Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Αν δεν έχεις κάποιο αντικειμενικό πρόβλημα (π.χ. να βρωμάς από την απλυσιά), τότε αυτό που έκανε το πουτανάκι, είναι αίσχος και αλητεία.
χτες οαραπονεθηκε οτι ενας ...σκυλος της δαγκωσε ασχημα τη ρωγα.μηπως ησουν εσυ;

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
:wanker: :wanker:Αν και απο βυζια ιδια με της Αιντας εχει η δικια μου παντα τα κυνηγας.2 φορες περασα απο την Αιντα και την μια δεν την πετυχα την άλλη ειχε 4 συναγωνιστες μπροστα απο εμενα.οποτε το αφησα.και τέλος αυτό με το μέγεθος όταν το λένε οι γκόμενες πως τον εχουμε μεγαλο μπορει να σε φτιαχνει εκεινη τι στιγμωη αλλα βρε αδελφε ελεοςοταν εχεις παρει και εχεις παρει θα σε πονεσουμε εμεις?

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Άντε κίολας πες η κοπελιά είναι κουρασμένη κλπ, αυτό με το μέγεθος...ρε φίλε, Ελλάδα ζούμε, ποιός την έχει πια 25 εκατοστά να πονέσουμε καμιά πια; Εκτός και αν οι κοπελιές έχουν γίνει σαν αυτές τις φοιτήτριες ιατρικές που νομίζαν ότι το φυσιολογικό άτομο ήταν 6 εκατοστά και όταν του λέει ο προφέσορας ότι η μέση στύση είναι 13.5 εκατοστά αυτές παθαίνουν κοκομπλόκο. :2funny:  :dancing:

petraki έγραψε:
Αν και απο βυζια ιδια με της Αιντας εχει η δικια μου παντα τα κυνηγας.

Πέστα δικέ μου, πέστα. :rockon:

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
η ολη φαση μου θυμιζει ένα βιντεοκι οπου ενας μικροτσουτσουνος ενώ γαμαει σταματει την κοπελα και την ρωτάει συνεχως πονας?τωρα πονας,σιγα να μην σε πονεσω.οποιος συναγωνιστης το βρει ας το ανεβασει.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Σε λιγο λογικα θ' ανεβει κι αυτη η κριτικη μου για Λαουρα:

Ας ολοκληρωσω την τριλογια των κριτικων μου για την τελευταια μου επισκεψη στην Αθηνα με την εμπειρια μου με τη Λαουρα...

Οπως προαναφερα ημουν ηδη αρκετα αποκαμωμενος απ' το ταξιδι απ' τη Θεσ/νικη, το διπλο προγραμμα με την Κιρα και το απλο με τη Βικτωρια, αλλα ηθελα απο περιεργεια να κανω κ μια συντομη βραδινη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλη πριν αναχωρησω για το ταξιδι της επιστροφης...

Καταρχας, περασα απ' το Περγαμου 1 για την Αιντα, αλλα ειχε σχολασει καθως η ωρα κοντευε 8 το βραδυ...
Μετα πηρα στη σειρα τα σπιτια της Φυλης.. Δεν ενθουσιαστηκα απο καμια, μεχρι που μπηκα στο Φυλής 67...
Τα κοριτσια ηταν δυο και χαριεντιζονταν στο κουζινακι, και περιμεναμε να σκουπιστει η μια που 'χε μολις βγει απ' το ντουζ.. Φαινοντουσαν πολυ ευδιαθετες κι ολο γελουσαν..!
Τελικα, μετα απο λιγο βγηκε η μια, Μαιρη νομιζω τη λεγανε, πιτσιρικα σχετικα καστανοξανθη με καλο σωματακι κ μικρα βυζακια.. Κ μετα βγηκε η Λαουρα ολογυμνη, για την οποια ειχα διαβασει στο φορουμ κι ειναι οντως κουκλαρα, 24 χρ. μελαχροινη γαλανοματα αρκετα ψηλη γυρω στο 1,70 με ωραιο αδυνατο κορμι και πολυ ωραιες καλοσχηματισμενες φυσικες βυζαρες..!
Θα μπορουσε ανετα να δουλευει σε στουντιο, σε σιτυτουρ ή και μοντελο ακομα καθως εχει την απαιτουμενη κορμαρα, αλλα παραδοξως δουλευει για 20 ευρω στη Φυλης..!
Εχω την εντυπωση οτι μου θυμιζει το σωμα καποιας γνωστης πορνοσταρ, αλλα δεν μου 'χει ερθει ακομα...
Ψαχνοντας παντως, βρηκα αυτην εδω που της μοιαζει αρκετα στο σωμα κ τα βυζια..!

Δεν ξερω αν συμφωνειτε, οσοι την εχετε δει...
Οπως καταλαβαινετε, παρολο που ημουν πτωμα, δεν αντεξα, κι υπεκυψα στον πειρασμο να τη δοκιμασω κι αυτην..!
Τα προγραμματα τα ξερετε υποθετω με 20 ευρω ειχε κ 69, αλλα οχι ελευθερο στοματικο, στα 30 κι οι δυο μαζι..

Οντως, οπως περιγραφουν κι αλλες κριτικες, στο (μιζερο) δωματιο δεν ηταν τοσο ευδιαθετη, οσο εξω στο σαλονι..
Ηταν αρκετα μελαγχολικη θα ελεγα... Εχει κι ενα τατου στο χερι, που γραφει "Η ζωη ειναι πονος" αν θυμαμαι καλα, αλλα μου 'πε οτι δεν αναφερεται στη δικη της ζωη, αλλα γενικα..
Τεσπα, να μη σας πω κ παρα πολλες λεπτομερειες, γενικα ειναι καπως απομακρη, χωρις να 'ναι κι εντελως ψυχρη.. Δε σε πολυκοιταει στα ματια, αποφευγει τα φιλια στο προσωπο κτλ..
Στην πιπα παντως ηταν αρκετα καλη, τοσο που κοντευα να τελειωσω στο πρωτο τριλεπτο..! Μετα ανεβηκε πανω μου αδιαμαρτυρητα, οπου παλι ηταν καλη και μετα ιεραποστολικο και στο τελος κ 69, οπου ομως δε μου αρεσε κ πολυ η οσμη κι η γευση του αιδοιου της να πω την αληθεια.. (εδω να σημειωσω, οτι απ' την ωρα που την πρωτοειδα στο σαλονι κι ελεγε οτι μολις βγηκε απ' το ντουζ ειχε μεσολαβησει πανω απο μισαωρο, καθως ολοκληρωσα την τσαρκα κι επεστρεψα)

Στο τελος με ξενερωσε, οτι εκει γυρω στο δεκαλεπτο κι επειδη δυσκολευομουν να τελειωσω, μου 'πε οτι πρεπει να φυγει γιατι αλλιως θα της φωναζουν... Κι οτι το 20ευρω ειναι για 10 λεπτα...
Εδω διαβαζω αλλες κριτικες να λενε για 15 λεπτα.. Τωρα τι να πω, δεν ξερω τι ισχυει.. Κι αν ειναι δικη της ευθυνη ή της τσατσας..
Παντως, δεν τελειωσα τελικα μ' αυτα κ μ' αυτα.. Αν κ ειναι κ δικη μου ευθυνη.. Κουραση, 4ο γαμησι μεσα σε 5 ωρες κι οτι μου 'ρθε νωριτερα κ κρατηθηκα... Αλλα θα θελα να μενε ακομα 5 λεπτα στο δωματιο, κι αν δεν τελειωνα κ τοτε να λεγα "ενταξει, εγω φταιω"..!
Τεσπα, με λιγα λογια, απο εμφανιση φυσαει, απο υπηρεσιες εχει θετικα κι αρνητικα...
Παντως για 20 ευρω εγω θα την ξαναδοκιμαζα, αλλα θα διευκρινιζα απο πριν οτι θελω 15 λεπτα..!

Μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανο να την ξαναπετυχω στο ιδιο σπιτι οταν ξανακατεβω Αθηνα.. Μου ειπε οτι δουλευει ηδη εδω κ 5 χρονια κι απορω πως δεν ειχε υποπεσει στην αντιληψη μου τοσο καιρο..!

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Σε λιγο λογικα θ' ανεβει κι αυτη η κριτικη μου για Λαουρα:

Ας ολοκληρωσω την τριλογια των κριτικων μου για την τελευταια μου επισκεψη στην Αθηνα με την εμπειρια μου με τη Λαουρα...

