Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Check ορισμένων βυζοπούλων από εμένα σήμερα... Στην πρωινή βάρδια του Βέργας 6Β κλασσικά η βυζο - gilf Μαριάννα που μεταφέρθηκε απ' το υπόγειο. Μετά την αλλαγή πέρασα μια βόλτα απ' το Τροφωνίου 13 το πάνω να τσεκάρω μήπως έχει γυρίσει η βυζοπούλα Έλενα ή αν είναι στη βάρδια η επίσης βυζοπούλα Σάρα που πήγε στη θέση της απ' τη στιγμή που έφυγε και την ανέφερε κάποιος εδώ μέσα. Καμία απ' τις δύο τελικά παρούσα, ήταν μία αδιάφορη milf η Μαρία με δυάρια - δυομισάρια το πολύ βυζιά που στεκόταν και σαν αγγούρι... Ρώτησα την τσατσά για την Έλενα και στη συνέχεια για τη Σάρα και μου απάντησε με επιφύλαξη ότι αμφότερες είναι στην πατρίδα τους και μπορεί να επιστρέψουν σύντομα, αρχίδια δηλαδή... Τέλος πέρασα απ' το Κωνσταντινουπόλεως 166Α μήπως και πετύχω αυτήν τη Μαρία που ανέφερε ο zaras αλλά είχε ρεπό απόψε. Ούτως ή άλλως όμως είναι πρωινή γενικά απ' ό,τι έμαθα. Αν έχει κάποιος πληροφορίες για Έλενα ή Σάρα από Τροφωνίου 13 ας μου το γράψει εδώ γιατί μ' ενδιαφέρει, ειδικά με την Έλενα είχα σκαλώσει με τα βυζιά της και μέχρι να αξιωθώ να την επισκεφτώ την κοπάνησε... Επίσης αν υπάρχει κάποιος που να είδε από κοντά αυτήν τη Μαρία από Κωνσταντινουπόλεως 166Α ας μας γράψει εδώ πώς είναι από εμφάνιση, μην είναι τίποτα δυομισαράκια βυζιά και τρέχουμε τζάμπα ξανά στο Γκάζι. DUDE007 ακούει;;;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ακούει!!!  :sunglasses:

Ποια είναι η βυζαρού Μαρία από το Κωνσταντινουπόλεως 166α;  :think:

Φίδια πουλάει η υπηρεσία και για Σάρα και(πολύ φοβούμαι)και για Έλενα.

Τη Σάρα την είδε Παρασκευή απόγευμα ο DEVITO στο Τροφωνίου 11 όροφος ενώ προχθές την είχα πετύχει σαν Αντριάννα στο Διδύμου 22 το απόγευμα και την προηγούμενη εβδομάδα το πρωί πάλι στο ίδιο μαγαζί με το όνομα Άντα.

Έχει εξελιχθεί σε μεγάλη γυρολόγο τελιικά αλλά όπως φαίνεται δεν δουλεύει πλέον στο Μεταξουργείο όπου-παρεμπιπτόντως-ήταν φόλα.

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης αν υπάρχει κάποιος που να είδε από κοντά αυτήν τη Μαρία από Κωνσταντινουπόλεως 166Α ας μας γράψει εδώ πώς είναι από εμφάνιση, μην είναι τίποτα δυομισαράκια βυζιά και τρέχουμε τζάμπα ξανά στο Γκάζι.

η μαρια ειναι μια γυναικα γυρω στα 45 και κατα 99,9% ειναι αλβανιδα....απο βυζι εχει 3αρι το πολυ 3,5αρι(μην πει καποιος πως εχει μεγαλυτερα..δεν ξερει απο βυζια)απο χαρακτηριστικα ειναι ξανθια με κοντο μαλλι χοντρουλα και επιεικως μετρια στο προσωπο...απο υπηρεσιες δεν την γαμησα αλλα κανει καλη πιπα.....

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Ποια είναι η βυζαρού Μαρία από το Κωνσταντινουπόλεως 166α;  :think:

η μαρια ειναι μια γυναικα γυρω στα 45 και κατα 99,9% ειναι αλβανιδα....απο βυζι εχει 3αρι το πολυ 3,5αρι(μην πει καποιος πως εχει μεγαλυτερα..δεν ξερει απο βυζια)απο χαρακτηριστικα ειναι ξανθια με κοντο μαλλι χοντρουλα και επιεικως μετρια στο προσωπο...απο υπηρεσιες δεν την γαμησα αλλα κανει καλη πιπα.....

