Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ακριβως οπως τα λεει ο kopros77 τετοια ειναι γεματος ο τόπος .

Παντως δεν σας κανει εντυπωση που τα τελευταια 4 χρονια περιπου οτι μόνο η Λαουρα υπήρχε , αντε και καμια ξεμπαρκη και δεν υπάρχει τιποτα ?
Δεν ειναι πολύ παραξενο ?
Εχω να δω σαν της Λαουρας από εποχης Αγ. Πετρου που ειναι κλειστό τωρα την Κατερίνα τη μελαχροινη .Μετά χαθηκε και αυτή και μειναμε με την Λαουρα και τωρα μειναμε με τα αρχίδια μου ....

Μου κανει πολύ μεγαλη εντυπωση ....

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Αχ.... Που να είναι η ΕΙΡΗΝΗ....

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και χαρά!
έχω καιρό να πω και εγώ τη γνώμη μου, αλλά ήρθε η ώρα.
Μετά από 4 μήνες στην αθήνα σαν και φαν των μεγάλων(τεραστίων) ας δώσω και εγώ τα φώτα μου (που μάλλον θα τα ξέρετε)
Όντως η γνωστή Λάουρα/Τζούλια δεν "κάνει" πλέον. όμως, αντά αυτού έχει έρθει στη βυζοτροφωνίου μία άξια αντικαταστάτρια η Τζούλια η Βουλγάρα. έχει 6 νούμερο στήθος, είναι στρουμπουλή και "εξα-σκείτε" πάρα πολύ καλά. Δουλεύει στη τροφωνίου συνήθως απογεύματα! την είχα πάρει πάρα πολλές φορές άνω των 8 και νήταν πάντα τρομερή, οι ειδικοί του είδους σίγουρα την έχουν πάρει.
Επίσης στη τροφωνίου είναι και τα πρωινά η ξανθιά μπέτυ, όχι ιδιαίτερα βυζοπούλα μιας και το στήθος της είναι 3-4. αλλά είναι εξαιρετική και νταρντάνα. πάντα ήταν πολύ καλή.
Το εξαιρετικό φαινόμενο όμως ήταν η σελένα!! στην οδό φωκαίας. Ήταν σα να έπαιζα σε τσόντα από την εταιρία brazzers, λες και πηδούσα την carmella bing ή τη sienna west. κορμάρα, βυζάρες και εξαιρετική στο δωμάτιο, δε ξέρω για άλλους αλλά εμένα με φιλούσε λες και πηδούσα τη κοπέλα μου! τι στα όρθια, τι σε καρέκλα, τι πάνω τι κάτω, τι 4, τι πλαϊνό, τα έκανε όλα. (γαμάτη)
Τέλος να μη ξεχάσω να αναφέρω το μασατζίδικο στη Μάρνης και ειδικά τη Βίκυ/Ρομίνα, τα βυζιά!!!!! νούμερο 8, διαπιστωμένο (και καταχυμένο από εμένα) είδα το σουτιέν της-της το ζήτησα και δεν είχε πρόβλημα να μου το δείξει.
4 μήνες πέρασα γαμάτα στην Αθήνα (να μη ξεχάσω να αναφέρω και μια μαυρούλα που "ψώνισα" από πεζοδρόμιο με νούμερο 6, αλλά δεν μου πολυάρεσε το γαμήσι που έκανα μαζί της σε ξενοδοχείο)
Ευχαριστώ όλους τους συναγωνιστές και το φόρουμ, που με βοήθησαν να εντοπίσω όλους αυτούς τους βύζους.
Υ.Σ.εκτός από αυτές τις βυζούδες γάμησα και τη κλεοπάτρα και την ιωάννα και άλλες καιμη βυζούδες από τις οποίες η Συλβάνα από Ιουλιανού ήταν και αυτή πολύ καλή!
Υ.Σ. πρόεδρε προσπα΄θησε να φέρεις και τις εξής: Laura Orsolya, Jaylene rio, Samantha 38g, Maria Moore 

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1

Υ.Σ. πρόεδρε προσπα΄θησε να φέρεις και τις εξής: Laura Orsolya, Jaylene rio, Samantha 38g, Maria Moore 

ναι ειναι ολες θεες.....!!!! προεδρε αν θες να επανεκλεγης φερε τα κοριτσια.....
χε χε  καλοοοο...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
ναι ειναι ολες θεες.....!!!! προεδρε αν θες να επανεκλεγης φερε τα κοριτσια.....
χε χε  καλοοοο...

Παιδια το γυριζω σε προαγωγός να τελειωνουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Και ορισμενες παρατηρησεις του φιλτατου gigikakou
Δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι 8αρι της Βικυς αφού της Λάουρας ηταν 6+ .Καταρχας το σουτιεν της δεν γραφει νούμερα ελληνικά . Της Βικυς ήταν DD και αλλη μια φορα φόραγε το ασπρο που εγραφε Ε . Αυτη βεβαια παραμυθιαζει τον κόσμο και καλα κανει οτι ειναι 7αρια και παπαριές .
Η Κλεοπάτρα ειναι στο Βεργας κάτω και ειναι 4αρι αλλά ειναι ξεπετα η γυναικα .Μονο κολάρα εχει .
Για τη Σελένα υπάρχουν κριτικές οπότε ξερουμε οτι ειναι 3αρι+
Οσο για την Τζουλια τη Βουλγαρα δεν ειναι 6αρι με τιποτα.. .
Παντως φιλε μου χαιρομαι που περασες ωραια και κρατα την αναμνηση γιατί .....δύσκολα τα  :tits2: τον τελευταιο καιρό ....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Η Κλεοπάτρα ειναι στο Βεργας κάτω και ειναι 4αρι αλλά ειναι ξεπετα η γυναικα .Μονο κολάρα εχει .

Ρε συ Zaras πήγα στις κριτικές του κάτω σπιτιού στη Βέργας & δε βρήκα καμία Κλεοπάτρα! Για βοήθησε γιατί μ' ενδιαφέρει...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ρε συ Zaras πήγα στις κριτικές του κάτω σπιτιού στη Βέργας & δε βρήκα καμία Κλεοπάτρα! Για βοήθησε γιατί μ' ενδιαφέρει...

Kleopatra ηταν το ονομα της οταν ηταν Αγκυρας 12 και σε κατι αλλα . Ειναι ψηλή σχετικά , ξανθια , μιλφ με κορμακι που κρυβει βγαινει  και φαινεται οτι ειναι απο αυτές τις μαμαδες ρωσιδες σαν την Ολγα που θες να σκίσεις αλλά.....ειναι ξεπετα .Ειναι πρωινη στο κατω της Βεργας και ανεβαινει καμια φορά και στο πάνω αλλά εγω την εχω πετυχει στο κατω.Πρεπει να παρουσιαζεται τωρα σαν Εμμανουελα

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Όντως, ως Εμμανουέλα, παρουσιάζεται. Η άποψη μου, είναι να καταφύγεις στη συγκεκριμένη, μόνο ως έσχατη λύση.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
14
Πόντοι
0
Μηπως ειναι αυτη που παιζει στις τσοντες του Συρινάκη..???

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ναι αυτη ειναι μολις εκλεισα ραντεβου....αυριο θα σας πω τι εγινε...!!!!
μπας κι εχει παει κανεις να μας πει....???

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
στην εξηκιου οταν εργαζοταν εκει ητανε επιπλο τωρα δεν ξερω .....

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Σε δικό της χώρο ? Και πόσα ?

Παλια σε ενα δεν θυμαμαι πριν τους Ολυμπιακους βεβαια καλά ειχα περασει .Ισως επειδη ειναι Γερμανιδα και μ αρεσουν οι Γερμανίδες

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
όμως, αντά αυτού έχει έρθει στη βυζοτροφωνίου μία άξια αντικαταστάτρια η Τζούλια η Βουλγάρα. έχει [size=11pt]6[/size] νούμερο στήθος, είναι στρουμπουλή και "εξα-σκείτε" πάρα πολύ καλά. Δουλεύει στη τροφωνίου συνήθως απογεύματα! την είχα πάρει πάρα πολλές φορές άνω των 8 και νήταν πάντα τρομερή, οι ειδικοί του είδους σίγουρα την έχουν πάρει.

Ποιά είναι αυτή ρε παιδιά; Καινούριο βυζοφρούτο;
Το 6 βέβαια, πολύ καλό για να'ναι αληθινό ε; :huh:

Τύπε το σκέφτηκες καλά; Φυλής-Μετάξι-Λιοσίων που δούλευε (ναι απ'όλα έχει περάσει :2on1:) ήταν κομοδίνο, που λέει ο βυζοφίλος jimis.
Άσε που μπορεί να το παίζει και ιστορία επειδή έγινε η "μούσα" του Σειρηνάκη. :2funny:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Θα παω να την τσεκαρω γιατι εχει αναφερθει και παλιοτερα εδω γι αυτη .Αλλα χανοτανε και δεν την προλαβαιναμε

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
για τωρα τετοια ωρα καμια βυζομανα παιζει πουθενα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom