Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (2 μέλη και 105 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
Λοιπόν η καταγραφή που σας είχα υποσχεθεί από τις πρωινές και απογευματινές βάρδιες των σπιτιών σε Φυλής - Φωκαίας - Διδύμου - Βέργας - Τροφωνίου και απογευματινές σε Κωνσταντινουπόλεως - Ιάσωνος - Κολωνού. Σημειώνω τα εξής: Πρώτον όσες αναφέρω έχουν αυστηρά φυσικό στήθος. Δεύτερον συμπεριλαμβάνω και κοπέλες με "γεμάτα" τριαράκια, γιατί αν περιμένουμε από τις 4+ λίστα δε φτιάχνεται έτσι που είναι πλέον τα πράγματα. Επίσης οι κοπέλες που αναφέρω εδώ είναι αυτές που είναι της αρεσκείας μου, υπάρχουν και ορισμένες ακόμα που δεν τις έχω συμπεριλάβει λόγω υπερβολικού πάχους, αποκρουστικές σε εμφάνιση για τα δικά μου γούστα ή ωραίες κοπέλες που εμένα με χαλάει μια λεπτομέρεια σ' αυτές, παράδειγμα η Μπέτυ στο Τροφωνίου 13 το πάνω που είναι μια χαρά εμφανισιακά αλλά τα βυζιά της είναι τίγκα στις φλέβες κάτι που προσωπικά με ξενερώνει πολύ. Τέλος σημειώνω ότι όσες αναφέρω δουλεύουν ΤΩΡΑ, οι βάρδιες ανά πάσα στιγμή αλλάζουν, π.χ. η Εστέλ από Φωκαίας 27Β απουσιάζει από τη λίστα καθώς αυτήν την περίοδο δε δουλεύει. Εννοείται πως όσοι θέλουν μπορούν να διορθώσουν τυχόν λάθη:

Πρωινές Φυλής - Φωκαίας - Διδύμου:

Λάουρα Φυλής 67: Υπερβολικά αδύνατη όμορφη μελαχρινή κοπέλα με βυζιά 3+ σε μέγεθος δυσανάλογα μεγάλα για το σωματότυπό της και αυτό είναι και το καλό. Απ' τις λίγες που συνδυάζουν εμφάνιση - βυζιά. Για το δωμάτιο δεν έχουν γραφτεί καλά πράγματα, ολίγον παλτό.

Μαρία Φωκαίας 17Α: Εκπληκτικής ομορφιάς ξανθιά κοπέλα με 4άρια βυζιά δυσανάλογα μεγάλα για το σωματότυπό της, ίσως η καλύτερη εμφανισιακά κοπέλα με βυζιά που δουλεύει αυτήν τη στιγμή. Στο δωμάτιο απ' ό,τι έχει γραφτεί ερασιτέχνις, άμαθη και δε μιλάει ακόμα καλά ελληνικά.

Μόνικα Φυλής 40: Ωραία κοπέλα με βυζιά με το ζόρι 3άρια και ωραίο κορμί. Απ' ό,τι έχει γραφτεί είναι φιλότιμη γενικά και δεν κλαις το 20άρικο.

Απογευματινές Φυλής - Φωκαίας - Διδύμου:

Aurora Φυλής 54Β (και νύχτα): Ρουμάνικο πιπίνι να το πιεις στο ποτήρι, ο ορισμός αυτού που λέμε "τουμπανάκι", βυζιά 3+ ωραιότατα, γλυκύτατο προσωπάκι, καμπύλες, σούπερ κωλαράκι κ.τ.λπ. Το μόνο κακό μαζί της ότι είναι λίγο κυκλοθυμική και ως εκ τούτου ή θα είναι μες την κάβλα και θα σου αρχίσει τις ζουζουνιές απ' το σαλόνι κιόλας ή θα έχει τα δικά της και απλά δε θα κλάψεις το 20άρικο. Σε κάθε περίπτωση όμως αξίζει μια δοκιμή (τουλάχιστον).

Άννα Διδύμου 18Β: Χοντρούλα με μεγάλα 3+ βυζιά, λίγο μπαζάκι γενικά αλλά με ματάρες. Στο δωμάτιο καβλιάρα, λίγο επιφυλακτική με τον πελάτη την πρώτη φορά, δεκτική σε διάφορες ανωμαλίες, αφήνει χύσιμο στο στόμα ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Απογευματινές Ιάσωνος - Κολωνού:

Μισέλ Κολωνού 32Β: Καλλονή (πλέον) ψηλή με μαύρα κυματιστά μαλλιά, 4άρια υπέροχα βυζιά και σώμα όλο καμπύλες. Μαζί με τη Μαρία από Φωκαίας 17Α ίσως οι ωραιότερες βυζοπούλες αυτήν τη στιγμή που συνδυάζουν και εμφάνιση. Πλην όμως η Μισέλ στο δωμάτιο είναι παλτό, ξεπέτα και δεν αφήνει πολλά - πολλά.

Ελένη Κολωνού 23Β: Ομορφούλα μελαχρινή με 3άρια βυζιά (ίσως και λίγο μικρότερα, δεν την έχω πάρει ακόμα για να έχω ιδία άποψη), εμφανίσιμη γενικά. Στο δωμάτιο κομοδίνο απ' ό,τι έχει γραφτεί.

Ευριδίκη Κολωνού 11 (υπόγειο): Υπερκάβλα κοντοπούτανο με μεγάλα βυζιά και καμπύλες γενικά. Στο σαλόνι κάνει τα τρελά της και καβλώνει κόσμο, απ' ό,τι έχω ακούσει και στο δωμάτιο είναι καλή.

Βανέσσα Κολωνού 32Α: Μεταφέρθηκε εκεί από το μπουρδελάκι λίγο πιο πάνω στην Κολωνού. Πολύ όμορφη κοπέλα με μεγάλα βυζιά (έχω να τη δω κάμποσο καιρό οπότε δε θυμάμαι νούμερο ακριβώς, μεταξύ 3+ και 4) και ωραίο σώμα. Στο δωμάτιο ολίγον έπιπλο απ' ό,τι λένε, δεν έχω ιδία γνώμη.

Μαρία Ιάσωνος 33: Ξανθό πιπίνι εκπληκτικής ομορφιάς για τα δεδομένα του Μεταξουργείου, σε σημείο που αναρωτιέσαι τί δουλειά έχει εκεί. Ωραίο πρόσωπο, 3άρια βυζιά, λαχταριστό κωλαράκι. Φιλότιμη γενικά απ' ό,τι έχει γραφτεί, και μόνο λόγω εμφάνισης αξίζει και με το παραπάνω το 10άρικο.

Ελένη Ιάσωνος 27Α: Συμπαθητικό μπαζάκι με 3άρια βυζιά και ατσούμπαλο απ' τη μέση και κάτω σώμα. Όχι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά, δεν είναι κακή στο δωμάτιο απ' ό,τι έχει γραφτεί.

Νυχτερινή στην Κωνσταντινουπόλεως:

Τατιάνα Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Ταλαιπωρημένο μιλφάκι με 3άρια (ίσως και μεγαλύτερα) βυζιά με ωραία ρόγα. Δεν έχει ωραίο κώλο, στο δωμάτιο καλή περίπτωση απ' ό,τι έχει γραφτεί.

Πρωινές στη Βέργας (Λιοσίων):

Στέλλα Βέργας 3: Chubby ξανθιά Αλβανίδα ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΑΒΛΑ, απ' αυτές που στο δωμάτιο σε τρελαίνουν και ξεχνάς και το όνομά σου. Βυζιά 4άρια ίσως και 4+ πλέον που έχει παχύνει, λίγη κοιλιά, μεγάλα μουνόχειλα για τους λάτρεις, tattoos στην ωμοπλάτη και πάνω από τον κώλο. Για όσους δεν έχουν πρόβλημα ή αρέσκονται κιόλας στις chubby ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Σόνια Βέργας 6Α: Μία απ' τις ωραιότερες ώριμες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στα σπίτια, γοητευτικότατη και αριστοκρατική γυναίκα από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. μελαχρινή, με 3άρια βυζιά, σώμα με καμπύλες και κωλάρα. Η θεία που περπατάει και χύνουν μέχρι και οι βρύσες. Πιπατζού από τις λίγες. Το κακό μαζί της είναι η κυκλοθυμία της, πράγμα το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σχεδόν να κλάψεις το 20άρικο. Επίσης έχει πολλές ιδιοτροπίες, δε θέλει αγγίγματα στο πρόσωπο, στα μαλλιά της κ.τ.λπ.