Μήπως πρόκειται για την πρώην σερίφισα του "ΡΟΥΒΑΣ" όταν αυτό ήταν στην Γ Σεπ 119?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η Μαρια ειναι μια γυναικα γυρω στα 45 και κατα 99,9% ειναι αλβανιδα....απο βυζι εχει 3αρι το πολυ 3,5αρι(μην πει καποιος πως εχει μεγαλυτερα..δεν ξερει απο βυζια)απο χαρακτηριστικα ειναι ξανθια με κοντο μαλλι χοντρουλα και επιεικως μετρια στο προσωπο...απο υπηρεσιες δεν την γαμησα αλλα κανει καλη πιπα.....

Ευχαριστώ συναγωνιστή! Μάλλον δε θα την προτιμήσω τελικά όπως μου την περιγράφεις...

Ακούει!!!  :sunglasses:

Ποια είναι η βυζαρού Μαρία από το Κωνσταντινουπόλεως 166α;  :think:

Φίδια πουλάει η υπηρεσία και για Σάρα και(πολύ φοβούμαι)και για Έλενα.

Τη Σάρα την είδε Παρασκευή απόγευμα ο DEVITO στο Τροφωνίου 11 όροφος ενώ προχθές την είχα πετύχει σαν Αντριάννα στο Διδύμου 22 το απόγευμα και την προηγούμενη εβδομάδα το πρωί πάλι στο ίδιο μαγαζί με το όνομα Άντα.

Έχει εξελιχθεί σε μεγάλη γυρολόγο τελιικά αλλά όπως φαίνεται δεν δουλεύει πλέον στο Μεταξουργείο όπου-παρεμπιπτόντως-ήταν φόλα.

Dude ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν μου ξετρυπώσεις και το Ελενάκι μου που μου έχουν μείνει τα βυζιά της απωθημένο θα σου είμαι υπόχρεος... Τη Σάρα την πήρες εσύ ή κάποιος άλλος στην Τροφωνίου (11 ή 13) ή στη Διδύμου για να μας πει εντυπώσεις; Στο Μεταξουργείο μπορεί αν ήταν φόλα αλλά τώρα ίσως έχει βελτιωθεί. Τα βυζιά της τί μέγεθος τα κόβεις; Πέρα απ' αυτά, από εμφάνιση λέει τίποτα; Δεν πολυσυχνάζω Μεταξουργείο οπότε μάλλον δε θα την έχω δει.

Brezniev

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες καλημέρα... Αυτή η Ρούμπη ακα Ρομπέρτα κ διάφορα ονόματα που χρησιμοπειεί απο δω κ απο κεί που εξαφανίστηκε πάλι ??? την άφησα Κων/λεως 166 πρωινή αφού ειχε σταματήσει απο Ευνειδών κ την περασμένη εβδομάδα που ξαναπήγα είχε σταματήσει κ απ' ότι έλεγε η υπηρεσία έφυγε και απο κεί.... όποιος γνωρίζει κάτι για το τούμπανο  :tits: :tits: :tits: ας ενημερώσει. Ευχαριστώ !!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν μου ξετρυπώσεις και το Ελενάκι μου που μου έχουν μείνει τα βυζιά της απωθημένο θα σου είμαι υπόχρεος... Τη Σάρα την πήρες εσύ ή κάποιος άλλος στην Τροφωνίου (11 ή 13) ή στη Διδύμου για να μας πει εντυπώσεις; Στο Μεταξουργείο μπορεί αν ήταν φόλα αλλά τώρα ίσως έχει βελτιωθεί. Τα βυζιά της τί μέγεθος τα κόβεις; Πέρα απ' αυτά, από εμφάνιση λέει τίποτα; Δεν πολυσυχνάζω Μεταξουργείο οπότε μάλλον δε θα την έχω δει.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία είτε κάποια πληροφόρηση για το αν και κατά πόσο βελτιώθηκε στο 20ρικο.

Από μέγεθος στήθους υπολόγιζε 3άρι (δείχνει μεγαλύτερο με αυτά φοράει) και από εμφάνιση έχει θηλυκό πρόσωπο και κανονικό σώμα με πολύ λίγα πιασίματα.

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα κι απο μενα στους μερακληδες. Δεν συμμετέχω και πολύ στο θρεντ διοτι Θεσσαλονικιός. Κατεβαινω ομως Αθηνα και θελω αν γίνεται να μου προτείνετε 2-3 μπουρδελακια με στηθος 4+  :tits:.  Δεν πειραζει να ειναι νταρντανοχοντρουλες...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παίδες καλημέρα... Αυτή η Ρούμπη ακα Ρομπέρτα κ διάφορα ονόματα που χρησιμοπειεί απο δω κ απο κεί που εξαφανίστηκε πάλι ??? την άφησα Κων/λεως 166 πρωινή αφού ειχε σταματήσει απο Ευνειδών κ την περασμένη εβδομάδα που ξαναπήγα είχε σταματήσει κ απ' ότι έλεγε η υπηρεσία έφυγε και απο κεί.... όποιος γνωρίζει κάτι για το τούμπανο  :tits: :tits: :tits: ας ενημερώσει. Ευχαριστώ !!!

Το 'χουμε γράψει, πλέον δουλεύει στο Βέργας 2 απογευματινή ή νυχτερινή βάρδια, δε θυμάμαι ακριβώς οπότε να ανατρέξεις λίγο στις πίσω σελίδες.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία είτε κάποια πληροφόρηση για το αν και κατά πόσο βελτιώθηκε στο 20ρικο.

Από μέγεθος στήθους υπολόγιζε 3άρι (δείχνει μεγαλύτερο με αυτά φοράει) και από εμφάνιση έχει θηλυκό πρόσωπο και κανονικό σώμα με πολύ λίγα πιασίματα.

Ευχαριστώ!

Hobbbistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Κριτικές
3
Like
388
Πόντοι
21
Από την Αναστασία στο studio12 υπάρχει καμιά εμπειρία;
Συμπαθητική η Αναστασία . Ωραίες και μεγάλες ρώγες που μπορείς να τις περιποιηθείς χωρίς κανένα παράπονο από την μεριά της . Κατά τ'άλλα όχι κάτι άλλο ιδιαίτερο αλλά ούτε και εντελώς αδιάφορη . Σε γενικές γραμμές θα περάσεις καλά μαζί της .

doctorK

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα η Τατιάνα το βυζοτούμπανο από Βουλγαρία. Ήτανε Περγάμου 27 πριν ένα μήνα περίπου αλλά διέκοψε από κει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πέρασα απόψε από Τροφωνίου 13, Τροφωνίου 11 όροφο ΚΑΙ Διδύμου 22 και η Σάρα πουθενά, και στα τρία μου είπαν ότι σταμάτησε και δεν πρόκειται να επιστρέψει... Στο Διδύμου 22 συγκεκριμένα την ταυτοποιήσαμε σαν Αντριάνα, δουλεύει και μια Αντίνα τώρα εκεί αλλά είναι άλλη κοπέλα με διαφορετικό σωματότυπο. Γνωρίζει μήπως κανείς εδώ πού δουλεύει τώρα, ΑΝ δουλεύει; Την πέτυχε κανείς σε καμιά τσάρκα; Όσο για την Έλενα επίσης εξαφανισμένη από Τροφωνίου 13 και δεν το βλέπω να ξαναγυρίζει, τώρα στην απογευματινή βάρδια ήταν μια ξανθιά μέτρια και άβυζη - πλην όμως ευγενική - milf. DUDE007 ακούει;;;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ακούει!  :sunglasses:

Δυστυχώς τα νέα από το βυζομέτωπο είναι δυσάρεστα... :woldman:

▪Η Αντριάννα (πρώην Σάρα) εξαφανίστηκε από Διδύμου και Τροφωνίου-μένει ένα τελευταίο τσεκάρισμα στη νυχτερινή βάρδια του Μεταξουργείου.

▪Η Ελένη (πρώην Κλαούντια) γνωρίζω ότι είχε φύγει για την πατρίδα της-αγνοούμενη και αυτή.

▪Η Σόνια-Ρούμπυ που δούλευε τελευταία στο Βέργας 2 έφυγε και αυτή και υπάρχει πληροφορία ότι δουλεύει εκτός Αθηνών.

Χθες βράδυ ξαναείδα την Άρτεμις (αυτή τη φορά στο Φυλής 104) η οποία έχει αξιόλογο βυζο οπλισμό ενώ όαση μέσα στη βυζοέρημο της πέριξ της Λιοσίων περιοχής παραμένει η Τζένη στο Βέργας 3.

Σε μεγαλύτερη ηλικία η Αλίνα στο Βέργας 6α η οποία δούλευε με το βυζογκιλφ θρύλο Θεία Όλγα!

Στη Φωκαίας βυζοβασίλισα εξακολουθεί να είναι η Εστέλ, ζουμερές βυζάρες αλλά όχι μεγάλες σε μέγεθος έχει η ξανθιά πιτσιρίκα Μαρία στο Φωκαίας 17β ενώ δεν είναι κακές ή αδιάφορες (αλλά όχι μεγέθους Σόνιας ή Εστελ...) οι βυζάρες της ξανθιάς Μαρίας της Τσέχας στο Φυλής 69α ή β!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ακούει!  :sunglasses:

Δυστυχώς τα νέα από το βυζομέτωπο είναι δυσάρεστα... :woldman:

▪Η Αντριάννα (πρώην Σάρα) εξαφανίστηκε από Διδύμου και Τροφωνίου-μένει ένα τελευταίο τσεκάρισμα στη νυχτερινή βάρδια του Μεταξουργείου.

▪Η Ελένη (πρώην Κλαούντια) γνωρίζω ότι είχε φύγει για την πατρίδα της-αγνοούμενη και αυτή.

▪Η Σόνια-Ρούμπυ που δούλευε τελευταία στο Βέργας 2 έφυγε και αυτή και υπάρχει πληροφορία ότι δουλεύει εκτός Αθηνών.

Χθες βράδυ ξαναείδα την Άρτεμις (αυτή τη φορά στο Φυλής 104) η οποία έχει αξιόλογο βυζο οπλισμό ενώ όαση μέσα στη βυζοέρημο της πέριξ της Λιοσίων περιοχής παραμένει η Τζένη στο Βέργας 3.

Σε μεγαλύτερη ηλικία η Αλίνα στο Βέργας 6α η οποία δούλευε με το βυζογκιλφ θρύλο Θεία Όλγα!

Στη Φωκαίας βυζοβασίλισα εξακολουθεί να είναι η Εστέλ, ζουμερές βυζάρες αλλά όχι μεγάλες σε μέγεθος έχει η ξανθιά πιτσιρίκα Μαρία στο Φωκαίας 17β ενώ δεν είναι κακές ή αδιάφορες (αλλά όχι μεγέθους Σόνιας ή Εστελ...) οι βυζάρες της ξανθιάς Μαρίας της Τσέχας στο Φυλής 69α ή β!

Σόνια - Ρούμπι ευτυχώς πρόλαβα και την πήρα, όπως και την Αλίνα από Βέργας. Την Άρτεμη στο Φυλής 104 την είδα κι εγώ κι είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, ό,τι πρέπει για όσους αρέσκονται σε νταρντάνες - μπαμπάτσικες γυναίκες! Να σε ρωτήσω και κάτι, η Τζένη στο Βέργας 3 σε ποια βάρδια δουλεύει τώρα;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σόνια - Ρούμπι ευτυχώς πρόλαβα και την πήρα, όπως και την Αλίνα από Βέργας. Την Άρτεμη στο Φυλής 104 την είδα κι εγώ κι είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, ό,τι πρέπει για όσους αρέσκονται σε νταρντάνες - μπαμπάτσικες γυναίκες! Να σε ρωτήσω και κάτι, η Τζένη στο Βέργας 3 σε ποια βάρδια δουλεύει τώρα;

Στάνταρ απόγευμα-πολλές φορές (τις περισσότερες) και πρωί.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η Τζένη στάνταρ απόγευμα-πολλές φορές (τις περισσότερες) και πρωί.

Ωραία, παλιότερα δούλευε κυρίως πρωί και δε με πολυβόλευε. Βέβαια δεν έχουν γραφτεί και οι καλύτερες κριτικές γι' αυτήν είναι η αλήθεια...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ωραία, παλιότερα δούλευε κυρίως πρωί και δε με πολυβόλευε. Βέβαια δεν έχουν γραφτεί και οι καλύτερες κριτικές γι' αυτήν είναι η αλήθεια...

Την είχα πάρει μια φορά (πριν από 4 χρόνια) στο Μεταξουργείο όπου ξαναδούλευε με άλλο όνομα και την πήρα και άλλη μία,όταν επανεμφανίσθηκε πριν από λίγο καιρό στο Χωματιανού 11 και ήταν πολύ μέτρια.

Αλλά έχει βυζάρες η άτιμη!  :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom