zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Μου φαινεται οτι παιζεις με τον πονο μας βραδιατικαγια τωρα τετοια ωρα καμια βυζομανα παιζει πουθενα?
Μου φαινεται οτι παιζεις με τον πονο μας βραδιατικαγια τωρα τετοια ωρα καμια βυζομανα παιζει πουθενα?
λεω να παω τροφωνιου θα χει τιποτα?
Μπορει να ειναι η Τζουλια η βουλγαρα στην Τροφωνιου αλλα τετοια ωρα....δυσκολο αν δεν εχουν κλεισει τι να πω ...λεω να παω τροφωνιου θα χει τιποτα?
η μαλακια ειναι οτι και τετοια ωρα μονος μπουρδελοτσαρκα
ειναι σαν να πηγαινεις περιπολο σε κανα τροπικο δασος στο ναμ
Μπορει να ειναι η Τζουλια η βουλγαρα στην Τροφωνιου αλλα τετοια ωρα....δυσκολο αν δεν εχουν κλεισει τι να πω ...
thanks φιλαρακοΣε πορδέλο δύσκολα τα πράγματα.
Έψαξα μια τα προγράμματα των στούντιο μπας και παίζει Νίκη ή Βαλεντίνα αλλά βυζοτζίφος.
Δουλεύει η Εύα-Φυλής 104 αν ενδιαφέρεσαι. Απ'το βυζολότελα...
...Καυλώνετε με τη θειίτσα?? Gaby Γερμανία...
Του θυμίζει τη Μέρκελ γι'αυτο...αυτή τωρα δηλαδή θα την πλήρωνες εσυ για να την γαμήσεις?
Αγγελικο προσωπο,τελειο κορμι,απλα οτι καλυτερο εχω δει στο σαιτ....Τα χάπια μου...ΑΝΝΕΤΑ (Εσθονή), Γερμανία...
Μπορει να ειναι η Τζουλια η βουλγαρα στην Τροφωνιου
Kleopatra ηταν το ονομα της οταν ηταν Αγκυρας 12 και σε κατι αλλα . Ειναι ψηλή σχετικά , ξανθια , μιλφ με κορμακι που κρυβει βγαινει και φαινεται οτι ειναι απο αυτές τις μαμαδες ρωσιδες σαν την Ολγα που θες να σκίσεις αλλά.....ειναι ξεπετα .Ειναι πρωινη στο κατω της Βεργας και ανεβαινει καμια φορά και στο πάνω αλλά εγω την εχω πετυχει στο κατω.Πρεπει να παρουσιαζεται τωρα σαν Εμμανουελα
Όντως, ως Εμμανουέλα, παρουσιάζεται. Η άποψη μου, είναι να καταφύγεις στη συγκεκριμένη, μόνο ως έσχατη λύση.
στην εξηκιου οταν εργαζοταν εκει ητανε επιπλο τωρα δεν ξερω .....