Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φτου ρε, ποιος ξανατρέχει τώρα κάτω, απόψε κατέβηκα... Πρωί ή απόγευμα την πέτυχες; Με το όνομα Αντριάνα δούλευε;

Απόγευμα την πέτυχα και δούλευε με το όνομα Αντριάννα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν μου ξετρυπώσεις και το Ελενάκι μου που μου έχουν μείνει τα βυζιά της απωθημένο θα σου είμαι υπόχρεος...

Η Έλενα επέστρεψε και θα είναι κάθε μέρα απογευματινή στο Τροφωνίου 13 όροφος-στο μαγαζί που ήταν δηλαδή.

Απόψε που την ξαναείδα,βυζοαρρώστησα!!!  :tits: :wanker:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η Έλενα επέστρεψε και θα είναι κάθε μέρα απογευματινή στο Τροφωνίου 13 όροφος-στο μαγαζί που ήταν δηλαδή.

Τί πληροφορία είναι αυτή σε λατρεύω!!! :rockon: :rockon: :rockon:

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
βραδινη βαρδια στο φωκαιας 17 β ηταν μια ξανθια με απιστευτα βυζια με τ ονομα ζωη..εχει δοκιμασει κανεις ;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
βραδινη βαρδια στο φωκαιας 17 β ηταν μια ξανθια με απιστευτα βυζια με τ ονομα ζωη..εχει δοκιμασει κανεις ;
-Πρεπει να ειναι Σιλικον Βαλλευ!
δλδ..(πλαστικα,μουσαντενια,ψευτικα πως το λενε) :boobies:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960

Οπως παντα Πορνοαρχισυντακτης ο Dude!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Αν δεν κανω λαθος ειναι η Ζωη  :tits2: με τις σιλικονατες τορπιλες που περυσι το καλοκαιρι δουλευε στο Φωκαιας 27α ημιυπογειο στη βραδυνη αλλαγη.Εχει δουλεψει και σε καποια στουντιο της Κασσανδρας.

Αυτη η κριτικη μαλλον ειναι για αυτην

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Βυζάρες-τέρατα!!!  :tits:

[video]http://www.sportdog.gr/hot-dog/gynaikes/article/278343/ayto-einai-megalytero-stithos-sto-instagram-foto[/video]

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αν δεν κανω λαθος ειναι η Ζωη  :tits2: με τις σιλικονατες τορπιλες που περυσι το καλοκαιρι δουλευε στο Φωκαιας 27α ημιυπογειο στη βραδυνη αλλαγη.Εχει δουλεψει και σε καποια στουντιο της Κασσανδρας.

Αυτη η κριτικη μαλλον ειναι για αυτην

Και αυτες οι κριτικες πρεπει να ειναι για την συγκεκριμενη

Ούτε που είχε περάσει απ' το μυαλό μου κανα δυο φορές που την είχα δει στα Κασσάνδρας ότι τα βυζιά της μπορεί να είναι σιλικόνη...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Είχα κατέβει απόψε στη Λιοσίων και πέρασα μια βόλτα από περιέργεια να δω και τη Λάουρα - Τζούλια στο Τροφωνίου 11 το κάτω. Ένα ερείπιο έχει καταντήσει, χοντρή και πατσούρα... Ειλικρινά απορώ με τον εαυτό μου πώς είναι η 4η κοπέλα που πήγα σαν νέος μπουρδελάκιας, όντας μάλιστα μικρός σε ηλικία που κανονικά θα έπρεπε να κυνηγάω τα πιπίνια... Θα μου πείτε ήταν και χρόνια πριν, στο μεταξύ παρήκμασε κι αυτή.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Dude007 κατέβηκα απόψε προς αναζήτηση της Αντριάνας - πρώην Σάρας από Μεταξουργείο αλλά τζίφος... Χθες την αναζήτησα στο Διδύμου 22 που την είδες εσύ τελευταία φορά. Και μου είπε η τσατσά ότι αυτήν τη βδομάδα δουλεύει στο Αγκύρας 12. Πέρασα χθες λοιπόν επί τούτου απ' το Αγκύρας 12 (μιλάω για την Πέμπτη το απόγευμα) και μου είπαν ότι δουλεύει εκεί αλλά είναι πρωινή. Κατεβαίνω λοιπόν απόψε το μεσημεράκι και πάω καρφί στο Αγκύρας 12. Και όχι απλώς δε δούλευε αυτή αλλά άλλη κοπέλα που ήταν απογευματινή κανονικά, αλλά η τσατσά (η οποία παρεμπιπτόντως ήταν Η ΙΔΙΑ η χθεσινή που μου είπε ότι είναι πρωινή), έκανε πως δε γνωρίζει καν το όνομα! Φεύγω λοιπόν και πάω στο Διδύμου 22. Ρωτάω εκεί την ίδια τσατσά που μου είπε χθες να την αναζητήσω στο Αγκύρας 12, και έκανε κι αυτή ότι δε γνωρίζει καν το όνομα! Όσο για το σπιτάκι της Τροφωνίου που είχε κάνει κάποιες βάρδιες, επίσης έκαναν σαν να μην είχε περάσει ποτέ από εκεί κάποια Αντριάνα! Τί συμβαίνει μ' αυτήν την κοπέλα, έχεις ιδέα; Επίσης απόψε δεν ήταν και η Έλενα στο Τροφωνίου 13 το πάνω στην απογευματινή βάρδια, μου τα μασούσε η τσατσά, επέστρεψε μου λέει αλλά με άφησε να εννοήσω ότι για κάποιο λόγο δεν πήγε ειδικά σήμερα στη δουλειά...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude007 κατέβηκα απόψε προς αναζήτηση της Αντριάνας - πρώην Σάρας από Μεταξουργείο αλλά τζίφος...
Τί συμβαίνει μ' αυτήν την κοπέλα, έχεις ιδέα;

