Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (5 μέλη και 108 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Εντάξει μη βαράτε ήταν αργά χθες και νύσταζα, το έπιασα τώρα. Δεν έγραψε κι αυτός ο Πύραυλος "κρεατόβεργα" να το πιάσω με τη μία, προσπαθούσα να καταλάβω η δοκός που κολλάει...

Μήπως πρέπει να ψαχτείς κι από πίσω σου καμιά φορά?

Λέω, μήπως...

:birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Κάπου είχα διαβάσει δεν θυμάμαι σε ποιά κριτική,για την Εύα της Πιπίνου 118.Γύρισε λέει από τη γέννα.Βυζάρες λέει...Κλικ!Και επίσκεψη στην Πιπίνου για να δουμε ιδιοις ομασι.Μόλις βγήκε η Εύα,η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου:μα πόσο μαλάκας είναι αυτός που έγραψε αυτή την κριτική.Πατσαβούρα με χοντρό κώλο και κάτι βυζάκια ξεχυλωμένα.Είπαμε,τα γούστα είναι προσώπικα ,αλλά όχι και να αποκαλει βυζάρες τα βυζάκια.Όχι τίποτα άλλο ,αλλά τρέχουμε τζάμπα.

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Κάπου είχα διαβάσει δεν θυμάμαι σε ποιά κριτική,για την Εύα της Πιπίνου 118.Γύρισε λέει από τη γέννα.Βυζάρες λέει...Κλικ!Και επίσκεψη στην Πιπίνου για να δουμε ιδιοις ομασι.Μόλις βγήκε η Εύα,η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου:μα πόσο μαλάκας είναι αυτός που έγραψε αυτή την κριτική.Πατσαβούρα με χοντρό κώλο και κάτι βυζάκια ξεχυλωμένα.Είπαμε,τα γούστα είναι προσώπικα ,αλλά όχι και να αποκαλει βυζάρες τα βυζάκια.Όχι τίποτα άλλο ,αλλά τρέχουμε τζάμπα.
Ε ενταξει ρε φιλε,τι τρελενεσαι?για να κινηται το χρημα,βενζινη,καμια ζημια στο αυτοκινητο,κανα καφε στο δρομο...

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ρε παιδες διαβασα για μια Αθηνά η Ελενη στην Αλκαμενους 117..εχει κανεις λαβει γνωση η ξερει π μπορουμε ν τη βρουμε?απο  :tits2: τι λεει?/

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
678
Πόντοι
361
ρε παιδες διαβασα για μια Αθηνά η Ελενη στην Αλκαμενους 117..εχει κανεις λαβει γνωση η ξερει π μπορουμε ν τη βρουμε?απο  :tits2: τι λεει?/
αποψη μου! Το βυζι της δεν ειναι καλο! Ειναι σκληρο στην βαση και πολυ μαλακο στο τελος. Κακος πλαστικος μαλλον!

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Λοιπον τα μεγαλυτερα βυζια που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη (μετα απο Λαουρα)ειναι μια Κολωνου 47 κατω 3η βαρδια Τζουλια νομιζω ονομα ,5 αρι και ανω  :tits:.ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι bbw στα 10 ευρω καλη ηταν....

Επισκέπτης
στο κωλ 47 ολο κατι granny εμφανιζονται οποτε μην περιμενεις η ηλικια της να ειναι κατω των 100 χρονων

Γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή.Κριτική δεν υπάρχει για μικρής ηλικίας με βυζοθήρια,χωρίς να είναι τόφαλος;Γράφτε τουλάχιστον ότι γουστάρετε κωλόγριες φαλαινοθηρικά για να καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται.

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Πρεπει ν α ειναι 35αρα περιπου για οποιον τον ενδιαφερει παει και σε hotel με 40 ευρω για 45 λεπτα...........

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Πριν μηνεs δουλευε εξηκιου 18 οροφοs πριν την ανακαινιση.........

dimpra

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Για τη Σόνια που εργάζεται στο Ιωαννίνων 3 - εκτός από μία κριτική που έχω βρει - υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες; Δεν έχω κοιτάξει αν έχετε αναφερθεί σε αυτήν σε προηγούμενες σελίδες, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

Επισκέπτης
Εδοκιμάσθη η Αλέξια της Κολωνού 15β .Οι κριτικές αυτή τη φορά έπεσαν μέσα.Κορμί-κορμάρα,ωραίοι βύζοι 3,5 αλλά κατά τ'άλλα άσχετη.Τελείως.Βάζει λάθος την καπότα,πίπα άγαρμπη,γαμήσι άγαρμπο με κανά δυό αστραπιαία χοροπηδήματα από πάνω για αρχή και πισωκολλητό για τέλος. Και όλα αυτά με ταχύτητα φωτός.Το 15άρι αξίζει μόνο για το κορμί.Δουλεύει απόγευμα.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Καλημέρα. Για τη Σόνια που εργάζεται στο Ιωαννίνων 3 - εκτός από μία κριτική που έχω βρει - υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες; Δεν έχω κοιτάξει αν έχετε αναφερθεί σε αυτήν σε προηγούμενες σελίδες, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

Οχι δεν υπάρχει καλά κάνεις και το αναφέρεις πρόκειται για αρκετά βυζοφορτωμένη

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
10
Πόντοι
0
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΣΤΟΥΝΤΙΟ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ).

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΣΤΟΥΝΤΙΟ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ).
OXI Δεν υπάρχει τιποτα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.295
Πόντοι
41.129
Εδοκιμάσθη η Αλέξια της Κολωνού 15β .Οι κριτικές αυτή τη φορά έπεσαν μέσα.Κορμί-κορμάρα,ωραίοι βύζοι 3,5 αλλά κατά τ'άλλα άσχετη.Τελείως.Βάζει λάθος την καπότα,πίπα άγαρμπη,γαμήσι άγαρμπο με κανά δυό αστραπιαία χοροπηδήματα από πάνω για αρχή και πισωκολλητό για τέλος. Και όλα αυτά με ταχύτητα φωτός.Το 15άρι αξίζει μόνο για το κορμί.Δουλεύει απόγευμα.

λογικα θα την εχεις δοκιμασει αλλα αν οχι πηγαινε στην κορινα ιασ 20 1η και 2η βαρδια , βυζαρου και πιο εμπειρη απο αλεξια

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.229
Πόντοι
1.960
Κυκλοφορει τπτ απο τις προαναφερθεντες σε αυτο το σωματοτυπο?..slim no4!!

Συνημμένα

• tits.jpg
    tits.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • tits 2.jpg
    tits 2.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 51

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom