Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
χαχα ναι τα χαλάσαμε κάπου στον ωροσκόπο!

Επισκέπτης
55 πόλεις στην Γερμανία λόγω δουλειας και μετα τις 18.00 το απόγευμα έκανα επιδρομή σε ότι υπήρχε στην πόλη . Απλά απερίγραπτα .Στην Φρανκφούρτη που περίμενα πολλά λόγω πληθώρας δεν υπήρχε λέπι ...Αλλά το Μόναχο συγκέντρωσε και πάλι τα μεγαλύτερα μπαλόνια φυσικά και σιλικονάτα ....
Οπως καταλαβαίνεις με τι ν ασχοληθώ εδω εκτός από τη Τζούλια ? Αφου σας εχω πει οτι δεν θα δουμε τετοιο μεγεθος για καιρό εκτός και αν κάποια λόγω αφραγκίας βγει στην πιάτσα ...

Που τα βρήκες τα μεγαλύτερα μπαλόνια και φυσικά κιόλας στο Μόναχο μου είναι άξιο απορίας.Την τελευταία φορά που ήμουν εκεί είπα ζήτω η ελλάς.Κάτι πατσαβούρες ,απατεώνισες συνάντησα εκεί και τα μπουρδέλα άθλια.Και στα μπουρδέλα μπροστα είμαστε.Γίνε πιό συγκεκριμένος για να το τσεκάρουμε.Δώσε διευθύνσεις.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Που τα βρήκες τα μεγαλύτερα μπαλόνια και φυσικά κιόλας στο Μόναχο μου είναι άξιο απορίας.Την τελευταία φορά που ήμουν εκεί είπα ζήτω η ελλάς.Κάτι πατσαβούρες ,απατεώνισες συνάντησα εκεί και τα μπουρδέλα άθλια.Και στα μπουρδέλα μπροστα είμαστε.Γίνε πιό συγκεκριμένος για να το τσεκάρουμε.Δώσε διευθύνσεις.
Αστο μεγάλε ...22 χρονια δουλευω και πηγαινοέρχομαι Μοναχο και σε όλες τι πολεις λόγω δουλειας. .Μπες στο & και μετά μιλάμε .Σε αυτά που πηγες ειναι αθλια και την πατησες όπως όλοι .
Εξάλλου ειμαστε off topic .Αν θες συζήτηση σε άλλο νημα για την Γερμανία .Μεχρι και αυτή στο avatar μου την πήρα στην Φρανκφούρτη .Και στα μπουρδελα ειμαστε μακράν πίσω .Ουγκάντα .Ιδιαίτερα σε κανόνες υγείας αστο καλύτερα

Επισκέπτης
Αστο μεγάλε ...22 χρονια δουλευω και πηγαινοέρχομαι Μοναχο και σε όλες τι πολεις λόγω δουλειας. .Μπες στο & και μετά μιλάμε .Σε αυτά που πηγες ειναι αθλια και την πατησες όπως όλοι .
Εξάλλου ειμαστε off topic .Αν θες συζήτηση σε άλλο νημα για την Γερμανία .Μεχρι και αυτή στο avatar μου την πήρα στην Φρανκφούρτη .Και στα μπουρδελα ειμαστε μακράν πίσω .Ουγκάντα .Ιδιαίτερα σε κανόνες υγείας αστο καλύτερα

Επειδή η συζήτηση για τα βορδέλα του Μονάχου είναι ψόφια ,το βάζω εδώ.Μπήκα στα δύο σάιτ που λες,έριξα μια ματιά και εντόπισα στο busenladies μια που την... είχα τιμήσει κατά την παραμονή μου.Δεν ξέρω για τις άλλες αλλά η συγκεκριμένη είναι η τουρκογερμανίδα η Zara στην οδό Maria Probst.Η φωτό της λοιπόν είναι πολύ φτιαγμένη και δεν έχει και πολύ σχέση με την πραγματικότητα.Η Ζάρα λοιπόν στην πραγματικότητα έχει μια μεγάλη ουλή πάνω στο στήθος της,είναι κάπως βρωμιάρα,και το βορδέλο είχε μέσα μια κατάσταση ,πραγματικό σκουπιδαριό.Επιπλέον οι βύζοι της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο από θέμα μεγέθους.Ένα πενηντάρι κόστισε η κατάθεση.

Αφού έχεις τόση εμπειρία όση λες,δώσε συγκεκριμένα πράγματα για το μόναχο,ώστε την επόμενη φορά να σχηματίσουμε μια καλύτερη άποψη.Πάντως εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου μετά την πρόσφατη εμπειρία.

Επισκέπτης
λογικα θα την εχεις δοκιμασει αλλα αν οχι πηγαινε στην κορινα ιασ 20 1η και 2η βαρδια , βυζαρου και πιο εμπειρη απο αλεξια

Έγινε στοχευμένη επιδρομή σήμερα στις 7 το βράδυ στην ιάσωνος 20 .Κορίνα άφαντη.Λέω μετά ,δεν περνάμε από κολωνού 15β για την βυζοαλέξια;Κλειστό το 15β.

Πλήρως αποτυχημένη η βυζοκαταδρομική.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Έγινε στοχευμένη επιδρομή σήμερα στις 7 το βράδυ στην ιάσωνος 20 .Κορίνα άφαντη.Λέω μετά ,δεν περνάμε από κολωνού 15β για την βυζοαλέξια;Κλειστό το 15β.

Πλήρως αποτυχημένη η βυζοκαταδρομική.
τα απογεύματα την Κορίνα θα την πετύχεις συνήθος Κολωνού 23.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τι ωρες και μέρες παιζει εκεί ?
Mόνο Δευτέρα και Παρασκευή πρωινή βάρδια καθώς δουλεύει λέει και σε μια καφετέρια και μελλοντικά σκέφτεται να αποσυρθεί εντελώς

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Mόνο Δευτέρα και Παρασκευή πρωινή βάρδια καθώς δουλεύει λέει και σε μια καφετέρια και μελλοντικά σκέφτεται να αποσυρθεί εντελώς
Πραγματικά, στον εν λόγω Οίκο ημιαπασχολούνται τουλάχιστον δύο θήλεα: Η Τατιάνα, κι άλλη μία που δεν θυμάμαι το όνομα.
Είναι δηλαδή, σχεδόν πουτάνες...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Γενικά πάντως αυτός ο οίκος φέρνει μόνο βυζοπούλες και ΜΟΝΟ στην πρωινή βάρδια. 1) Δευτέρα Παρασκευή Τατιάνα 2)ΣΚ Καίτη 3)Ολγα τις περισσότερες μέρες. και η άλλη ημιαπασχολούμενη που λέει ο Πύραυλος, αν θυμηθείς λεπτομέρειες πες μας!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αναδημοσιεύω από τον alkinos32 στο μιλφοthread

Συνημμένα

• pictlindsay_jackson_5_3000_045.jpg
    pictlindsay_jackson_5_3000_045.jpg
    128,4 KB · Εμφανίσεις: 24

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αναδημοσιεύω από τον alkinos32 στο μιλφοthread

Συνημμένα

• pictlindsay_jackson_5_3000_045.jpg
    pictlindsay_jackson_5_3000_045.jpg
    128,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Beverlys

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Πραγματικά, στον εν λόγω Οίκο ημιαπασχολούνται τουλάχιστον δύο θήλεα: Η Τατιάνα, κι άλλη μία που δεν θυμάμαι το όνομα.
Είναι δηλαδή, σχεδόν πουτάνες...

Αναλόγως ,κάπως έτσι και στον ίδιο τόνο, χαρακτηρίζουν  και οι " σχεδόν πουτάνες", ορισμένους από τους πελάτες τους άμα τη αποχωρήσει τους από τον οίκο στον οποίο εκδίδονται:

" Ήταν σχεδόν Πύραυλος..."

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σε ποιό στούντιο δουλεύει η κυρία;
Οι φωτογραφίες στο μιλφοθρεντ είναι από τη διεθνή σκηνή.
Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την αναδημοσίευσα, λόγω της εντυπωσιακής οπτικής της...

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
όχι ορισμένους πελάτες..όλους τους σχολιάζουν φίλε.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Γενικά πάντως αυτός ο οίκος φέρνει μόνο βυζοπούλες και ΜΟΝΟ στην πρωινή βάρδια. 1) Δευτέρα Παρασκευή Τατιάνα 2)ΣΚ Καίτη 3)Ολγα τις περισσότερες μέρες. και η άλλη ημιαπασχολούμενη που λέει ο Πύραυλος, αν θυμηθείς λεπτομέρειες πες μας!
Tατιάνα και Όλγα κάνουν ακάποτο τρομπόνι και χύσιμο στις αμυγδαλές;

Beverlys

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
1
όχι ορισμένους πελάτες..όλους τους σχολιάζουν φίλε.

Απόλυτο δίκιο έχεις n.smyrni. :thumbsup:

Απλώς εγώ το έθεσα κομψά για να αποφύγω την διαγραφή που επικρέμεται πάνω από τα κεφάλια ημών των νέων του σάιτ, μόλις σχολιάσουμε ή χαρακτηρίσουμε τα μέλη-τοτέμ του παρόντος ιστοτοπου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom