Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (18 μέλη και 61 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά πήξαμε στους λάτρεις των νούμερων 6 & 7. Αν μπορεί ας με ενημερώσει κάποιο τσακάλι της μπουρδελότσαρκας τί καλό κυκλοφορεί στην μπουρδελοαγορά από νούμερα 3, 4 & 5...

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Ρε παιδιά πήξαμε στους λάτρεις των νούμερων 6 & 7. Αν μπορεί ας με ενημερώσει κάποιο τσακάλι της μπουρδελότσαρκας τί καλό κυκλοφορεί στην μπουρδελοαγορά από νούμερα 3, 4 & 5...
Τρεις, ξέρω να υπάρχουν, στα νούμερα που αναζητάς. Αυτή με το πιο "ποιοτικό", βρίσκεται Κολοκυνθούς 38β, ονομάζεται Ιωάννα και, αυτήν την εβδομάδα, είναι πρωινή (την προηγούμενη, ήταν απόγευμα). Μετά, θα έβαζα τη Βανέσα, στο Μ.Προδρόμου 16β(πρωί). Η ίδια μου έχει δηλώσει πως δουλεύει απόγευμα (ή/και βράδυ) στο Φυλής 69 (δε διευκρίνησα αν εννοούσε 69α ή 69β). Τέλος, η Μαριάννα στο Φυλής 136 (2η ή/και 3η βάρδια). Νομίζω πως, αν κρίνεις το συνολικό "πακέτο", η Μαριάννα υπερέχει. Καμία, δεν δρέπει δάφνες, για την περιποίηση και τη συμμετοχή, πλην, ίσως, της Μαριάννας. Όλα όσα γράφω, αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις. Ελπίζω να μη σε πάρω στο λαιμό μου.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Τρεις, ξέρω να υπάρχουν, στα νούμερα που αναζητάς. Αυτή με το πιο "ποιοτικό", βρίσκεται Κολοκυνθούς 38β, ονομάζεται Ιωάννα και, αυτήν την εβδομάδα, είναι πρωινή (την προηγούμενη, ήταν απόγευμα). Μετά, θα έβαζα τη Βανέσα, στο Μ.Προδρόμου 16β(πρωί). Η ίδια μου έχει δηλώσει πως δουλεύει απόγευμα (ή/και βράδυ) στο Φυλής 69 (δε διευκρίνησα αν εννοούσε 69α ή 69β). Τέλος, η Μαριάννα στο Φυλής 136 (2η ή/και 3η βάρδια). Νομίζω πως, αν κρίνεις το συνολικό "πακέτο", η Μαριάννα υπερέχει. Καμία, δεν δρέπει δάφνες, για την περιποίηση και τη συμμετοχή, πλην, ίσως, της Μαριάννας. Όλα όσα γράφω, αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις. Ελπίζω να μη σε πάρω στο λαιμό μου.

...Παρηγοριά στον άρρωστο, μέχρι να ΒΓΕΙ η ψυχή του...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

Να 'σαι καλά φίλε, για τη Μαριάννα διάβασα πολύ καλά σχόλια, πρέπει να είναι μακράν καλύτερη απ' τις άλλες δύο, ειδικά απ' την Ιωάννα που δουλεύει & στο βούρκο του Μεταξουργείου... Θα την επισκεφτώ σίγουρα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές βυζολάγνοι μετά από καιρό πήγα κι εγώ σήμερα το πρωί στην Αδάνων για να πάρω τη Μαρία την Πολωνέζα & η τσατσά μου είπε ότι έχει σταματήσει!!! Αγνοείται η τύχη της ή ξέρει κάποιος βυζοσυναγωνιστής πού δουλεύει τώρα;;;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
150 ευρώ + hotel για μια εκτονωση; too much!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Συναγωνιστές βυζολάγνοι μετά από καιρό πήγα κι εγώ σήμερα το πρωί στην Αδάνων για να πάρω τη Μαρία την Πολωνέζα & η τσατσά μου είπε ότι έχει σταματήσει!!!

Πάλι ρε πούστη μου;
URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Πάλι ρε πούστη μου; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Traurig/smilie_tra_022.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Δυστυχώς... Βέβαια τώρα δουλεύει μια τουμπανάρα Βραζιλιάνα με βυζάρες & κωλάρα η οποία όμως είναι επιεικώς μέτρια στο κρεβάτι. Βέβαια εγώ της έσκασα ένα μπαξίσι στο δωμάτιο & με άφησε να τη χύσω στις βυζάρες & σώθηκε κάπως η παρτίδα...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Δυστυχώς... Βέβαια τώρα δουλεύει μια τουμπανάρα Βραζιλιάνα με βυζάρες & κωλάρα η οποία όμως είναι επιεικώς μέτρια στο κρεβάτι. Βέβαια εγώ της έσκασα ένα μπαξίσι στο δωμάτιο & με άφησε να τη χύσω στις βυζάρες & σώθηκε κάπως η παρτίδα...

Μμμμμ πρωί πήγες τύπε;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ναι, χθες το πρωί που υποτίθεται πως θα δούλευε η Μαρία...

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
αγαπημενη  η holly αν και σιλικονη ειναι πυραυλος η πουτανα,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω ολλα τα βιντεο της ξερει να γαμιετε η κυρια...
ποτε ερχετε φιλαρακι...????

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Θα βγαλουν ημερομηνία σε λίγο μου ειπε η τυπισσα και ηδη διαπραγματευεται για τις Kayla, Chelsea,Minka

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom