ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Aυτή φαίνεται αρκετά φορτωμένη... την έχει δοκιμάσει κανείς;
Οπτικώς, εκτιμώνται ως μη φυσικά...
Φυσικότατα είναι.
Οπτικώς, εκτιμώνται ως μη φυσικά...
Ξέρουμε πού δουλεύει τώρα η ΤζούλιαΛοιπόν η Κατερίνα πιστεύω πως ειναι η μόνη που πλησιάζει (γιατι να φτάσει δε γινεται) σε μέγεθος τα βυζιά της Τζούλιας, μαζι με το νεαρό της ηλικίας νομίζω πως είναι must η δοκιμή από κάθε βυζολάτρη! Θα δουλεύει σίγουρα μέχρι τέλη Μαιου
Τροφωνίου 11 ισόγειο αριστεραΞέρουμε πού δουλεύει τώρα η Τζούλια
Ανέβασε τι περιμένεις ?Για όσους ρωτάνε. ... δεν εχω προλάβει να τεστάρω την Κατερίνα. ...
Και κάτι ακόμα. .... τι ταΐζουν τις πιτσιρίκες και εχουν τέτοια μαστάρια...
Μπορω να ανεβάσω εδω φώτο να δείτε? Κόλαση σας λεω....
Τις προάλλες τίμησα την Αλεξάνδρα, Studio Desire, Ιεροφαντών 9 Γκάζι. Το σώμα της για μένα σχεδόν το απόλυτο, μεγάλες φυσικές κρεμαστές βυζάρες (4άρια) και πολύ λεπτό κορμί με ψηλά πόδια και καθόλου πατσοκοίλια και λοιπά παρελκόμενα που απαντώνται στις περισσότερες βυζαρούδες. Πολύ μικρή σε ηλικία, μεταξύ 20 και 22, και με ιδιαίτερα όμορφο πρόσωπο. Κοινώς, από εμφάνιση σκίζει! Τα αρνητικά: έχει διάφορα τατουάζ στο σώμα της, που εμένα προσωπικά δεν είναι και το καλύτερό μου, και είναι αρκετά διεκπεραιωτική στο κρεβάτι, δηλαδή δεν έχει καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή και, παρότι δεν είναι αγενής, φαίνεται ότι βιάζεται κάπως να τελειώνει μαζί σου και να πάει στον επόμενο. Αλλά μπροστά σε αυτή τη βυζάρα και αυτή τη σωματάρα, εγώ τουλάχιστον μπορώ και να τα παραβλέψω αυτά πάνω στην κάβλα της στιγμής. Αν και εσείς είστε εξίσου επιεικείς, σπεύσατε...
α ρε τυπεΤις προάλλες τίμησα την Αλεξάνδρα, Studio Desire, Ιεροφαντών 9 Γκάζι. Το σώμα της για μένα σχεδόν το απόλυτο, μεγάλες φυσικές κρεμαστές βυζάρες (4άρια) και πολύ λεπτό κορμί με ψηλά πόδια και καθόλου πατσοκοίλια και λοιπά παρελκόμενα που απαντώνται στις περισσότερες βυζαρούδες. Πολύ μικρή σε ηλικία, μεταξύ 20 και 22, και με ιδιαίτερα όμορφο πρόσωπο. Κοινώς, από εμφάνιση σκίζει! Τα αρνητικά: έχει διάφορα τατουάζ στο σώμα της, που εμένα προσωπικά δεν είναι και το καλύτερό μου, και είναι αρκετά διεκπεραιωτική στο κρεβάτι, δηλαδή δεν έχει καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή και, παρότι δεν είναι αγενής, φαίνεται ότι βιάζεται κάπως να τελειώνει μαζί σου και να πάει στον επόμενο. Αλλά μπροστά σε αυτή τη βυζάρα και αυτή τη σωματάρα, εγώ τουλάχιστον μπορώ και να τα παραβλέψω αυτά πάνω στην κάβλα της στιγμής. Αν και εσείς είστε εξίσου επιεικείς, σπεύσατε...
Είναι και πετσί και κόκκαλο.
Τροφωνίου 11 ισόγειο αριστερα