Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Θα βγαλουν ημερομηνία σε λίγο μου ειπε η τυπισσα και ηδη διαπραγματευεται για τις Kayla, Chelsea,Minka

Προεδρε μιλας με τις τυπισες του photogirls για να φερουν kayla,minka,chelsea? Και η Halston θα ερθει ελλαντα στανταρ δηλαδη?

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ειμαστε σε επαφη και νομιζω οτι εντος της εβδομαδας θα εχουμε νεα

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Σε σημερινη περιμετρική τα αποτελέματα ηταν χάλια .....το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Και τωρα τα κάλα νεα ..? Δεν υπόσχομαι αλλά ..ας προσπαθησουμε μωρε

Λοιπον μετα από 77 !! Καλά ακουσατε 77 mails δεήσανε στο photogirls να συζητησουν για την Ελλάδα .
Ζητησαν διάφορα τρελλά για τα οποία τις προσγειωσα ..εννοω χρηματικως /διαμονής κτλ .
Ζήτησα μόνο 3 τις MINKA-KAYLA KLEEVAGE & CHELSEA CHARMS οπότε μην αρχισετε και ζητατε τις αλλες .Αν θελετε καντε το με δική σας επικοινωνία για αλλες .
Της ανεφερα οτι γι αυτές ειμαστε 15 + περίπου αλλά να μας γνωστοποιήσουν πότε και πως ερχονται καθως και λογικες αμοιβες ελεω ΔΝΤ χι,χι,
Οποίος θελει να συμμετάσχει ας μου στειλει πμ να μαζευόμαστε και οτι γινει , εγινε .Δεν χανουμε και τιποτε εξαλλου αν προσπαθησουμε .Πιθανος χρόνος ελευσης μετά τον Αυγουστο γιατί απ οτι ειδα το προγραμμα τους ειναι φορτωμενες

Η βυζοελπίδα πεθαινει τελευταία!

Τί λέει ρε Ζάρα..; Σοβαρά..; Απίστευτο μου φαίνεται..! Εννοείται πως ενδιαφέρομαι κι εγώ, φθάνει να 'χουν λίγο λογικές τιμές (όχι πάνω από 500 ευρώ, κι αν γίνεται ακόμα παρακάτω γιατί όχι)..! Αν διαπραγματευτούμε πολλά άτομα ομαδικά μπορεί να πετύχουμε καλύτερες τιμές..!
Πάντως η Chelsea το κάνει..; Γιατί στη σελίδα της μιλά μόνο για πριβε χορό κι όχι για σεξ..
Η Holly Halston έρχεται..; Πότε κ πόσο..; Αναμένω ενημέρωση..!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Καλα ολες ετσι γραφουν στις σελίδες και μεσα στα φορουμς ολοι λενε τι γινεται .Δεν μπορουν να το γραψουν λόγω επαγγελματος όπως και εδω .Σαφως και θα γινει διαπραγματευση για τις τιμες .

Αναμενω να δω τι θα μου απαντησουν τελικά  :tits2:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
H 1η επικοινωνία λεει οτι η chelsea charms ερχεται στην Ευρωπη .14-17 Αμστερνταμ , μετα κατι Ζυριχη, Βρυξελλες και γινεται η προσπαθεια για Ελλάδα . Οι τιμες για Αμστερνταμ ειναι 400 Ευρω η μισή ωρα και 750 η ωρα .Ο λόγος που σκεφτονται αυτη τη στιγμη την Ευρωπη ειναι η ισοτιμία οτι δεν ειναι υπέρ τους .Γι αυτό και ειναι διστακτικες ...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
H 1η επικοινωνία λεει οτι η chelsea charms ερχεται στην Ευρωπη .14-17 Αμστερνταμ , μετα κατι Ζυριχη, Βρυξελλες και γινεται η προσπαθεια για Ελλάδα . Οι τιμες για Αμστερνταμ ειναι 400 Ευρω η μισή ωρα και 750 η ωρα .Ο λόγος που σκεφτονται αυτη τη στιγμη την Ευρωπη ειναι η ισοτιμία οτι δεν ειναι υπέρ τους .Γι αυτό και ειναι διστακτικες ...