Μαριάννα Βέργας 6Β: Ξανθιά pro - granny αρχοντογυναίκα Ρωσίδα με μεγάλα πλην όμως πεσμένα 3,5άρια βυζιά. Στο δωμάτιο επαγγελματίας αλλά αρκετά ψυχρή.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
διαφωνω σχεδόν με τα παντα από αποψη υπηρεσιων

η λαουρα δεν είναι το πρόβλημα ότι είναι κομοδινο...γενικα σε αφηνει να γλείφεις οσο θες τις βυζαρες και δεν σου κανει μαλακιες.σε αφηνει να καυλωσεις και να γαμησεις σαν ανθρωπος.το πρόβλημα είναι ότι ενώ στο σαλονι πλασάρεται με ένα στυλακι ολο ζεστασιά και υποσχέσεις, στο δωματιο ερχεται με ακριβως το αντιθετο υφος,λες και σε μισει,σε θεωρει ανωμαλο και βιαστη.και όχι μονο αν την παιρνεις πρωτη φορα.οποτε εγω χαλιέμαι και δεν ξαναπαω...

τη μαρια μια φορα την εχω παρει,αρκετα ευχαριστημένος εμεινα,απορω πως δεν την εχω ξαναπαρει.πολυ φιλοτιμη μεσα,θα την συνιστουσα

η μονικα αλεξανδρα εχει μουνι πηγαδι,δεν είναι σπαστικια μεσα,αλλα δεν με ειχε καυλωσει πολύ και ειχα φυγει ανικανοποίητος.δε θα την συνιστουσα

μισελ εχω χρονια να την παρω,τελευταια φορα ηταν φολα

η μαρια το ξωτικο από ιασωνος 33,εχω χρονια να την παρω ,ηταν δυναμη στο δωματιο,αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση είναι πλεον τα βυζια της

κι η αλεξανδρα,πρωην ντενισα η τρελη από μεταξουργειο ειχε βυζαρες όταν εβαζε κιλα,αλλα εχω καιρο να τη δω κι αυτή χωρις σουτιεν.στο δωματιο πολύ καλη

η στελλα από βεργας 3 είναι μπαζο.απλα.την επαιρνα παλια μεταξουργειο...χαζογαμησι εκανε αλλα εχει βυζαρες

η σονια από βεργας είναι κοντρολ φρικ.απολυτα χειριστικη πουτανα,μονο για υποτακτικούς προτείνεται...

μαριαννα από βεργας,την εχω παρει παρα πολλες φορες στο περγαμου,ηταν απ τις αγαπημενες μου αλλα τελευταια φορα που την πηρα βεργας ειχε αδυνατισει πολύ και ειχαν μικρυνει τα βυζια και γενικοτερα δεν της πηγαινε.ηταν απ τα τοπ στανταρακια μου και ηταν μεγαλη απωλεια :'(

γραφω για οσες εχω παρει...

Επισκέπτης
Η Λάουρα πράγματι δεν είναι μόνο κομοδίνο ,βγάζει ξινίλα,μεγάλη αρνητικότητα και επιθετικότητα.Ότι και να πας να πεις ,αμέσως σου αντεπιτίθεται και είναι έτοιμη να σε φάει.Για δε σηκώνεται να φύγει απ τα μπορδέλα;μόνο μεσ την κλάψα είναι.Αν υπήρχαν άλλα βυζιά στην πιάτσα δεν θα ξαναπατούσα.

Όσο για τη βελτίωση στο πρόγραμμα το μόνο που έχει 'βελτιώσει' είναι ένα ισπανικό διαρκείας 5 δευτερολέπτων που έχει προσθέσει στο ρεπερτόριο ξινίλας.

