- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Καλησπερα μαγκες....ψαχνω την Αλιονα(milf,ξανθια,βυζους) απο φυλης αν την ξερετε...που δουλευει τωρα και τι ωρα????? αν καποιος γνωριζει
αγνοειται
Καλησπερα μαγκες....ψαχνω την Αλιονα(milf,ξανθια,βυζους) απο φυλης αν την ξερετε...που δουλευει τωρα και τι ωρα????? αν καποιος γνωριζει
Aυτη τι κατηγορια ειναι?Η Τζούλια είναι κατηγορία jumbo και δε συγκρίνεται.
Μα, τι υπάρχει εκεί;
Μα, τι υπάρχει εκεί;
εισαγωγαι-εξαγωγαι
Γιατί δεν το έχετε στο section "studio";
Καλησπερα σε ολους. Πριν 3 ωρες περιπου ημουν Σ.248 με την Κατερινα την υπερβυζαρου η οποια μου ειπε οτι πλεον θα βρισκεται στο ιδρυμα καθε μερα. Και για αλλη μια φορα μου εξαφανισε τον μεγαλο μικρο μου φιλο στις απιστευτες σε μεγεθος και αφη βυζαρες της. Ετσι οπως παει μ αυτην την κοπελα θα καταργησω το μ..νι, και θα το ριξω στην ισπανικη απιστευτη αισθηση ειδικα με την συγκεκριμενη.
Μηλαμε για νουμερο 6-7 και καλη ρογα οσο για το αν θα φυγει σε ενα μηνα αυτο δεν το γνωριζω αν ομως αυτο συμβει σιγουρα θα ειναι απωλεια.Μαλλον θα οι επισκεψεις μου στην Κατερινα θα πυκνωσουν κι αλλο, σε περιπτωση που την κανει να εχω μαζεψει αναμνησεις.Φίλε ρώτησες μήπως μέχρι πότε θα είναι εκεί; Γιατί ο φίλος παραπάνω μας ενημέρωσε ότι του είπε πως θα φύγει σ' ένα μήνα...
Μηλαμε για νουμερο 6-7 και καλη ρογα οσο για το αν θα φυγει σε ενα μηνα αυτο δεν το γνωριζω αν ομως αυτο συμβει σιγουρα θα ειναι απωλεια.Μαλλον θα οι επισκεψεις μου στην Κατερινα θα πυκνωσουν κι αλλο, σε περιπτωση που την κανει να εχω μαζεψει αναμνησεις.
Φιλε στο τσακ ειμαι να την ερωτευτω εχει πολυ γλυκο προσωπο.Ρε φίλε πρέπει να πάω, αρκετά το έχω καθυστερήσει. Από φάτσα τί λέει;
Για να βοηθησω οσο μπορω ειναι Συγγρου 248 στην καθοδο διπλα στην παγκρητιο τραπεζα κουδουνι camelot 4osΝαι βρε παιδια που εντοπιζετε το εν λογο καταστημα για να παμε να παιξουμε και εμεις με
Φιλε στο τσακ ειμαι να την ερωτευτω εχει πολυ γλυκο προσωπο.