...Δε συμφέρει με τίποτε...Με τα ίδια λεφτά πας κι έρχεσαι Λονδίνο και παίρνεις και 3 απ' αυτές....

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
...Δε συμφέρει με τίποτε...Με τα ίδια λεφτά πας κι έρχεσαι Λονδίνο και παίρνεις και 3 απ' αυτές....

Ναι αλλά βαλε οτι εχεις 100Ε εισιτηρια και 100 το λιγοτερο διαμονή , αυτές θελουν 150 με 200 Ε πανω κατω τα ιδια ειναι με μια από τις Αγγλίδες που εχει το site .Αυτά ζητάει η αλλη για Αμστερνταμ οπότε αν ειναι Ελλάδα σαφως θα πρεπει να παιξει λιγότερα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρε μάγκες γιατί γαμάτε το thread? Χρόνια τώρα αυτή η ιστορία γίνεται. Το θέμα του thread είναι ΒΥΖΟΠΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ & μόνο γι' αυτό ενδιαφερόμαστε. Επιπλέον δεν είναι & σωστό να προκαλείτε όλους εμάς με τα ποσά που συζητάτε για city tour τώρα που εμείς δεν έχουμε φράγκα. Άμα γουστάρετε συζητήστε τα σε ένα ανάλογο thread στην αντίστοιχη ενότητα. Πάψτε επιτέλους την επίδειξη "με τόσα λεφτά εγώ πηγαίνω Λονδίνο & γαμάω αυτή" & τα σχετικά. Στα παπάρια μας, εμείς ενδιαφερόμαστε να ενημερωθούμε μόνο για ΒΥΖΟΠΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. Άι σιχτίρ πια!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ρε μάγκες γιατί γαμάτε το thread? Χρόνια τώρα αυτή η ιστορία γίνεται. Το θέμα του thread είναι ΒΥΖΟΠΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ & μόνο γι' αυτό ενδιαφερόμαστε. Επιπλέον δεν είναι & σωστό να προκαλείτε όλους εμάς με τα ποσά που συζητάτε για city tour τώρα που εμείς δεν έχουμε φράγκα. Άμα γουστάρετε συζητήστε τα σε ένα ανάλογο thread στην αντίστοιχη ενότητα. Πάψτε επιτέλους την επίδειξη "με τόσα λεφτά εγώ πηγαίνω Λονδίνο & γαμάω αυτή" & τα σχετικά. Στα παπάρια μας, εμείς ενδιαφερόμαστε να ενημερωθούμε μόνο για ΒΥΖΟΠΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. Άι σιχτίρ πια!
Δεν σε καταλαβαινω συναγωνιστη .Ποιος κανει επιδειξη για λεφτα και cg .Γραφουμε οτι υπαρχει και το αναφεραμε και παλιοτερα οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα μεταφοράς .Εδω γραφονται ολα .
Εξαλλου αφου δεν υπάρχει τιποτα τι σε πειράζει .Η μηπως εμφανιστηκε κατι και σπαμάραμε το ποσταρισμα εδω . ΔΕΝ υπάρχει κάτι σε κανενα μπουρδελο !! Οτι και να γινει . Γι αυτό θα γραφουμε εδω οτι γουσταρουμε μεχρι να βρεθει .Φυσικά και δεπροκαλουμε να εξηγουμαστε . Σε κανεναν δεν περισσευουν τα λεφτα ..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Δεν σε καταλαβαινω συναγωνιστη .Ποιος κανει επιδειξη για λεφτα και cg .Γραφουμε οτι υπαρχει και το αναφεραμε και παλιοτερα οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα μεταφοράς .Εδω γραφονται ολα .
Εξαλλου αφου δεν υπάρχει τιποτα τι σε πειράζει .Η μηπως εμφανιστηκε κατι και σπαμάραμε το ποσταρισμα εδω . ΔΕΝ υπάρχει κάτι σε κανενα μπουρδελο !! Οτι και να γινει . Γι αυτό θα γραφουμε εδω οτι γουσταρουμε μεχρι να βρεθει .Φυσικά και δεπροκαλουμε να εξηγουμαστε . Σε κανεναν δεν περισσευουν τα λεφτα ..

Κατ' αρχάς προσωπικά διαφωνώ ότι πρέπει ανάλογα posts για city tours να έχουν θέση σ' αυτό το thread. Κάλλιστα μπορεί να φτιαχτεί ένα ανάλογο thread στην αντίστοιχη ενότητα & να ποστάρετε εκεί (αν δεν υπάρχει ήδη). Ίσως πρέπει αυτό το θέμα να συζητηθεί παραπάνω απ' τους επισκέπτες του συγκεκριμένου thread. Εγώ ας πούμε δεν έχω σε καμία περίπτωση την οικονομική δυνατότητα για city tour οπότε είναι λίγο σπάσιμο να βλέπω στις τελευταίες ενημερώσεις ότι έχει ενημερωθεί το thread & να μπαίνω & να βλέπω posts που δε μ' ενδιαφέρουν. Όσον αφορά αυτό που λες ότι δεν υπάρχει τίποτα σε κανένα μπουρδέλο αυτό ισχύει για 'σένα & κάποια άλλα μέλη που γουστάρετε τα 6άρια, 7άρια κ.ο.κ. Υπάρχουμε όμως εδώ μέσα & αρκετοί που γουστάρουμε & τα 4άρια & τα 5άρια & πολύ θα ήθελα να μπαίνω σ' αυτό το thread & να ενημερώνομαι για κοπέλες με τέτοια μεγέθη που να κυκλοφορούν στην αγορά (που κυκλοφορούν). Γιατί κι αυτές βυζοπούλες είναι, δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε βυζοπούλες μόνο όσες έχουν 6άρι & 7άρι βυζί... Και τελικά ΔΕΝ ενημερώνομαι γι' αυτό...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
βυζοαρρωστοι το καλυτερο θρεντ για φθηνα βυζα :boobies: :boobies:
ειναι το βυζοπουλες γειτονισες και γυρω περιοχων :2funny:
δωστε τζαμπα βυζους στο λαο
σημερα ημουνα πανορμου δου κα
και στραβωθηκα ολη η περιοχη εκει ειναι γεματη ΒΥΖΟΜΑΝΕΣ....

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Κατ' αρχάς προσωπικά διαφωνώ ότι πρέπει ανάλογα posts για city tours να έχουν θέση σ' αυτό το thread. Κάλλιστα μπορεί να φτιαχτεί ένα ανάλογο thread στην αντίστοιχη ενότητα & να ποστάρετε εκεί (αν δεν υπάρχει ήδη). Ίσως πρέπει αυτό το θέμα να συζητηθεί παραπάνω απ' τους επισκέπτες του συγκεκριμένου thread. Εγώ ας πούμε δεν έχω σε καμία περίπτωση την οικονομική δυνατότητα για city tour οπότε είναι λίγο σπάσιμο να βλέπω στις τελευταίες ενημερώσεις ότι έχει ενημερωθεί το thread & να μπαίνω & να βλέπω posts που δε μ' ενδιαφέρουν. Όσον αφορά αυτό που λες ότι δεν υπάρχει τίποτα σε κανένα μπουρδέλο αυτό ισχύει για 'σένα & κάποια άλλα μέλη που γουστάρετε τα 6άρια, 7άρια κ.ο.κ. Υπάρχουμε όμως εδώ μέσα & αρκετοί που γουστάρουμε & τα 4άρια & τα 5άρια & πολύ θα ήθελα να μπαίνω σ' αυτό το thread & να ενημερώνομαι για κοπέλες με τέτοια μεγέθη που να κυκλοφορούν στην αγορά (που κυκλοφορούν). Γιατί κι αυτές βυζοπούλες είναι, δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε βυζοπούλες μόνο όσες έχουν 6άρι & 7άρι βυζί... Και τελικά ΔΕΝ ενημερώνομαι γι' αυτό...
Πολύ σωστα αυτά για σενα και για αυτους που ψαχνουν για 4αρια και πανω και πολύ σωστά για μας που ψαχνουμε 6αρια και πανω .Το συμπερασμα οπως ειπα ειναι οτι ουτε 4 αρια δεν υπάρχουν και οπως ποσταρε καποιος σε λίγο θα κοιταμε και τα 3αρια . Λοιπον καιω οπως και πολύ αλλοι δεν μας ενδιαφέρουν τα ποστ που αναφερονται σε 3αρια και 4αρια αλλά τι να κανουμε ? Μπαινουμε τα βλέπουμε και δεν σχολιάζουμε! Αντιθετα αν δουμε κατι ενημερωνουμε αμεσα . Εγω ειδικά που με ξερετε ψαχνω παντου .
Νομιζεις οτι δεν θα ανεφερα αν εβλεπα εστω 4αρι ? Δηλαδη σε βολευει να γραψω πχ οτι σημερα περασα απο Βεργα στο υπογειο και ηταν η γνωστη Κλεοπατρα-Εμμανουελα με τα 4 αρια που ειναι ξεπετα ? Αφου εχει γραφτει και εχει ποσταριστει . Τον πόνο τον δικό σου εμεις τον σεβομαστε αλλά να σεβαστεις και εσυ τον πόνο των αλλων .ΟΛΟΙ αρρωστοι ειμαστε ....Αν δεν σ αρεσει μπαινεις διαβαζεις και πας παρακατω οπως κι εμεις ...
Μην τρελενομαστε γιατί απο την ελλειψη εχουμε φτασει εκει .Νομιζεις οτι αρεσει σε κανεναν να ξοδευει να παει να πληρωνει ακριβα ? Σε ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά ειναι αρρωστια σαν τον τζογο γι αυτό λοιπον ας ηρεμησουμε ολοι και οτι  ΑΝ βρουμε το λεμε ...Που σορρυ που το λεω ΔΕΝ θα βρεθει ....Πειτε με απαισιοδοξο αλλά οταν μπαινω σε ενα σπίτι κανω δουλεια πχ ρωταω , τους πιεζω , μιλάω μαζι τους .ΔΕΝ μπαινω απλά -βλεπω -βγαινω .ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ .
Γι αυτό ηρεμία και ασε τον καθενα στην αρρωστια του .Τον αρρωστο δεν του τραβας τον ορο να πεθανει ...

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
zara ενημερωνε εσυ , μην σταματας !!!!!!!!!!!!!!!!!!  οποιος θελει περνει οποιος θελει καθετε και γλυφει τα 2-3 νουμ. βυζια που παιζουν στιν αθηνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ειμαι εδω να δωσω οτι υπάρχει σε ολους γιατι υποφερουμε ολοι . Ασε δε που περασα από Λαουρα-Τζουλια και τι λεω τι εγινε ρε φιλεναδα ? Και μου λεει αστα δεν υπάρχει δουλεια και πολύ εφυγαν επειδη αδυνατισα ...Αλλά δεν πειραζει εμενα μου αρεσω ετσι ..Και της λεω φιλια και καλή τυχη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ειμαι εδω να δωσω οτι υπάρχει σε ολους γιατι υποφερουμε ολοι . Ασε δε που περασα από Λαουρα-Τζουλια και τι λεω τι εγινε ρε φιλεναδα ? Και μου λεει αστα δεν υπάρχει δουλεια και πολύ εφυγαν επειδη αδυνατισα ...Αλλά δεν πειραζει εμενα μου αρεσω ετσι ..Και της λεω φιλια και καλή τυχη

Ωραία αφού της αρέσει να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη & να τη βρίσκει με γεια της με χαρά της... Εκείνη άλλωστε δε βγάζει φράγκα... Εντάξει συναγωνιστές πολύ τη θεοποιήσαμε, ας ψάξουμε γι' άλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom