Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Check ορισμένων βυζοπούλων από εμένα σήμερα... Στην πρωινή βάρδια του Βέργας 6Β κλασσικά η βυζο - gilf Μαριάννα που μεταφέρθηκε απ' το υπόγειο. Μετά την αλλαγή πέρασα μια βόλτα απ' το Τροφωνίου 13 το πάνω να τσεκάρω μήπως έχει γυρίσει η βυζοπούλα Έλενα ή αν είναι στη βάρδια η επίσης βυζοπούλα Σάρα που πήγε στη θέση της απ' τη στιγμή που έφυγε και την ανέφερε κάποιος εδώ μέσα. Καμία απ' τις δύο τελικά παρούσα, ήταν μία αδιάφορη milf η Μαρία με δυάρια - δυομισάρια το πολύ βυζιά που στεκόταν και σαν αγγούρι... Ρώτησα την τσατσά για την Έλενα και στη συνέχεια για τη Σάρα και μου απάντησε με επιφύλαξη ότι αμφότερες είναι στην πατρίδα τους και μπορεί να επιστρέψουν σύντομα, αρχίδια δηλαδή... Τέλος πέρασα απ' το Κωνσταντινουπόλεως 166Α μήπως και πετύχω αυτήν τη Μαρία που ανέφερε ο zaras αλλά είχε ρεπό απόψε. Ούτως ή άλλως όμως είναι πρωινή γενικά απ' ό,τι έμαθα. Αν έχει κάποιος πληροφορίες για Έλενα ή Σάρα από Τροφωνίου 13 ας μου το γράψει εδώ γιατί μ' ενδιαφέρει, ειδικά με την Έλενα είχα σκαλώσει με τα βυζιά της και μέχρι να αξιωθώ να την επισκεφτώ την κοπάνησε... Επίσης αν υπάρχει κάποιος που να είδε από κοντά αυτήν τη Μαρία από Κωνσταντινουπόλεως 166Α ας μας γράψει εδώ πώς είναι από εμφάνιση, μην είναι τίποτα δυομισαράκια βυζιά και τρέχουμε τζάμπα ξανά στο Γκάζι. DUDE007 ακούει;;;