Που δουλεύει αυτή?
Σε κάποιο στούντιο, έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω ποιο.
Έχει σταματήσει εδώ και κάποιους μήνες...
Που δουλεύει αυτή?
Σε κάποιο στούντιο, έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω ποιο.
Δεν εχει καποιο σαιτ αυτο το στουντιο να την δω κ σε φωτο πρωτα?
Ελέχθη κάποια στιγμή για μία τερατοβυζού στο Κωνσταντινουπόλεως, Άννα αν θυμάμαι καλά με 7αρια....Μπορεί κανείς να δώσει πληροφορίες για το αν υπάρχει σε αυτή τη φάση και σε ποια βάρδια? Ευχαριστώ.
Αυτό ισχύει??1) Εντάξει - είναι σαφές, σε ενα κανονικο σώμα ενα 3αρι δειχνει πολυ πιο μεγάλο, απο' οτι σε μια χοντρη …
====
2) κατι σαν την Τζουλια στο σταθμο λαρισης στην αθηνα)...
Να ειναι ΤΕΡΑΤΟΒΥΖΑ δηλαδη...
==
ναι- εχει αναφερθει προφατα … / Αννα, γκιλφ, αντρικο κούρεμα, ποδια και σουλουπι ποδοσφαιριστή--- .. και τεραστια 7αρια κλπ
Κων/ πολεως 166 στο αριστερό Εναλλαξ ή μαζι με την χοντρή Κατερινα με την τεραστια κοιλια
δεν ειναι στουντιο ειναι μπουρδελο για αυτο δεν θα βρεις φωτο .παντως πηγαινε απο εκει εχει βυζαρες!!Δεν εχει καποιο σαιτ αυτο το στουντιο να την δω κ σε φωτο πρωτα?
Μονο ο observer μπορει να μας διαφωτησειΑυτό ισχύει??
Ναι κανονικά, την είδα χθεςΗ γνωστή Τζούλια είναι στη θέση της (τροφ 11)?
Ουφ, να σε καλά ρε Ζορρό, θεός.
Σόρρυ που ρώταω παιδία αλλά μιας και την ελληνική λίνγκο του επαγγέλματος δεν την κατέχω, τι εστί μονότονα;
Τύπε μου το βίντεο δεν παίζειΕίναι η γνωστή Ρουμάνα..αυτή την εποχή εκδίδεται σε ξονοδοχεία του Κεντρικού Λονδίνου...
παιζει κανονικαΤύπε μου το βίντεο δεν παίζει
Παιδιά απέχω από τις περιοχές εδώ και καιρό και λέω να επιστρέψω!!! Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά μπουρδέλα και ώρες που παίζουν βυζαρούδες αυτές τις μέρες??
Ναι τύπε μου κ'εγώ την έχω πάρει,σκίζει!Εγω μπορω να σου πω μονο για την Αιντα απο Περγαμου 1...απο βυζαρες μονο αυτην εχω παρει...2 φορες...ψηνομαι αυριο μεθαυριο για 3η