Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Επισκέπτης
εμενα τα νουμερα μου τα χαν μαθει οι συμμαθητριες μου στο γυμνασιο

καθόμασταν μεσα σ ένα διάλειμμα και μου τα εξηγησαν...

σε στυλ...1 είναι της παρτολιδου, 2 είναι σαν της γαμουλουπουλου, 3 σαν της ποντικομουρη, 4 σαν της κατσαρολακη και της τηγανακη και 5 σαν της λαμπροπουλου :erection: :erection: :erection:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960

σε στυλ...1 είναι της παρτολιδου, 2 είναι σαν της γαμουλουπουλου, 3 σαν της ποντικομουρη, 4 σαν της κατσαρολακη και της τηγανακη και 5 σαν της λαμπροπουλου :erection: :erection: :erection:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

:2funny: :rockon:

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Πανμέγιστα τα παιδιά, σωστοί καθηγητές της βυζολογίας. :rockon:  :dancing:

Η Τζάνα έβαλε σιλικόνες τώρα; Από τις εικόνες τις και τα βίντεο δεν έχω δει κάτι τέτοιο, πάχος όμως έχει μαζέψει.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
bale psakse gianna micchaels-randy spears na deis pos ksekinise

Αυτό από τα πρώτα της δεν λές, του 2005; Ναι, έχουν μεγαλώσει τα βυζιά της αλλά είναι πάχος γιατί έχουν κρεμάσει κιόλας από αυτό ανδ δεις. Αν είχε σιλικόνες το σχήμα τους θα ήταν πολύ πιο στητό για τον όγκο τους και θα ήταν πιο πολύ σε σχήμα μπάλας, κάτι στο οποίο πέφτουν θύμα ακόμα και οι πιο τελευταίες τεχνολογίες με σαλίνες κλπ.

main-qimg-25e0ed9f953047ff86485ca039848d09

Το πιο βασικό είναι αυτό αλλά τώρα τελευταία υπάρχουν και εμφυτεύματα που αν δεν σου βγάλει η γκόμενα το σουτιεν ή μείνει μόνο με το μπικίνι, δεν το καταλαβαίνεις με την πρώτη. :)

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Η ανάλυση εχει φτάσει σε επαγγελματικά επίπεδα!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Kαι επίσης υπάρχει νομιζω και η έγχυση υγρης  σιλικονης -/  ή κατευθείαν  με ενεση στο περιθήλιο= areola  ( πρώτη γνωστη που το δοκιμασε = Veronika Zemanova)  = φωτό
και  έγχυση  μέσω των αδένων απο την μασχαλη ../ αλλα ειμάστε ήδη οff topic :)

Συνημμένα

•  areola Zemanova.jpg
    areola Zemanova.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 32

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Στο Ταχυδρομείο των Αμπελοκήπων (αρχές της Μεσογείων, πριν την Φειδιπίδου) στην απογευματινή βάρδυα (1400-2000) δουλεύει συνήθως μιά βυζαρού  :tits2: 30άρα (τόσο την κάνω, μπορεί να κάνω και λάθος) άλλο πράγμα !!! Πρέπει να έχει τα βυζιά της Λαουρας!!! 6άρια σίγουρα & 100% φυσικά!!!  :tits: Είχα πάει τις προάλλες και της είχα πιάσει κουβεντούλα και φάνηκε να μην ενοχλείται, μάλλον το γούσταρε. Το βλέμμα μου βέβαια καρφωμένο συνέχεια στις βυζάρες της  :boobies: αλλά αυτή έκανε οτι δεν καταλάβαινε....
Οποιος συναγωνιστής περάσει από εκεί, μπορεί να τσεκάρει και να μας πει.
(Το ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων στην Μεσογείων είναι από τα λίγα Ταχ. γραφεία της  Αθήνας που είναι ανοικτά και το απόγευμα, καθώς και Σαββατα πρωί)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
στο τριγωνο λες τυπε;
δεν εχω δει ελτα εκει  :think:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Eιμαστε- οφφ τοπικ..  :) Υπαρχει  ειδικο   θρεντ >>>>  Βυζοπουλες  γειτόνισες  και γύρω περιοχων..
Παντως    3 υπερ-βυζαρουδες  υπαλληλους μαζι΄΄.΄. :tits: :o  ειχε η Alpha Bank- Πανορμου και Κηφισιας
Και αν  σκεφτεις οτι πριν 2- 3 χρονια ειδα  εκει ΚΑΙ την Βικη -Ρομινα ως πελάτισα,  ήταν  το απολυτο  σοκ... :cheesy: :o

