Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (9 μέλη και 51 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Ελέχθη κάποια στιγμή για μία τερατοβυζού στο Κωνσταντινουπόλεως, Άννα αν θυμάμαι καλά με 7αρια....Μπορεί κανείς να δώσει πληροφορίες για το αν υπάρχει σε αυτή τη φάση και σε ποια βάρδια? Ευχαριστώ.

Στις κριτικες εχει μονο μια βυζοκατασταση στο 166α
Δεν νομιζω να λες αυτη, ειναι λιγο αρχαια και δεν λεει και τιποτα extreme..
Θες να βαλεις και την ενημερωση που ελεχθει να δουμε περι τινος προκυτε?

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
10
Πόντοι
0
1)  Εντάξει -  είναι σαφές, σε ενα κανονικο σώμα ενα 3αρι δειχνει πολυ πιο μεγάλο, απο' οτι σε μια χοντρη … :)
====
2)  κατι σαν την Τζουλια στο σταθμο λαρισης στην αθηνα)...
Να ειναι ΤΕΡΑΤΟΒΥΖΑ  δηλαδη...

==
ναι- εχει αναφερθει προφατα … /  Αννα,  γκιλφ, αντρικο κούρεμα,  ποδια και σουλουπι ποδοσφαιριστή--- .. και τεραστια   :tits: 7αρια κλπ
Κων/  πολεως  166 στο   αριστερό  :)   Εναλλαξ  ή μαζι με την χοντρή  Κατερινα με την τεραστια κοιλια
Αυτό ισχύει??

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
OK  :)  Tα έχω  γραψει  αναλυτικα΄κι εγώ και άλλοι-  η Αndrea  σωστά-- αγαπησε … και έχει σταματησει να δουλέυει  .  Ξεχωριστε μαλλον  ποια ειναι σε  μπουρδελο και ποια  σε στουντιο,  διοτι  το πραγμα μπερδευεται  πολυ… Αυτη τη στιγμή  μια συγχυση πχ ειναι> αν  η Αλμα του Λέλας 35 ειναι  η ιδια η  Ρομπέρτα  της θησεως και τωρα  ΞΑΝΑ  της  κηφ 60- διοτι αν ειναι  , δουλευει σε  2 ..ταυτοχρονα ή σχεδον.. Την τετατοβυζου Αννα  την  ειδα μια φορά  στο Κων 166  αριστερα τα Χριστουγεννα-- δεν ξερω αν δουλευει  εκει , δεν ξανα- αναφερθηκε. Προσοχη, το ειπαν κι άλλοι, εχει κοντο αντρικο  κουρεμα και ποδια αντρα ποδοσφαιριστη .. ;) :cheesy:  Οι κοπελες  των ντελων δεν έχουν φωτογραφίες  εκτος ελαχιστων , σε αλλα σαιτς . Μια  βυζαρου  ειχα δει με ενα φιλο προ μηνός  +  , απογευματινη = την ημερα  Σαββατο που εκλεισαν ολα  λογω πεσιματος / στο Τροφ 11 πανω - Ντιανα νομιζω, νεα και  με σφιχτο σώμα  - εκτοτε  δεν αναφερθηκε τιποτα και  περι αυτης / Περισσοτερα το βραδυ  που θα ξαναμπω - χαιρεσθε  :tits:

Grogu

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Η γνωστή Τζούλια είναι στη θέση της (τροφ 11)?

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Ουφ, να σε καλά ρε Ζορρό, θεός. :rockon:

Σόρρυ που ρώταω παιδία αλλά μιας και την ελληνική λίνγκο του επαγγέλματος δεν την κατέχω, τι εστί μονότονα; :helpplea:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Ουφ, να σε καλά ρε Ζορρό, θεός. :rockon:

Σόρρυ που ρώταω παιδία αλλά μιας και την ελληνική λίνγκο του επαγγέλματος δεν την κατέχω, τι εστί μονότονα; :helpplea:

τυπικό σέρβις...τσιμπούκι, γαμήσι και τελείωνε...

PAOKSELEO

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έχει ιδεά κανείς τι ώρα δουλεύει Άιντα περγάμου αύριο?
αν όχι, παρακαλώ μια εναλλακτικη πρόταση για μας τους βυζολάγνους !!

thank y

Kargas14

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά απέχω από τις περιοχές εδώ και καιρό και λέω να επιστρέψω!!! Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά μπουρδέλα και ώρες που παίζουν βυζαρούδες αυτές τις μέρες??

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Παιδιά απέχω από τις περιοχές εδώ και καιρό και λέω να επιστρέψω!!! Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά μπουρδέλα και ώρες που παίζουν βυζαρούδες αυτές τις μέρες??

Εγω μπορω να σου πω μονο για την Αιντα απο Περγαμου 1...απο βυζαρες μονο αυτην εχω παρει...2 φορες...ψηνομαι αυριο μεθαυριο για 3η  :erection:

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
παιδες ξερει κανεις τι εγινε η λιλυ η βυζαρου πρωην κολονου 53 κ μεχρι προτινος ιασονος 1 πανω στον οροφο αριστερα?η τσατσα μου τα μασαγε (ως συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις) την μια δεν την ηξερε την αλλη οτι εφυγε την αλλη οτι εχει προβλημα υγειας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom