαλλον είναι του 65 μεχρι και το ίδιο πρασινο φωσφοριζε στρινγκακι φόραγε.αν είναι 3η τοτε απλά μοιαζει πολυ με του 65