Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (3 μέλη και 97 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

Επισκέπτης
Οι φωτό του busenladies είναι κατά το πλείστον πειραγμένες.Συνήθως αφαιρούνται οι μπάκες.Μια φορά στο Μόναχο επισκέφτηκα βορδέλο,απ'έξω είχε φωτό μιας εξωτικής Φιλιππινοειδούς υπερβυζαρούς.Χτυπάω κουδούνι ανοίγει μια εκ των εκδιδομένων ,όχι η βυζαρού,μπαίνω μέσα βλέπω τη βυζαρού:είχε κάτι πολύ κοντά και χοντρά  πόδια,μου θύμισε Φιλιπιννέζα χελώνα.κώλωσα.Ήταν απαίσια σε σχέση με τις φτιαγμένες φωτό.Σηκώθηκα κι έφυγα.

Αν και δεν έχω πάει,η πρωτεύουσα των υπέρβυζων πρέπει να είναι το Λονδίνο.Με το αζημίωτο βέβαια.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
ΟΚ- H  Milena Velba   δεν  εκανε ποτε hard λεσβιακο-
Αυτες ειναι ταινίες  οπου αυτη  και οι φιλες της απλά γλύφουν, ρουφάνε και αρμέγουν ή..θηλάζουν τα 6αρια ως ..10αρια τους ... :o :tits:
==
Για να μην είμαστε  οφ τοπικ-- >  Σε  στούντιο- απο  φωτος που βλέπω τώρα--  μεγάλα και φυσικά
πέραν της; Λάουρας   Κασσ 3 που ξαναέπεσαν πολυ οι υπηρεσίες της
Εχουν >> Εμμανουέλα   :tits: / Στεφανία και κυρίως Ναντια   απο Βρβχ 19 και ΗΗ  82 - οπου γύρισε  και η Βαλεντινα
και  Σιντυ  απο βριλησου. κλπ   Δεν ξέρω  τι απέγινε  η Τζουλυ η Λεττονή
==
Σε ντελα  οι εδω  αναφορες παραλείπουν  την  Καρολινα(ρα)-   δικαίως βεβαια   διοτι .. ο  ογκος του σώματος  παραειναι σε σχεση με τα  :tits: -- :)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Ποιος ειδικός βυζολόγος μπορεί να βάλει κάνα λινκ με παρόμοια βυζοπερίπτωση της Τζούλιας από Τροφωνίου;
..καλα θα ηταν DUDE αρχηγε,αλλα πολυ χλωμο.
Πολλα Like για παρεμβαση σου σε προλαλησαντα οσον αφορα απαξιωση-υποτιμιση ενημερωσης!
Φακ δεμ

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Λοιπόν η καταγραφή που σας είχα υποσχεθεί από τις πρωινές και απογευματινές βάρδιες των σπιτιών σε Φυλής - Φωκαίας - Διδύμου - Βέργας - Τροφωνίου και απογευματινές σε Κωνσταντινουπόλεως - Ιάσωνος - Κολωνού. Σημειώνω τα εξής: Πρώτον όσες αναφέρω έχουν αυστηρά φυσικό στήθος. Δεύτερον συμπεριλαμβάνω και κοπέλες με "γεμάτα" τριαράκια, γιατί αν περιμένουμε από τις 4+ λίστα δε φτιάχνεται έτσι που είναι πλέον τα πράγματα. Επίσης οι κοπέλες που αναφέρω εδώ είναι αυτές που είναι της αρεσκείας μου, υπάρχουν και ορισμένες ακόμα που δεν τις έχω συμπεριλάβει λόγω υπερβολικού πάχους, αποκρουστικές σε εμφάνιση για τα δικά μου γούστα ή ωραίες κοπέλες που εμένα με χαλάει μια λεπτομέρεια σ' αυτές, παράδειγμα η Μπέτυ στο Τροφωνίου 13 το πάνω που είναι μια χαρά εμφανισιακά αλλά τα βυζιά της είναι τίγκα στις φλέβες κάτι που προσωπικά με ξενερώνει πολύ. Τέλος σημειώνω ότι όσες αναφέρω δουλεύουν ΤΩΡΑ, οι βάρδιες ανά πάσα στιγμή αλλάζουν, π.χ. η Εστέλ από Φωκαίας 27Β απουσιάζει από τη λίστα καθώς αυτήν την περίοδο δε δουλεύει. Εννοείται πως όσοι θέλουν μπορούν να διορθώσουν τυχόν λάθη:

Ωραίος ο γυναικομανής!!! ;)

notis1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
πέρασα σήμερα μια βόλτα κατά τις 2 το μεσημέρι απο Φωκαίας 17α, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες που είπατε αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό... έκανα μια προσπάθεια στο 17β πάνω, ήταν μια κοπέλα, όνομα δεν θυμάμαι, όμορφη αλλά χωρίς βυζί... ξέρουμε πότε επιστρέφει η Μαρία ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
πέρασα σήμερα μια βόλτα κατά τις 2 το μεσημέρι απο Φωκαίας 17α, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες που είπατε αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό... έκανα μια προσπάθεια στο 17β πάνω, ήταν μια κοπέλα, όνομα δεν θυμάμαι, όμορφη αλλά χωρίς βυζί... ξέρουμε πότε επιστρέφει η Μαρία ?

Κάνε λίγη υπομονή, μπορεί απλά να είναι στις μέρες της, αν είχε φύγει φαντάζομαι θα ήταν άλλη κοπέλα στη θέση της, άλλωστε προσφάτως πήρε μεγάλη άδεια... Πάντα στο 17 το κάτω είναι η Μαρία.

Ωραίος ο γυναικομανής!!! ;)

:hi: :hi: :hi:

notis1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ελπίζω, έχω μεγάλη περιέργεια να την δω ...

notis1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
θα επιχειρήσω πάλι αύριο, δουλεύει πάντα πρωινή βάρδια ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
Ποια ειναι αυτη;Προσπαθω να καταλαβω αν τη ξερω.

Για τη Μαρία την πρωινή στο Φωκαίας 17 το κάτω μιλάμε.

Η Aurora <3 που χάθηκε μυστη?

Τί να σου πω, μέχρι πριν 3-4 βδομάδες ήταν κανονικά στο Φυλής 54Β απογευματινή βάρδια...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
α και η γκαλινα εχει αρκετα μεγαλες βυζαρες(είναι μιλφ bbw βεβαια).κολωνου 47 πανω πρωινη,μεχρι προσφατα τουλάχιστον.μεσα καλη στα προκαταρκτικα,στο γαμησι ετσι κι ετσι...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
α και η γκαλινα εχει αρκετα μεγαλες βυζαρες(είναι μιλφ bbw βεβαια).κολωνου 47 πανω πρωινη,μεχρι προσφατα τουλάχιστον.μεσα καλη στα προκαταρκτικα,στο γαμησι ετσι κι ετσι...

:new_shocked:

Αφού έχεις πάρει και την Γκαλίνα είσαι  χειρότερος κι απ'τον Κόμπρα...  :zombie:

Επισκέπτης
Κανένα βυζόμπαλο έστω και σε στούντιο υπάρχει;3,5 και πάνω

Επισκέπτης
πέρσυ κυκλοφορούσαν  δύο βαριά βυζιά στο τατοίου 58 ,μια ονόματι άννα .μάλλον αλβανέζα.ξέρει κανένας τί απέγιναν;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

Stories

Νέο!