Οπως προαναφερα ημουν ηδη αρκετα αποκαμωμενος απ' το ταξιδι απ' τη Θεσ/νικη, το διπλο προγραμμα με την Κιρα και το απλο με τη Βικτωρια, αλλα ηθελα απο περιεργεια να κανω κ μια συντομη βραδινη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλη πριν αναχωρησω για το ταξιδι της επιστροφης...

Καταρχας, περασα απ' το Περγαμου 1 για την Αιντα, αλλα ειχε σχολασει καθως η ωρα κοντευε 8 το βραδυ...
Μετα πηρα στη σειρα τα σπιτια της Φυλης.. Δεν ενθουσιαστηκα απο καμια, μεχρι που μπηκα στο Φυλής 67...
Τα κοριτσια ηταν δυο και χαριεντιζονταν στο κουζινακι, και περιμεναμε να σκουπιστει η μια που 'χε μολις βγει απ' το ντουζ.. Φαινοντουσαν πολυ ευδιαθετες κι ολο γελουσαν..!
Τελικα, μετα απο λιγο βγηκε η μια, Μαιρη νομιζω τη λεγανε, πιτσιρικα σχετικα καστανοξανθη με καλο σωματακι κ μικρα βυζακια.. Κ μετα βγηκε η Λαουρα ολογυμνη, για την οποια ειχα διαβασει στο φορουμ κι ειναι οντως κουκλαρα, 24 χρ. μελαχροινη γαλανοματα αρκετα ψηλη γυρω στο 1,70 με ωραιο αδυνατο κορμι και πολυ ωραιες καλοσχηματισμενες φυσικες βυζαρες..!
Θα μπορουσε ανετα να δουλευει σε στουντιο, σε σιτυτουρ ή και μοντελο ακομα καθως εχει την απαιτουμενη κορμαρα, αλλα παραδοξως δουλευει για 20 ευρω στη Φυλης..!
Εχω την εντυπωση οτι μου θυμιζει το σωμα καποιας γνωστης πορνοσταρ, αλλα δεν μου 'χει ερθει ακομα...
Ψαχνοντας παντως, βρηκα αυτην εδω που της μοιαζει αρκετα στο σωμα κ τα βυζια..!

Δεν ξερω αν συμφωνειτε, οσοι την εχετε δει...
Οπως καταλαβαινετε, παρολο που ημουν πτωμα, δεν αντεξα, κι υπεκυψα στον πειρασμο να τη δοκιμασω κι αυτην..!
Τα προγραμματα τα ξερετε υποθετω με 20 ευρω ειχε κ 69, αλλα οχι ελευθερο στοματικο, στα 30 κι οι δυο μαζι..

Οντως, οπως περιγραφουν κι αλλες κριτικες, στο (μιζερο) δωματιο δεν ηταν τοσο ευδιαθετη, οσο εξω στο σαλονι..
Ηταν αρκετα μελαγχολικη θα ελεγα... Εχει κι ενα τατου στο χερι, που γραφει "Η ζωη ειναι πονος" αν θυμαμαι καλα, αλλα μου 'πε οτι δεν αναφερεται στη δικη της ζωη, αλλα γενικα..
Τεσπα, να μη σας πω κ παρα πολλες λεπτομερειες, γενικα ειναι καπως απομακρη, χωρις να 'ναι κι εντελως ψυχρη.. Δε σε πολυκοιταει στα ματια, αποφευγει τα φιλια στο προσωπο κτλ..
Στην πιπα παντως ηταν αρκετα καλη, τοσο που κοντευα να τελειωσω στο πρωτο τριλεπτο..! Μετα ανεβηκε πανω μου αδιαμαρτυρητα, οπου παλι ηταν καλη και μετα ιεραποστολικο και στο τελος κ 69, οπου ομως δε μου αρεσε κ πολυ η οσμη κι η γευση του αιδοιου της να πω την αληθεια.. (εδω να σημειωσω, οτι απ' την ωρα που την πρωτοειδα στο σαλονι κι ελεγε οτι μολις βγηκε απ' το ντουζ ειχε μεσολαβησει πανω απο μισαωρο, καθως ολοκληρωσα την τσαρκα κι επεστρεψα)

Στο τελος με ξενερωσε, οτι εκει γυρω στο δεκαλεπτο κι επειδη δυσκολευομουν να τελειωσω, μου 'πε οτι πρεπει να φυγει γιατι αλλιως θα της φωναζουν... Κι οτι το 20ευρω ειναι για 10 λεπτα...
Εδω διαβαζω αλλες κριτικες να λενε για 15 λεπτα.. Τωρα τι να πω, δεν ξερω τι ισχυει.. Κι αν ειναι δικη της ευθυνη ή της τσατσας..
Παντως, δεν τελειωσα τελικα μ' αυτα κ μ' αυτα.. Αν κ ειναι κ δικη μου ευθυνη.. Κουραση, 4ο γαμησι μεσα σε 5 ωρες κι οτι μου 'ρθε νωριτερα κ κρατηθηκα... Αλλα θα θελα να μενε ακομα 5 λεπτα στο δωματιο, κι αν δεν τελειωνα κ τοτε να λεγα "ενταξει, εγω φταιω"..!
Τεσπα, με λιγα λογια, απο εμφανιση φυσαει, απο υπηρεσιες εχει θετικα κι αρνητικα...
Παντως για 20 ευρω εγω θα την ξαναδοκιμαζα, αλλα θα διευκρινιζα απο πριν οτι θελω 15 λεπτα..!

Μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανο να την ξαναπετυχω στο ιδιο σπιτι οταν ξανακατεβω Αθηνα.. Μου ειπε οτι δουλευει ηδη εδω κ 5 χρονια κι απορω πως δεν ειχε υποπεσει στην αντιληψη μου τοσο καιρο..!
συνεχιστε να γράφετε μαλακιες για να παρασερνετε κοσμο,η εν λογω δεν δουλευει στουντιο γιατι ειναι καραφολαρα.λιγότερο  απο τυπικη,εντελως μηχανικη και το κυριοτερο υπερσπαστικια.απ τις πιο σπαστικες πουτανες  που κυκλοφορουν.οσο για τα βυζια της να το πουμε παλι.πλαστικα ειναι.παλια αλλου ειδους βυζια ειχε.οσο για τη δηθεν ευδιαθεσια που λες με το που περνας δωματιο το γυρναεθ σε σπαστικη επιθετικοτητα.

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
συνεχιστε να γράφετε μαλακιες για να παρασερνετε κοσμο,η εν λογω δεν δουλευει στουντιο γιατι ειναι καραφολαρα.λιγότερο  απο τυπικη,εντελως μηχανικη και το κυριοτερο υπερσπαστικια.απ τις πιο σπαστικες πουτανες  που κυκλοφορουν.οσο για τα βυζια της να το πουμε παλι.πλαστικα ειναι.παλια αλλου ειδους βυζια ειχε.οσο για τη δηθεν ευδιαθεσια που λες με το που περνας δωματιο το γυρναεθ σε σπαστικη επιθετικοτητα.
Σωστότατος  :thumbsup:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
..ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...Αν είναι να μιλάμε για 3,5άρια σε μπουρδέλα, να το κλείσουμε το thread να πάει στο ΔΙΑΟΛΟ...ΝΙΣΑΦΙ, πια...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
έπρεπε να είχε κλείσει από καιρό .ας ανοίξει ένα για 3,5άρια

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Τα 3,5άρια αναφέρονται, επειδή, ελλείψει μεγαλύτερων μεγεθών, αρκετοί βυζολάγνοι σπεύδουν εκεί για τη μεθαδόνη τους.

Φυσικά και δε θεωρείται βυζαρού μια τριαμισάρα.

Για τη Λάουρα θα επιβεβαιώσω, μέσω εμπειρίας φίλου, ότι είναι ιδεολόγος ξεπέτα (προσωπικά δεν την έχω πάρει ποτέ, γιατί κάνει μπαμ για φόλα).
Παλιότερα έκανε και παρτούζες με λεσβιακό,. Ίσως την εκφράζει καλύτερα αυτό το σπορ.

Η Άιντα είναι καλή και φιλότιμη. Ως ώριμη γυναίκα, καταλαβαίνει ότι το 20άρι βγαίνει δύσκολα σήμερα, γι' αυτό προσπαθεί αρκετά.
Εμένα δε μου αρέσει το σώμα της (προτιμώ πετίτ), αλλά αυτά είναι γούστα.

Τώρα πια έχει εκλείψει και η επιλογή της τορπιλο-Τζούλιας (Τροφωνίου), γιατί έχει ξεπετοποιηθεί κι αυτή (φυσικό είναι, μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι).

Βοήθειά μας.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Έφυγε και η τορπιλο-Τζούλια...το μέλλον φαίνεται αρκετά σκοτεινό. :-

a1apocalypse83970-400x266.jpg

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1

http://[URL unfurl="true"]www.economicnoise.com/wp-content/uploads/2015/01/a1apocalypse83970-400x266.jpg?9d3a8d&9d3a8d[/img[/URL]]
[/quote]Αν εννοείς τη Τζούλια στην Τροφωνίου , δεν έχει φύγει.
Στις γιορτές που πήγα ήταν στο πόστο της και την πήδηξα κανονικότατα.
Εκτός αν έγινε κάτι αυτές τις μέρες και δεν το έμαθα.

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1

http://[URL unfurl="true"]www.economicnoise.com/wp-content/uploads/2015/01/a1apocalypse83970-400x266.jpg?9d3a8d&9d3a8d[/img[/URL]]
[/quote]
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω τύπε?  :think:
Αν ισχύει θα πέσει μεγάλη ξηρασία.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Αν εννοείς τη Τζούλια στην Τροφωνίου , δεν έχει φύγει.
Στις γιορτές που πήγα ήταν στο πόστο της και την πήδηξα κανονικότατα.
Εκτός αν έγινε κάτι αυτές τις μέρες και δεν το έμαθα.

Πήγα και εγώ στις γιορτές μιας και γύρισα Αθήνα, δεν την βρήκα από τις 11 μέχρι τις 3(μια μέρα πρόλαβα να πάω κιόλας) μου είπαν "δεν είναι εδώ". Είπε και ο outf ότι έχει εκκλείψει...υπέθεσα ότι όντως έφυγε. Εκτός και αν ήμουν ο μόνος γκαντέμης στις γιορτές που πήγε και δεν την βρήκε.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Απ τα ποιο ωραια βυζομπαλα που παιζουν αυτη τη στιγμη σε μπουρδελο ειναι της κορασιδας  :tits:  :tits:  :tits:

Μουνάρα με Μ κεφαλαίο η κυρία   :erection:

Φολάρα με Φ κεφαλαίο στα ενδότερα  :boobies:

Ποσο κάβλα ειναι αυτο το μωρο αχ  :wanker:

Συνημμένα

• Φ.jpg
    Φ.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 33

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Απ τα ποιο ωραια βυζομπαλα που παιζουν αυτη τη στιγμη σε μπουρδελο ειναι της κορασιδας  :tits:  :tits:  :tits:

Μουνάρα με Μ κεφαλαίο η κυρία   :erection:

Φολάρα με Φ κεφαλαίο στα ενδότερα  :boobies:
δωσε ινφο στο λαο τυπε

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Γιατί να μην επιτρέπεται ρε τύπε; Σε σάιτ για μπουρδέλα είμαστε.

ok τυπε  :hi:

Τη κορασιδα τη λενε Χριστιανα η γυρολογος και τελευταια φορα τη πηρα πριν ενα μήνα Φ65 κατω πρωινη βαρδια.

Σαν εμφανιση για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ μουναρα η κυρια φαινετε και απ τη φωτο αλλωστε, στα ενδοτερα ενα τυπικο ξεφορτωμα.  :tits2:

Υ.Γ.
Γύλε αυτη τη στιγμή εχω πιει ενα μπουκαλι ουισκι και ειμαι στο τσακ να παω τσαρκα. Εισαι λαγωνικο παντως που το καταλαβες οτι ειναι αυτη?  :huh:  :huh:  :huh:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Εχουν γραφτει  δεκα αναφορες  στην ημερήσια ενημερωση  για το  F 65  ..  Αnyway
==========
Λοιπον..  Στο  Λέλας  35, Αλμα- ήταν απογευματινη  σημερα  ,  ελεγε το προγραμμα
Δυστυχως πλαστικα  .. αλλα΄. . you guess  :o :tits:
Η  φωτο  και η σελιδα  της γραφουν  ονομα  Artemis, το προγραμμα  λέει 'Αλμα
χμμ...Σκεφτηκα  να τσεκάρω αλλά  φοβήθηκα μήπως ειναι πρωην ..  Αρτέμης :)
αν εχει κανείς info...

Συνημμένα

• artemis: alma.jpg
    artemis: alma.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom