MpourdeliarisMitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Βάλε κι αυτην στα βυζοτερατα..
βυζάρες μεν , αλλά από πρόσωπο .......
Παναγια μου!!!!!...ρε ανατολ ημαρτον μεσημεριατικα...Βάλε κι αυτην στα βυζοτερατα..
βυζάρες μεν , αλλά από πρόσωπο .......
δεν κραζουμε παιχτη.λεμε οτι βλεπουμε.και τα πρεζακια στην πλατεια λαυριου,κανουν πιατσα.που σημαινει οτι καποιος παει μαζι τους.δεν πρεπει ομως να πουμε οτι ειναι πρεζακια?...Παιδια επειδή βλεπω οτι μερικοι κραζετε τον Anatol. Ουτε εμενα μου αρεσει η συγκεκριμενη μασατζου που προτεινε. Ομως εφοσον εξακολουθει να ασκει το επαγγελμα σημαινει οτι εχει κοινο και εφοσον εχει κοινο καλο ειναι να αναφερεται και εδω. Δε σημαινει οτι επειδη δε μας αρεσει εμας κατι, πρεπει να μην το γραφουμε, μπορει αυριο μεθαυριο να μπει εδω μεσα καποιος που του αρεσει αυτο το στυλ και ειναι καλο να βρει χρησιμες πληροφοριες συγκεντρωμενες γι' αυτο που ψαχνει. Αλλοι θελουν ηλικιωμενες, αλλοι χοντρες, αλλοι γκομενες με πεσμενα βυζια, αλλοι με κυτταριτιδα κλπ., δεν ψαχνουν ολοι μοντελα, ειδικα οι μερακληδες ;). Φτανει που δεν υπαρχουν πραγματικες βυζαρουδες στην Ελλαδα πλην Τζουλιας και εχουμε ονομασει βυζαρουδες τα 3αρια και τα 4αρια, αμα δεν γραφουμε και κατι που υπαρχει επειδη δεν αρεσει σε ολους, καηκαμε...
Συγγνωμη φιλε, οταν λες Συλβια, δεν εννοεις προφανως αυτη με τα 4αρια που εχω βαλει στη λιστα μου στην προηγουμενη σελιδα... Αν εννοεις αυτη, να αλλαξω το νουμερο στηθους. Αλλα αν υπηρχε 6αρι στην πιατσα, θα το ξεραμε...Φτανει που δεν υπαρχουν πραγματικες βυζαρουδες στην Ελλαδα πλην Τζουλιας και εχουμε ονομασει βυζαρουδες τα 3αρια και τα 4αρια
----
Πέραν τουτου και τα νουμερα δεν είναι ακριβή . Η Σύλβια πχ- πρωην Μαργαρίτα / Ρίτα έχει 5+ > 6 .. απλα΄ειναι τόσο ογκωδης , που πρέπει ναναι καποιος πάνω απο 1.95 και 120-130 kg για να την κουμαντάρει ...
Φιλε μου δεν ειπα ποτε οτι η λιστα μου ειναι ευαγγελιο. Την προσαρμοζω αναλογα με το τι γραφεται εδω μεσα. Αυτη τη Συλβια δεν την ξερω, δεν εχω παει ποτε μαζι της, ουτε τωρα, ουτε προηγουμενως που λες οτι την ελεγαν Ριτα. Τη συμπληρωσα στη λιστα μετα το μηνυμα του px75 πριν λιγες σελιδες:OΚ φιλε μου- αφού λοιπον "θα το ξέραμε' δηλ εσύ ξέρεις , ποσο ακριβως ειναι τώρα της Συλβιας απο Βουρβ 19 & ΗΗ 82, (δηλ της πρωην Ριτας απο Εξηκιου, Καλ 48, Ιουλ 71 , Ιωνίας 12 , Λουκιανου 20 κλπ. ) και ετσι η λίστα σου είναι εγκυρη, ενω εμείς δεν ξερουμε .. τότε πάω πάσο ..
και καταλαβαινω απο το μηνυμα του οτι αναφερεται σε αυτην:Στο Ηλία Ηλιού 82 αυτή την ώρα είναι μια Σύλβια η οποία δεν έχει μεν καμία σχέση με την αρχοντομουνάρα στις φωτογραφίες που υποτίθεται την απεικονίζουν αλλά πιθανόν να ενδιαφέρει τους συναγωνιστές.
Εμφανισιακά είναι στο στυλ της Βικάρας του Αρκαδίας, ακόμη και το κούρεμα ίδιο είναι, με ελαφρώς μικρότερα βυζιά και όταν τη ρώτησα μου είπε ότι παλιότερα εργαζόταν σε μασατζίδικο στο Μαρούσι.
ξέρεις για Γκαλίνα φίλε τίποτα?Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους αυτους που προσφερουν σε αυτο το θρεντ, ολες οι πληροφοριες πρεπει να γραφονται χωρις καμια ντροπη. Οποιος θελει παιρνει, οποιος δεν θελει προσπερνα. Ο καθενας εχει τα γουστα του.