anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Ok ! zaras είσαι μύστης--
Ψαξτε και την Milena Velba … ;)
Aπο εδώ ( οχι google) και με safe search off
>>
Λεσβία είναι αυτή, ρε...
Ok ! zaras είσαι μύστης--
Ψαξτε και την Milena Velba … ;)
Aπο εδώ ( οχι google) και με safe search off
>>
..καλα θα ηταν DUDE αρχηγε,αλλα πολυ χλωμο.Ποιος ειδικός βυζολόγος μπορεί να βάλει κάνα λινκ με παρόμοια βυζοπερίπτωση της Τζούλιας από Τροφωνίου;
Λοιπόν η καταγραφή που σας είχα υποσχεθεί από τις πρωινές και απογευματινές βάρδιες των σπιτιών σε Φυλής - Φωκαίας - Διδύμου - Βέργας - Τροφωνίου και απογευματινές σε Κωνσταντινουπόλεως - Ιάσωνος - Κολωνού. Σημειώνω τα εξής: Πρώτον όσες αναφέρω έχουν αυστηρά φυσικό στήθος. Δεύτερον συμπεριλαμβάνω και κοπέλες με "γεμάτα" τριαράκια, γιατί αν περιμένουμε από τις 4+ λίστα δε φτιάχνεται έτσι που είναι πλέον τα πράγματα. Επίσης οι κοπέλες που αναφέρω εδώ είναι αυτές που είναι της αρεσκείας μου, υπάρχουν και ορισμένες ακόμα που δεν τις έχω συμπεριλάβει λόγω υπερβολικού πάχους, αποκρουστικές σε εμφάνιση για τα δικά μου γούστα ή ωραίες κοπέλες που εμένα με χαλάει μια λεπτομέρεια σ' αυτές, παράδειγμα η Μπέτυ στο Τροφωνίου 13 το πάνω που είναι μια χαρά εμφανισιακά αλλά τα βυζιά της είναι τίγκα στις φλέβες κάτι που προσωπικά με ξενερώνει πολύ. Τέλος σημειώνω ότι όσες αναφέρω δουλεύουν ΤΩΡΑ, οι βάρδιες ανά πάσα στιγμή αλλάζουν, π.χ. η Εστέλ από Φωκαίας 27Β απουσιάζει από τη λίστα καθώς αυτήν την περίοδο δε δουλεύει. Εννοείται πως όσοι θέλουν μπορούν να διορθώσουν τυχόν λάθη:
πέρασα σήμερα μια βόλτα κατά τις 2 το μεσημέρι απο Φωκαίας 17α, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες που είπατε αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό... έκανα μια προσπάθεια στο 17β πάνω, ήταν μια κοπέλα, όνομα δεν θυμάμαι, όμορφη αλλά χωρίς βυζί... ξέρουμε πότε επιστρέφει η Μαρία ?
Ωραίος ο γυναικομανής!!! ;)
ελπίζω, έχω μεγάλη περιέργεια να την δω ...
θα επιχειρήσω πάλι αύριο, δουλεύει πάντα πρωινή βάρδια ?
Ποια ειναι αυτη;Προσπαθω να καταλαβω αν τη ξερω.Θα πάθεις! Τέτοιο σωματότυπο δε συναντάς εύκολα σε γυναίκα...
Ναι και γύρω στις 4:40 αρχίζει να τα μαζεύει, μην πας τελευταία στιγμή...
Η aurora <3 που χάθηκε μυστη?Ναι και γύρω στις 4:40 αρχίζει να τα μαζεύει, μην πας τελευταία στιγμή...
Ποια ειναι αυτη;Προσπαθω να καταλαβω αν τη ξερω.
Η Aurora <3 που χάθηκε μυστη?
α και η γκαλινα εχει αρκετα μεγαλες βυζαρες(είναι μιλφ bbw βεβαια).κολωνου 47 πανω πρωινη,μεχρι προσφατα τουλάχιστον.μεσα καλη στα προκαταρκτικα,στο γαμησι ετσι κι ετσι...
Ποιος ειδικός βυζολόγος μπορεί να βάλει κάνα λινκ με παρόμοια βυζοπερίπτωση της Τζούλιας από Τροφωνίου;