anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Ναι εντάξει, τριαράκια είναι.
έχει χαλάσει πλέον το thread...
Ναι εντάξει, τριαράκια είναι.
έχει χαλάσει πλέον το thread...
οι φωτογραφιες την αδικουν τη θεια Σονια νομιζω. ειναι σαφως μεγαλυτερα.
Τελικά η Εστέλ επέστρεψε? Και αν ναι, πού και πότε μπορούμε να την τιμήσουμε κι εμεις οι επαρχιώτες ??
Όχι δεν έχει επιστρέψει και θα αργήσει να ξαναγυρίσει.
Ακριβώς συνάδελφε..δυστυχώςέχει χαλάσει πλέον το thread...
πιο χαλια σπιτι σπανια θα δεις...χαχαχαχαΔυστυχώς βυζαρούδες γιοκ. >
Χθες το απόγευμα στο ελεεινό Κολωνού 47 πέτυχα την Τζούλια,μιλφ ανατολικού μπλοκ με σκιστά μάτια,με αρκετά κιλά και με μεγάλες πεσμένες βυζάρες αλλά τι να το κάνεις;
Χάλια και αυτή,χάλια και το σπίτι...
Δυστυχώς βυζαρούδες γιοκ. >
Χθες το απόγευμα στο ελεεινό Κολωνού 47 πέτυχα την Τζούλια,μιλφ ανατολικού μπλοκ με σκιστά μάτια,με αρκετά κιλά και με μεγάλες πεσμένες βυζάρες αλλά τι να το κάνεις;
Χάλια και αυτή,χάλια και το σπίτι...
πιο χαλια σπιτι σπανια θα δεις...χαχαχαχα
Ακριβώς συνάδελφε..δυστυχώς
Δεν σε κατηγόρησε κανένας, ουτε και κατηγορήσαμε και κανέναν.Zaras μόνο εσύ και ο Anatolgami θεωρείτε ότι έχει χαλάσει το thread επειδή δε γράφουμε για 5άρια, 6άρια και 7άρια καθώς τα 4άρια τα θεωρείτε μικρά. Δε φταίμε εμείς όμως, το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν σε μπουρδέλα τα νούμερα που επιθυμείτε (και που δε με χαλάνε κι εμένα φυσικά). Μόνο κάτι παρηκμασμένες Λάουρες - Τζούλιες έχουν απομείνει κι ακόμα κι αυτές παίρνουν σύνταξη σιγά - σιγά.
Σε ποιους οίκους και τι ώρες έχει καλές βυζαρούδες για ισπανικό και τελειωτικό στο στήθος;
Εχω παρει και τις δυο.Τις πιτσιλισα στο στηθος Απλως καποιες δεν το ανακοινωνουν στο σαλονι ;)Πιστευω και στις τελευταιες 5 σελιδες καλυπτεται κάποιος.
Πάντως για το τελειωτικό στο στήθος, έχει ενδιαφέρον, είχα την εντύπωση ότι οι περισσότερες δεν δέχονται, πχ. Εστελ ή Ορόρα (αν λέω καλά το όνομα .
Πιστευω και στις τελευταιες 5 σελιδες καλυπτεται κάποιος.
Πάντως για το τελειωτικό στο στήθος, έχει ενδιαφέρον, είχα την εντύπωση ότι οι περισσότερες δεν δέχονται, πχ. Εστελ ή Ορόρα (αν λέω καλά το όνομα .
Εχω παρει και τις δυο.Τις πιτσιλισα στο στηθος Απλως καποιες δεν το ανακοινωνουν στο σαλονι ;)