- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Exoυμε το τηλ του μασατζιδικου της Κυψέλης;
ειχε αναφερθει και πιο κατω
Exoυμε το τηλ του μασατζιδικου της Κυψέλης;
Ποια Μαρινα? Αυτη απο το Μεταξι που ηρθε προσφατα στην Ιασωνος 20οροφος, εκανε μεταγραφη?συντροφοι αναφερθηκε στην χθεσινη ενημερωση για μποθρδελα...η επανεμφανιση της μαρινας στη φωκαιας 17 κατα τις 23.30
βεβαια εγω δεν την εχω δει...θα κατεβω για τσεκαρισμα βραδακι...εαν τσεκαριστει απο καποιον αλλον νωριτερα ας ενημερωσει
μην κατεβαινουμε και τζαμπα
Κολωνού 45 δεξιά,πρώτη βάρδια:
Μάγια.Καινούρια κοπέλα.Μελαχροινή ψηλή,με γλυκό πρόσωπο.Σώμα γεμάτο με καλά πιασίματα και...βυζάρες παιδιά!!!
Οι βυζολόγοι-βυζολάγνοι ας ρίξουν μια ματιά.
περασα σημερα το μεσημερι για να την δω,οντως ψηλη (κατι μου θυμηζει)με λεκανη ανοιχτη ζουμερη αλλα χωρις μεγαλα επισης την ειδα πολύ θλιμενη.τσαμπα την βενζινη δηλαδηΚολωνού 45 δεξιά,πρώτη βάρδια:
Μάγια.Καινούρια κοπέλα.Μελαχροινή ψηλή,με γλυκό πρόσωπο.Σώμα γεμάτο με καλά πιασίματα και...βυζάρες παιδιά!!!
Οι βυζολόγοι-βυζολάγνοι ας ρίξουν μια ματιά.
Πρεπει να ειναι αυτη στο μασατζιδικο στην κυψελη πανω απο την Ευελπιδων..40€
Αννέτα νομιζω την λεγανε τοτε Βουλγαρα με πολυ βαρια 6αρια αλλα χοντρουλα..
Την περνανε τηλ οι αλλες 2 σαυρες που εχει εκει, εσβηνε το ματι της κουζινας που τηγανιζε τους κεφτεδες και πεταγοτανε απο τα διπλα σπιτια και ερχοτανε
Τελικα το μασατζιδικο στην Κυψελη παιζει με δυο γηγενής βυζοκοπέλες (Ελενα+Σοφια) σαν βασικές και μαζευει ενισχυση και σε ξένες οτι βρει με μεγαλα βυζια.
για άλλο λέει ο άλλος, ρε
Τελικα το μασατζιδικο στην Κυψελη παιζει με δυο γηγενής βυζοκοπέλες (Ελενα+Σοφια) σαν βασικές και μαζευει ενισχυση και σε ξένες οτι βρει με μεγαλα βυζια.