Επίσης απόψε δεν ήταν και η Έλενα στο Τροφωνίου 13 το πάνω στην απογευματινή βάρδια, μου τα μασούσε η τσατσά, επέστρεψε μου λέει αλλά με άφησε να εννοήσω ότι για κάποιο λόγο δεν πήγε ειδικά σήμερα στη δουλειά...

...Ο Ξανθόπουλος είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία " Η οδύσσεια ενός ξεριζωμένου"...

Εσύ χθες έπαιξες στην "Οδύσσεια ενός βυζολόγου"...  :grin:

Πέρα από την πλάκα,απ'ότι έχω καταλάβει αυτή η φολοΑντριάννα ενώ στην αρχή την είχαν ψιλο-σταθεροποιημένη σε βάρδιες (μάλλον περισσότερο λόγω έλλειψης κοριτσιών παρά λόγω ικανοτήτων) μόλις εξέλειπε η ανάγκη,άρχισε να "παίζει" μπάλλα όταν προέκυπταν κενά-κοινώς ρεπατζού!

Όσο για την Έλενα,μάλλον έπεσες στη (βυζο) κέντα!  :sunglasses:

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αυτες οι βιζαρες δεν υπαρχουν πουθενα.

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βυζοholic.

εχω να σου προτεινω για γκομενα με πολυ ωραιο σωμα με καμπυλες οχι χοντρη και τρομερο βυζι 4αρι την Ελενα στην φυλης 134 απογευμα.
παλια ητανε στο φωκαιας27 στο σπιτι της βυζοεστελ. μαλιστα αν δεν κανω λαθος ενα διαστημα ηταν η μια πρωι η αλλη βραδυ. τελειως βυζοσπιτο δηλαδη τοτε το φωκαιας 27.

αλλα κατι μου λεει οτι εχεις κανει ντοκτορα στο βυζι της οποτε εγω τωρα σου λεω ολντ νιους.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
...Ο Ξανθόπουλος είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία " Η οδύσσεια ενός ξεριζωμένου"...

Εσύ χθες έπαιξες στην "Οδύσσεια ενός βυζολόγου"...  :grin:

Πέρα από την πλάκα,απ'ότι έχω καταλάβει αυτή η φολοΑντριάννα ενώ στην αρχή την είχαν ψιλο-σταθεροποιημένη σε βάρδιες (μάλλον περισσότερο λόγω έλλειψης κοριτσιών παρά λόγω ικανοτήτων) μόλις εξέλειπε η ανάγκη,άρχισε να "παίζει" μπάλλα όταν προέκυπταν κενά-κοινώς ρεπατζού!

Όσο για την Έλενα,μάλλον έπεσες στη (βυζο) κέντα!  :sunglasses:

Πραγματικά, πιο ρεπατζού πεθαίνει αυτή η Αντριάνα, καταθέτω τα όπλα μαζί της, δεν έχει νόημα ν' ασχοληθώ άλλο. Όσο για την Έλενα από Τροφωνίου τί εστί βυζο - κέντα; :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Βυζοholic.

εχω να σου προτεινω για γκομενα με πολυ ωραιο σωμα με καμπυλες οχι χοντρη και τρομερο βυζι 4αρι την Ελενα στην φυλης 134 απογευμα.
παλια ητανε στο φωκαιας27 στο σπιτι της βυζοεστελ. μαλιστα αν δεν κανω λαθος ενα διαστημα ηταν η μια πρωι η αλλη βραδυ. τελειως βυζοσπιτο δηλαδη τοτε το φωκαιας 27.

αλλα κατι μου λεει οτι εχεις κανει ντοκτορα στο βυζι της οποτε εγω τωρα σου λεω ολντ νιους.

Έχει σιλικόνη ρε συ, τσεκαρισμένο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom