giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
σωστα πολυ μετρια αλλα
που την βρισκουμε την κοπελα και σε ποια βαρδια?Η μουνάρα Εστελ. .. οι φωτό την αδικούν. ..
που την βρισκουμε την κοπελα και σε ποια βαρδια?
Εξηκίου δεν ειναι βυζοδρόμος;;;Δεν είχε κάτι βυζαρούδες με πιασίματα Τρίτη βάρδια;;;;
έχει τπτ καλό να τιμήσουμε η τρίτη βάρδια σε Βυζγιά πέρα απο Ορορα;;;Ενίοτε ναι... Βέβαια όταν υπάρχει η Βέργας να τη χέσω την Εξηκίου. Αν και στην τρίτη βάρδια σχεδόν παντού μπάζα βόσκουν στην περιοχή της Λιοσίων.
έχει τπτ καλό να τιμήσουμε η τρίτη βάρδια σε Βυζγιά πέρα απο Ορορα;;;
Ήταν και το καβλο - milf η Αγάπη στο Φωκαίας 24 αλλά αγνοώ αν είναι ακόμα εκεί, έχω να περάσω μήνες... Τελευταία φορά την πήρα το Νοέμβριο που είχε επιστρέψει μετά από καιρό.
Ήταν και το καβλο - milf η Αγάπη στο Φωκαίας 24 αλλά αγνοώ αν είναι ακόμα εκεί, έχω να περάσω μήνες... Τελευταία φορά την πήρα το Νοέμβριο που είχε επιστρέψει μετά από καιρό.
Επειδή είσαι καλό (βυζο) παιδί, τσεκάρησε την (παλαιά) Τατιάνα στο Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά την οποία ξαναπέτυχα-υστερα από καιρό-χθες το απόγευμα.
3,5άρι ( +) και με μεγάλη ρώγα!
Μιλάμε για την Τατιάνα του Περγάμου 27;
Όντως Dude007 σ' αυτήν την Τατιάνα αναφέρεσαι (την οποία έχω πάρει) ή άλλη είναι η Τατιάνα του Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά; Αν είναι άλλη πέρα απ' το γεγονός ότι έχει βυζάρες είναι χοντρή ή με κανονικό - απλά με πιασίματα σωματότυπο;
Η Τατιάνα της Περγάμου έχει χαθεί!
Η Τατιάνα(ή Τάνια) από Κωνσταντινουπόλεως 166(έχει δουλέψει και Μαραθώνος 59α και Χωματιανού 11 όροφος )είναι γεματούλα-ζουμερούλα με πιο πολύ τοπικά πιασίματα παρά γενικευμένο και απωθητικό πάχος.
Ωραία θα πάω αύριο το απόγευμα να την τσεκάρω! Ρώτησες μήπως αν δουλεύει πάντα απογεύματα;
Δεν ρώτησα αλλά θυμάμαι παλαιότερα ότι η συγκεκριμένη δούλευε σταθερά είτε απόγευμα,είτε νύχτα-αρκετές φορές μάλιστα και τις δύο βάρδιες συνεχόμενα.
Τσέκαρε και αυτές από Μαραθώνος 59α:
Από ηλικία πόσο την έχεις κόψει; Την είδα σύντομα στο σαλόνι και δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα...
Αυτή δηλώνει ότι είναι 26 στα 27.Η φάτσα της δείχνει για μεγαλύτερη-όχι όμως πάρα πολύ.
Έχει άλλες δύο κριτικές στο Μαραθώνος 59α με το όνομα Τατιάνα.
Επίσης απόψε στο Διδύμου 22, ήταν η ξανθιά Αντριάννα-η πρώην Σάρα του Μεταξουργείου για την οποία μιλούσαμε τις προάλλες.