Η μαρία κι αυτή κομοδίνο,ξέρει υποτυπώδη ελληνικά αλλά είναι απ τα λίγα αξιόβυζα που έχουν μείνει και επιπλέον βγάζει θετική ενέργεια όχι λαουρίσιο δηλητήριο.

τη μισέλ με τις βυζάρες κι εγώ για ψηλή τη νόμιζα μέχρι που την πέτυχα μια φορά που ερχόταν για βάρδια .Δεν φοραγε τα 3πατα και ήταν τάπα.  αλλά τα βυζιά βυζιά.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
η μισελ φυσικα και δεν είναι ψηλη.μετρια προς κοντη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
διαφωνω σχεδόν με τα παντα από αποψη υπηρεσιων

η λαουρα δεν είναι το πρόβλημα ότι είναι κομοδινο...γενικα σε αφηνει να γλείφεις οσο θες τις βυζαρες και δεν σου κανει μαλακιες.σε αφηνει να καυλωσεις και να γαμησεις σαν ανθρωπος.το πρόβλημα είναι ότι ενώ στο σαλονι πλασάρεται με ένα στυλακι ολο ζεστασιά και υποσχέσεις, στο δωματιο ερχεται με ακριβως το αντιθετο υφος,λες και σε μισει,σε θεωρει ανωμαλο και βιαστη.και όχι μονο αν την παιρνεις πρωτη φορα.οποτε εγω χαλιέμαι και δεν ξαναπαω...

τη μαρια μια φορα την εχω παρει,αρκετα ευχαριστημένος εμεινα,απορω πως δεν την εχω ξαναπαρει.πολυ φιλοτιμη μεσα,θα την συνιστουσα

η μονικα αλεξανδρα εχει μουνι πηγαδι,δεν είναι σπαστικια μεσα,αλλα δεν με ειχε καυλωσει πολύ και ειχα φυγει ανικανοποίητος.δε θα την συνιστουσα

μισελ εχω χρονια να την παρω,τελευταια φορα ηταν φολα

η μαρια το ξωτικο από ιασωνος 33,εχω χρονια να την παρω ,ηταν δυναμη στο δωματιο,αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση είναι πλεον τα βυζια της

κι η αλεξανδρα,πρωην ντενισα η τρελη από μεταξουργειο ειχε βυζαρες όταν εβαζε κιλα,αλλα εχω καιρο να τη δω κι αυτή χωρις σουτιεν.στο δωματιο πολύ καλη

η στελλα από βεργας 3 είναι μπαζο.απλα.την επαιρνα παλια μεταξουργειο...χαζογαμησι εκανε αλλα εχει βυζαρες

η σονια από βεργας είναι κοντρολ φρικ.απολυτα χειριστικη πουτανα,μονο για υποτακτικούς προτείνεται...

μαριαννα από βεργας,την εχω παρει παρα πολλες φορες στο περγαμου,ηταν απ τις αγαπημενες μου αλλα τελευταια φορα που την πηρα βεργας ειχε αδυνατισει πολύ και ειχαν μικρυνει τα βυζια και γενικοτερα δεν της πηγαινε.ηταν απ τα τοπ στανταρακια μου και ηταν μεγαλη απωλεια :'(

γραφω για οσες εχω παρει...

Διαβάζοντας το post σου δε νομίζω ότι τελικά είναι τόσο πολλές οι περιπτώσεις για τις οποίες διαφωνούμε... Μόνο για 4 κοπέλες εξέφρασες τις ενστάσεις σου. Για αρκετές συμφωνούμε, κάποιες δεν τις ανέφερες καν.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Διαβάζοντας το post σου δε νομίζω ότι τελικά είναι τόσο πολλές οι περιπτώσεις για τις οποίες διαφωνούμε... Μόνο για 4 κοπέλες εξέφρασες τις ενστάσεις σου. Για αρκετές συμφωνούμε, κάποιες δεν τις ανέφερες καν.
οσες δεν ανεφερα δεν τις εχω παρει.ναι,ηταν υπερβολικος ο ισχυρισμος μου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πες μου ρε συ ποια είναι η Αλεξάνδρα πρώην Ντενίσα από Μεταξουργείο στην οποία αναφέρθηκες;
μια τρελιαρα,υπερκινητικη,καυλομουνο,με τατου,που νιαουριζει...

είναι στα κολωνου 15/11 ,ενώ παλιοτερα ηταν στο κολωνου 27 δεξι ως ντενισα

αλβανιδα νομιζω,δηλωνει ρουμανα,πολυ ωραιο μουνακι με κακοφτιαγμένα δοντια

κοντοπουτανο με σφριγηλο τελειο κορμακι και αναλογικα βυζαρες (οι βυζαρες στυλ μονικας/αλεξανδρας)

ηταν μελαχρινη,μετα ξανθια και τωρα νομιζω κοκκινομαλλα

κατά πασα πιθανοτητα ανισορροπη.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
α είναι κι η εμμανουελα,που εγραψαν ότι δουλευει κολοκυνθους 63 τωρα.

την επαιρνα παλια...ομορφη τσιγγανα προμιλφ με αρρωστες χυτες βυζαρες με μεγαλες ρωγες!στα του αγωνα λιγα πραγματα,αλλα αξιζε λογω βυζιων

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Διαβάζοντας το post σου δε νομίζω ότι τελικά είναι τόσο πολλές οι περιπτώσεις για τις οποίες διαφωνούμε...

Μάλλον δεν το διάβασες καλά το ποστ-διαφωνεί σε όλα μαζί σου και συν τοις άλλοις δεν ζήτησε και συγγνώμη...

Γνώμη σου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
α είναι κι η εμμανουελα,που εγραψαν ότι δουλευει κολοκυνθους 63 τωρα.

την επαιρνα παλια...ομορφη τσιγγανα προμιλφ με αρρωστες χυτες βυζαρες με μεγαλες ρωγες!στα του αγωνα λιγα πραγματα,αλλα αξιζε λογω βυζιων

Α η Εμμανουέλα επέστρεψε στην Κολοκυνθούς ξανά; Δεν πέρασα από εκεί. Στο Μεταξουργείο δεν την έχω πάρει ποτέ, στο Φυλής 136 όμως που δούλεψε για λίγο στη νυχτερινή βάρδια ήταν μπόμπα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ποιος ειδικός βυζολόγος μπορεί να βάλει κάνα λινκ με παρόμοια βυζοπερίπτωση της Τζούλιας από Τροφωνίου;

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
μιλαμε παντα για λινκ απο κανενα πορνοσαιτ πορνοσταρ κτλ και οχι απαραιτητα απο κοπελα που εκδιδεται στην ελλαδα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
Aurora και ξερο ψωμί... :knockinb: :knockinb:

Άσε γιατί ενώ με είχε καβλαντίσει πολλές φορές στο σαλόνι σε τσάρκες που έκανα, μια φορά που πήγα μαζί της είχε τις στραβές της και πέρασα μέτρια προς καλά ενώ θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο το σκηνικό... Θα επιδιώξω σύντομα επανάληψη!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ποιος ειδικός βυζολόγος μπορεί να βάλει κάνα λινκ με παρόμοια βυζοπερίπτωση της Τζούλιας από Τροφωνίου;

Η Τζούλια φοράει 95G άρα είναι πιο κοντά στην 1η φώτο της Angela ενώ η Νικόλ στη 2η έχει το σώματοτύπο της Τζούλιας αλλά 1 νούμερο πιο μεγάλα. Στην φώτο της Νικόλ έχει photoshop στο σώμα .Το λέω γιατί την παίρνω συχνά όταν πηγαίνω Γερμανια

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Η Τζούλια φοράει 95G άρα είναι πιο κοντά στην 1η φώτο της Angela ενώ η Νικόλ στη 2η έχει το σώματοτύπο της Τζούλιας αλλά 1 νούμερο πιο μεγάλα. Στην φώτο της Νικόλ έχει photoshop στο σώμα .Το λέω γιατί την παίρνω συχνά όταν πηγαίνω Γερμανια

:hi: κατατοπιστικοτατος!ευχαριστω!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Λαουρα τυποι μ Φυλής 67 μοντελε σωμα με βυζαρα φυσικη μεγαλη...οτι καλητερο