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Eιμαστε- οφφ τοπικ..  :) Υπαρχει  ειδικο   θρεντ >>>>  
Παντως    3 υπερ-βυζαρουδες  υπαλληλους μαζι΄΄.΄. :tits: :o  ειχε η Alpha Bank- Πανορμου και Κηφισιας

Σωστα ειδικα η μια ειναι μουρλια

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Την επισκεφτηκα κι αυτη, μετα την Kira Hot προχθες που ημουνα στην Αθηνα κ θα προσπαθησω να γραψω κ κριτικη...

Επαθα πλακα με το που την ειδα με τις βυζαρες της κ παρολο που 'μουν εξαντλημενος ηδη τη δοκιμασα...
Μου θυμισε πολυ τη Lucie Wilde που 'ναι σ'αυτο το βιντεο με την Kyra Hot..!

Οι μεγαλυτερες βυζαρες που 'χω δει ποτε απο κοντα γυμνες ή με μαγιο σε νεα κι αδυνατη..! Δε λεω τωρα για χοντρες κ γιαγιαδες με τα κρεματσαρια...
Μου 'πε οτι ειναι 5αρια κι ετσι θα 'ναι υποθετω.. Απορω, δηλαδη της Αιντα που λετε ειναι ακομα μεγαλυτερα..;
Την Αιντα δεν την προλαβα δυστυχως, γιατι ειχε σχολασει..

Με τη Βικτορια που λετε, καναμε μονο ισπανικο.. Γιατι μου ειπε οτι ειναι πολλη μεγαλη κ θα πονουσε..!
Καλο το ισπανικο μεν, αλλα ξενερωμα οτι δεν καναμε σεξ ουσιαστικα..
Εχει συμβει κ σ' αλλους αυτο ή μονο σε μενα πουλησε παπα..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μεγάλο παλτό η συγκεκριμένη φίλε. Πάλι καλά που τέλειωσες να λες.

Ποιος ειπε οτι τελειωσα..; Ουτως η αλλως ημουν κομματια και δεν ειχα πολλες αντοχες, αλλα κι αυτη σηκωθηκε να φυγει γυρω στο δεκαλεπτο..! Αντε να δεχθω οτι μπορει να πονουσε, αλλα γιατι τοση βιασυνη..; Τοση πολλη δουλεια ειχε..; Εγω δεν ειδα κανεναν να περιμενει εξω στο σαλονι...
Κριμα για τις βυζαρες παντως..! Γιατι με τετοια θεϊκα προσοντα θα μπορουσε να κανει παπαδες..!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Κι εδω ολοκληρη η κριτικη μου, που αναμενεται να δημοσιευτει...

Μετα την πολυωρη επισκεψη στο Ισμηνης 2 για την Kira Hot κι οντως ηδη αποκαμωμενος απ' το πολυωρο ταξιδι απ' τη Θεσ/νικη και τη διπλη συνεδρια που προηγηθηκε, ειπα να κανω κ μια τσαρκα σε αλλα στουντιοκοριτσα που 'χα σταμπαρει...
Πρωτα πηγα στο Μελαντιας 50, οπου ειδα την Τζορτζινα, που 'ναι υπερβολικα αδυνατη για τα γουστα μου.. Στις φωτο φαινεται καλυτερη...

Και παω κ στο Αριστοτελους 6 στη Συγγρου για να δω απο περιεργεια τη Βικτωρια, χωρις προθεση να περασω κ χωρις να 'χω δει την προηγουμενη κριτικη...
Αλλα με το που ειδα αυτες τις τεραστιες βυζαρες της, ενεδωσα στον πειρασμο να τη δοκιμασω..!

Μου θυμισε πολυ τη Lucie Wilde που 'ναι σ'αυτο το βιντεο με την Kyra Hot..!

Οι μεγαλυτερες βυζαρες που 'χω δει ποτε απο κοντα γυμνες ή με μαγιο σε νεα κι αδυνατη..! Δε λεω τωρα για χοντρες κ γιαγιαδες με τα κρεμασταρια...
Μου 'πε οτι ειναι 5αρια κι ετσι θα 'ναι υποθετω..

Η βαθμολογια που βαζω ειναι 10 για τις βυζαρες και 6 για προσωπο κ σωμα, καθως ειναι απλα ενα συνηθισμενο 20χρονο πιπινι κατα τ' αλλα, περα απ' αυτες τις εξωπραγματικες, ασυνηθιστες, φυσικες βυζαρες..!
Ελληνικα μιλουσε πολυ καλα.. Δεν ξερω αν προλαβε να τα βελτιωσει σε δυο μηνες απ' την περασμενη κριτικη..
Ολα καλα στην αρχη, καθως επαιζα κ χουφτωνα σαν τρελλος τις βυζαρες της και καναμε κι ισπανικο με πολλη καλη ανταποκριση απο μερους της, αλλα μετα ηρθε το ξενερωμα..
Δεν ηθελε να μπω μεσα της σε καμια σταση, γιατι την ειχα πολλη μεγαλη μου ειπε..!
Προσπαθησε να με τελειωσει, παιζοντας με το χερι κι ενω εγω εγλυφα τις βυζαρες, αλλα δεν τελειωσα καθως λιγο μετα το δεκαλεπτο αρχισε να λεει οτι πρεπει να φυγει..
Αντε να δεχθω οτι μπορει να πονουσε, αλλα γιατι τοση βιασυνη..; Τοση πολλη δουλεια ειχε..; Εγω δεν ειδα κανεναν να περιμενει εξω στο σαλονι...
Κριμα για τις βυζαρες παντως..! Γιατι με τετοια θεϊκα προσοντα θα μπορουσε να κανει παπαδες..!
Πολυ καλο το ισπανικο μεν, αλλα ξενερωμα οτι δεν καναμε σεξ ουσιαστικα..
Εχει συμβει κ σ' αλλους αυτο ή μονο σε μενα πουλησε τον παπα..;

Τεσπα, για κολλημενους βυζολαγνους, οπως εγω, ειναι σιγουρα μια αξεχαστη εμπειρια, καθως στο ισπανικο πραγματικα τον εκρυβε μεσα στα βυζια της..! Για τους υπολοιπους δεν θα την προτεινα με τιποτα..!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Δεν ηθελε να μπω μεσα της σε καμια σταση, γιατι την ειχα πολλη μεγαλη μου ειπε..!
Προσπαθησε να με τελειωσει, παιζοντας με το χερι κι ενω εγω εγλυφα τις βυζαρες, αλλα δεν τελειωσα καθως λιγο μετα το δεκαλεπτο αρχισε να λεει οτι πρεπει να φυγει..
...
Αν δεν έχεις κάποιο αντικειμενικό πρόβλημα (π.χ. να βρωμάς από την απλυσιά), τότε αυτό που έκανε το πουτανάκι, είναι αίσχος και αλητεία.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Απλό προγραμμα  να υποθέσουμε ?- καλά εκανες και ανεβασες κριτικη .. :)
δηλ ….Πληρώνεις για σεξ σε στουντιο  και δεν κάνει η κοπελα  ?…. :headbang: :tickedoff:

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Καλα τηs εδωσεs 50 ευρω ,και δεν ηθελε  :knockinb:.Επρεπε να ζητησειs τα λεφτα σου πισω..... :jerking:.Κουτοπονηρη η Βικτωρια,ακου 10 λεπτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom