Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
πριν 2 βδομαδες κατεβηκα απο Θεσ/κη και συμπτωματικα χωρις να ξερω επεσα πανω στο ρδελο της Τζουλιας.δεν ηξερα τιποτα για αυτην ,οταν ειδα τα μασταρια να ξεχειλιζουν στο σουτιεν δεν εχασα ευκαιρια και μπηκα καρφι μεσα.Ηταν και το στυλ μου (ασχημη καβλωφατσα και milf)..
με 30$ τον πηρε ακαποτο και μου κανε 1 απο τις καλυτερες πιπες που μου χουν κανει.φοβερη τσιμπουκαρα :pipa1:
Το βυζι παιδια πρεπει να ηταν πολυυυυυυυυυυ μεγαλο αλλα δυστυχως τωρα ειναι πεσμενο και νερουλο,σαν 1 σακουλα νερο. εγω το γουσταρα εχει και φοβερη ρωγα η καριολα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Επειδή αναζητούνται  αδυνατες  με πολυ μεγάλα :tits:

:headbang: :rockon:

Συνημμένα

• j03.jpg
    j03.jpg
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 15

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ελα Γερμανία που σου λεω δεν μ ακους ....εγω ειμαι ηδη και θα μεινω 2 εβδομαδες

Mα πηγα Προεδρε, υστερα απο προτροπη σου, περυσι το Μαρτιο...
ακομα να ξεπερασω την Αlexa............
Tωρα εχω αρκετη δουλεια θα δω μολις ξαναβρω χρονο θα επικοινωνησω.... :rockon:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Με χτεσινη απογευματινη και σημερινη πρωινη καταδρομική το μόνο που ειδα ειναι ν αδειαζει το ντεποζιτο και να με πονανε τα πόδια μου .ΔΕΝ υπάρχει μιλάμε ουτε ρωγα ..... :tits: 2 μηνες τωρα στην Γερμανία και λες και ηρθα στη Σαχαρα ....ερημος .Απο κει που ημουν στα 6αρια ... Τι να πω...

Α ηταν κι ενας τυπος μαλλον Ο του μαγαζιου και παρακολουθουσε και βλεποντας να βγαινει κόσμος και να ψιλοβριζει ενω το μουνι ηταν καλό μεσα ΛΕΕΙ " τι στο διαλο θελετε ?... Τον πλευριζω και του λεω ΜΕΓΑΛΕ ολοι εδω σαν κι εσενα πότε εχετε σκοπό να φερετε εστω και για δοκιμή μια με τεράστια και αστε τις μουναρες στους αλλους ?" Και μου απανταει ΔΙΚΙΟ εχεις φιλε αλλά και μεις ψαχνουμε εξω και δεν υπάρχει!! Του λεω μας δουλευεις ρε φιλε ?
ΑΝ την εφερνες ξερεις τι χρημα θα επεφτε? ΚΑΙ λεει ..Αμ δεν ξερω εχω φαει τον κόσμο να βρω και γω και οι αλλοι αλλα ειναι πολύ δυσκολο !!

Αυτά κυριοι από τον ΝΤΑΒΑ μαλλον του μαγαζιου απ εξω ...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
σε ποιο μαγαζι ειναι τωρα η Τζούλια;

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
σε ποιο μαγαζι ειναι τωρα η Τζούλια;
Αν μιλάς για τη Λάουρα/Τζούλια, θα τη βρεις πρωί, στην Τροφωνίουυ 11 (στο κάτω). Αν θες την άποψή μου, όμως, καλύτερα να μην πας και να μείνεις με τις αναμνήσεις. Η εμφάνισή της, λόγω της απώλειας πολλών κιλών, μόνο θλίψη μου προκαλεί!

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για βυζοπουλες φυσικες ή σιλικονατες μιλατε? γιατι απο τις δευτερες εχει πηξει η πλαση.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Περασα και ειδα το βυζοπουλεν στη Μ βοδα  απεναντι απο το γυμνασιο δεν ειχα χρημα στη τσεπη για να φτιαξω τα νυχια μου , την επομενη φορα θα το κανω για να χαζεψω τα βυζομπαλα της :tits2:

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
...Αδέρφια μου, ΒΥΖΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, πουλιά...
ΡΙΤΑ...από Νυρεμβέργη...Τα χάπια μου, ρεεεε...

r53027111045.png
http://www.myupload.dk/showfile/r53026911045.png[/img[/URL]]

τι λες τωρα... τι λες τωρα....!!!!!
θεα.......................

[move][URL unfurl="true"]http://megalesbyzares.blogspot.com/[/move] [/URL] [move]new update[/move]

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Περασα και ειδα το βυζοπουλεν στη Μ βοδα  απεναντι απο το γυμνασιο δεν ειχα χρημα στη τσεπη για να φτιαξω τα νυχια μου , την επομενη φορα θα το κανω για να χαζεψω τα βυζομπαλα της :tits2:

kαλά μόλις τα δεις  :tits2: :tits2: :tits2:τα λεμε ...Μετά θα κλάψεις ή σε βλέπω συνεχεια για νυχια γιατί απ οτι καταλαβα ολοι οι αντρες εκει γι αυτό πανε

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
...Αδέρφια μου, ΒΥΖΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, πουλιά...
ΡΙΤΑ...από Νυρεμβέργη...Τα χάπια μου, ρεεεε...

και ειναι και οπως τι βλέπετε .Δεν ειναι photoshop αλλά ειναι λίγο ψυχρη επειδη ξερει τι μούνος ειναι

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Ιδια η Τζουλια ειναι :2funny: :2funny: :dancing: :boobies:
Παντως οποιος εχει γαμησει τετοιο μουνι σιγουρα εχει παρει αλλα 10 χρονια ζωης

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαινω πως κανετε ετσι για μια(δυο) σιλικονες... :huh:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
kαλά μόλις τα δεις  :tits2: :tits2: :tits2:τα λεμε ...Μετά θα κλάψεις ή σε βλέπω συνεχεια για νυχια γιατί απ οτι καταλαβα ολοι οι αντρες εκει γι αυτό πανε

Εκανα οτι εψαχνα κατι και περασα δυο φορες ,η βυζου καθοταν στο κουρειο που κουρευε ο τυπος

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
...Φάτε μάτια ψάρια είμαστε...εκτός απ το Ζάρα...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η μόνη βυζοπληροφορία που μπορώ να δώσω είναι ότι είδα αυτή τη Σελένα στο Φωκαίας 17 και έχει όντως τουμπανιασμένα και καμαρωτά βυζόμπαλα.

Ψηνόμουν να μπω αλλά οι μέτριες κριτικές με απώθησαν.

Απλά το αναφέρω αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του.

Απαντώ και λέω ένα:

Έχασες που δε πήρες το "ρίσκο".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom