Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Το χω κάνει φίλε, και στο μούλο δεν βρίσκω αυτή την ταινία.  Λέγετε: ''χλόη βεβριέρ ιν άμορους αμπίσιονς''. Στο γράφω στα ελληνικά για ευνόητους λόγους. Αν μπορείς και βρεις κάτι στείλε μου ένα πμ. Ευχαριστώ. 

Επισκέπτης
Φίλε με λεφτά είναι αυτό το Rapid? Στο μούλο υπάρχει να το κατεβάσουμε. Εγώ βασικά επειδή είμαι φαν στα τεράστια βυζιά όπως οι περισσότεροι ψάχνω ένα βίντεο λεσβιακό μεταξύ χλόη βεβριέρ και ντενίζ ντέιβις. Τι σου λέω τώρα...
έχει και φρεε το ραπιντ...

gambit(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
68
Πόντοι
1
η Ολγα εχει επιστρεψει στη ρεμουνδου?Ξερει κανεις?

Επισκέπτης
Παιδια προτεινω εμεις που πάμε στη Λάουρα να την αναμορφωσουμε μιας και δεν υπάρχει άλλη.Καταρχήν να της λέμε όλοι τα ιδια οταν παμε με το καλό.Για παράδειγμα να ρίξει κανά κιλό και να βάλει και μπότες .Ολο κάτι κοθόρνους φοράει .Αντε λιγακι σπ΄ρωξιμο θέλει.Α και να κάνει ισια τα μαλλιά της ....Από ωύχια παντως πολύ καλά τα εφτιαξε χτες και αμα σου χαιδευουν τις μπάλες ειναι αλλο πράγμα.Αντε βρε να την φτιάξουμε αφού δεν εχουμε τιποτε άλλο.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Στην Φωκαίας 17 στον πρώτο όροφο θα βρείτε την Λίλα.Ελληνίδα βαμμένη ξανθιά,περίπου 25 ετών με φυσικό Βυζί 3-4.Πολύ καλή.Έχω γράψει και κριτική!Αν σας αρέσουν οι βυζαρούδες δοκιμάστε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Ενημέρωση για την Όλγα την βυζαρού (Milf) απο Ρεϋμούνδου21:
Η Όλγα θα αρχίσει την δουλειά σε καμιά 10 αριά ημέρες.
Ετοιμάζει πυρετωδός το νέο της "σπίτι", οπού θα είναι ιδιοκτήτρια, αλλά έχει μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατιας και προσπάθει να ξεμπλέξει.
Περισσότερα δεν ξέρω. Ούτε που θα είναι το νέο σπίτι, ούτε αν θα δουλέιει και αυτή εκεί..
Ας ελπίζουμε πως θα δουλεύει...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.228
Πόντοι
12.056
Ετοιμάζει πυρετωδός το νέο της "σπίτι", οπού θα είναι ιδιοκτήτρια, αλλά έχει μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατιας και προσπάθει να ξεμπλέξει.
Περισσότερα δεν ξέρω. Ούτε που θα είναι το νέο σπίτι, ούτε αν θα δουλέιει και αυτή εκεί..

Aμην και ποτε...ελπιζω να φερνει αναλογα βυζαρουδικα μιλφακια  :dancing: :dancing:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

ολοι αυτο περιμενουμε !!!!!!!!!

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες το μουλαρι εχει τα παντα....
για το φιλο που θελει χλοη βεβριερ εχει πολλα βιντεο.
μου αρεσει κι εμενα εχω ολα της τα βιντεο.
οσο για βυζοπουλες πριν κανα μηνα που ημουνα αθηνα πηγα στη διδιμου ψηλα ακριβοσ δεν θυμαμε ηταν η κλεοπατρα με βυζαρες ξανθια νταρντανα
της ειπα για ακαποτο τσιμπουκι και δεν προλαβα να τελειωσο και τον ειχε παρει στο στομα... πολυ καλη αλλα μολης καταλαβε οτι τραβαγα βιντεο τα πηρε....  τησ ειπα κατι ψεματα οτι και καλα δεν τραβαγα και
οτι ειχα στειλει ενα μηνυμα...
μετα ενα μιλφ στην Ιουλιανού 71 λιτσα πολυ καβλιαρα!!! μου εστισε την κολαρα τησ και τον εχοσε κατευθιαν στον κολο χορεις να τησ το πω τρελαθηκα. και τελοσ λαουρα η βυζαρες!!!!! την ρωτησα αν ειναι η λαουρα και αμεσος μου ειπε απο το σαιτ μπουρδελα το ξερεισ?
τησ ειπα να τα βγαλω φωτο να τη βαλω στο σαιτ και μου ειπε οποιοσ θελει να ερθει να τα δει απο κοντα.
παντοσ μαγκες θελει ψαξιμο εχει βυζαρουδες κυριος τα πρωινα.... εγω εκανα μια γυρα κανα 2ωρο και βρηκα μερικες. παντοσ το μπουρδελα βοηθαει πολυ . αυτα απο μενα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Κλαψ! :'( :'( :'(
Τουλάχιστον να προλάβουμε να της κολλήσουμε τα τελευταία ένσημα. :headbang: :headbang: :headbang:
Ξέρετε με τι... :dancing: :rockon: :jerking:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Η Όλγα ήταν πολύ καλή την πρώτη φορά που πήγα. Για να έχει κάποιος πιθανότητες να περάσει καλά μαζί της να πάει προς το τέλος της βάρδιας. Είχα παέι μια φορά κατά της 2 το μεσημέρι ήμουν στο δωμάτιο μαζί της και άκουγα την πόρτα της εισόδου να ανοίγει κάθε 10''. Όλους τότε τους έπιασε? Αποτέλεσμα να σηκωθεί και να φύγει, πάντα με ευγένεια αλλά τι να το κάνω? Πάντως άλλη φορά δεν πάω. Φίλε Kopros77 μπορείς να μου πεις για την Κλεοπάτρα και τι Λίτσα? Είπες για την πρώτη δεν θυμάσε νούμερο.. Για την Λίτσα εννοείς πως δίνει κουλούρι έτσι από μόνη της? Τι ώρες είναι η Λίτσα φίλε? Συναγωνιστές αν ξέρει κάποιος άλλος για τις δύο περιπτώσεις να ενημερώσει. Ευχαριστώ

NKT

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ανεβαινω Αθηνα να σπρωξω καμμια βυζαρου. Λετε ρε μαγκες να ειμαι τοσο γκαντεμης να απουσιαζουν οι γνωστες σταθερες αξιες;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Πήρα Αντζελα όχι σπουδαία πράγματα όλο απαλά και απαλά έλεγε για τα βυζιά και η τσάτσα η βιαστική χτύπησε και την πόρτα και σε όποιο μπουρδέλο μου το κάνουν αυτό δεν ξαναπατάω. Η βραδιά αποζημιώθηκε με Στεφανία Σερβίων 26 γράφω περισσότερα στο θέμα που έχει ανοιχτεί γι αυτήν

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Γεια χαρα σε ολους τους βυζολατρες....
φιλε στεργιο οπως εχω γραψει και παλια η λιτσα ειναι μιλφ πανω απο 5ο αλλα ειναι πυραυλος στο γαμιση... και το κουλουρι το δινει μονη της.
η κλεοπατρα ειναι διδιμου αν θυμαμαι καλα προς τα πανω δηλαδη προς πατησιων το προτελευταιο πολυ καλη ξανθια οχι ελληνιδα ακαποτο οταν τησ το ζητησα. παντα μιλαμε για πρωινη βαρδια και για της δυο.
η πρωινη βαρδια εχει τα καλα μην ψαχνετε βραδυ.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Απογευματινή κατάθεση πριν κανά 2ωρο στην βυζαρού milf Μίνα διδύμου 20. Έχω γράψει λεπτομέρειες. Παιδιά εμένα μου άρεσε σαν πρόσωπο και φυσικά σαν βυζάρες. Δυστυχώς δεν είχε πολλά κεφιά αλλά καλά πέρασα σε γενικές γραμμές. Την προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρες των βυζαρούδων. Σήμερα γύρισε και από περίοδο, πρώτη μέρα, άρα όποιος ενδιαφέρεται θα είναι εκεί. Πριν από την Μίνα πέρασα από το μεσαίο της διδύμου στο υπόγειο αλλά επειδή είχα παρκάρει σε άσχημο σημείο ήμουν πολύ βιαστικός και δεν είδα την κοπέλα. Απλά μου είπαν πως λέγετε Βίκυ. Ξέρει κάποιος να πει κάτι για τη Βικυ? Είναι βυζαρού? Ευχαριστώ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Φυσικά είναι βυζαρού η Βίκυ. MILF κάνει ακάπωτο. Τα ρουφάει όλα δες σχόλια

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Έλα ρε φίλε? Κάθε απόγευμα είναι? Αν είναι να την επισκεφτώ αυτή τη βδομάδα

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Μερικά πρωινά την έχω πετύχει και στην Καλύμνου (όχι στης Νανάς) στο άλλο.

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αυτη η μινα επιτρεπει πιπιλισμα στα βυζια?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε ΧΧΧΧΧ για το απόγευμα με νοιάζει για τη Βίκυ γιατί το πρωί δουλεύω και είναι λίγο δύσκολο. Μάλλον θα είναι όμως. Για την Μίνα ptr, δεν νομίζω να επιτρέπει πιτσίλισμα στα βυζιά. Μάλιστα σε μένα μόλις της πρότεινα για ισπανικό σαν να ψιλοστράβωσε αλλά δέχτηκε. Ήταν και πρώτη μέρα σήμερα ίσως για αυτό. Πάντως δεν χάνεις να δοκιμάσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom