H Νίκη (σε στούντιο Βούρβαχη19, Κωνπολεως61) ειναι μια καλή περίπτωση που δεν ξεφεύγει πολύ ομως απο το 4άρι άντε 4μισάρι. Πάντως ειναι πολύ ανεκτική και σε αφηνει να ασχοληθεις με βυζομάλαξη και βυζορούφηγμα όση ώρα θες, δεν παιρνει πρωτοβουλίες το όλο παιχνίδι το καθορίζεις εσύ που έχει και αυτό το καλό του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
H Νίκη (σε στούντιο Βούρβαχη19, Κωνπολεως61) ειναι μια καλή περίπτωση που δεν ξεφεύγει πολύ ομως απο το 4άρι άντε 4μισάρι. Πάντως ειναι πολύ ανεκτική και σε αφηνει να ασχοληθεις με βυζομάλαξη και βυζορούφηγμα όση ώρα θες, δεν παιρνει πρωτοβουλίες το όλο παιχνίδι το καθορίζεις εσύ που έχει και αυτό το καλό του.
...3,5άρι και αν....
Τι βυζονέκρα είναι αυτή αδέρφια; Δεν υπάρχει λέπι ε; :-
Η μόνη βυζοπληροφορία που μπορώ να δώσω είναι ότι είδα αυτή τη Σελένα στο Φωκαίας 17 και έχει όντως τουμπανιασμένα και καμαρωτά βυζόμπαλα. Ντάξει μιλάμε για 4άρι γεμάτο, μη φανταστείτε τρελά νούμερα.
Η μαλακία είναι ότι φόραγε ένα νυχτικό, ξέρω γω τι σκατά ήταν και δε μπόρεσα να βγάλω ασφαλές βυζοπόρισμα.
Ψηνόμουν να μπω αλλά οι μέτριες κριτικές με απώθησαν. Τώρα με τη φτώχεια δεν είμαστε και για βυζοπειράματα...
Απλά το αναφέρω αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του.
Τους αγωνιστικούς βυζοχαιρετισμούς μου.
Πραγματικά, η κοπέλα είναι μικρό τουμπανάκι αλλά δεν νομίζω ότι οι κριτικές της είναι μέτριες.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
2)Γιατι φτώχεια βυζο?
Ο πιο φτωχούλης είμαι τύπε...
θα σε παρω τηλ να κανονισουμε κατι που σκεφτομαι.
Αποφάσισες να πάμε Μακ Ντόναλντς τελικά;
Πραγματικά, η κοπέλα είναι μικρό τουμπανάκι αλλά δεν νομίζω ότι οι κριτικές της είναι μέτριες.
Ε είναι βυζο-comme ci comme ca όσο να πεις...
Ε είναι βυζο-comme ci comme ca όσο να πεις...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Μαζί δε την είδαμε βυζοσπρώχτη μου και πήραμε το δρόμο του Μεταξιού;
Δε σε χαλαγαν τα βυζομπαλα της κιουριας γκαβλέουμπα .Μαζί δε την είδαμε βυζοσπρώχτη μου και πήραμε το δρόμο του Μεταξιού;
Νομιζω πως επρεπε να δοκιμασει καποιος απο τους 2, αλλά που θα παει, θα την ασπρισουμε πιστευω .
Μετα απο αυτην φυγαμε για το ανορεξικο πρεζακι? :'( :'( :'(.
Ρε τυπε, ποτε θα κατεβεις στην πιατσα? Οι αλλοι στην μπουρδελοενημερωση ψαχνουν το τζινακι για ελληνορωμαικη . Αντε, θα βυζοενημερωσεις τα πληθη?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ρε τυπε, ποτε θα κατεβεις στην πιατσα? Οι αλλοι στην μπουρδελοενημερωση ψαχνουν το τζινακι για ελληνορωμαικη . Αντε, θα βυζοενημερωσεις τα πληθη?
Περιμένω να βγει η τσόντα της Ντουβλάρας χύστη για να πάω φορτωμένος.
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
1ο Θεμα Θυμάστε που σας ειχα πει για την τυ δουλευει στην Μχ Βοδα ? Ε πέρασα και την ειδα και ημαρτον ξεχειλιζανε απ εξω .Τι να πω ..χαρα σε αυτόν που την εχει αν την εχει κανενας.
2ο θεμα Γι αυτές τις βυζαρες την Λουκας Κατσέλη τι εχετε να πειτε ? Απίστευτο νούμερο και τις καλύπτει συνεχεια !
3ο Θεμα Μιλησα με τη Λαουρα-Τζουλια για πολύ ωρα γιατί πιναμε καφέ και τις ελεγα τι γραφουμε εδω .Ελεγε οτι τα ξερει και οτι οι σταθεροί πελάτες δεν εφυγαν γιατί το κλαρίνο που κανει ειναι απίστευτο και γουσταρουν ολοι. Το θεμα ειναι οτι δεν θελει να ξαναπαρει τα κιλά και ουτε εχει σκοπό να αυξηση το στηθος .Παρόλο οτι τη ζαλισα να το κανει εδειξε ισως και μια ελαφρια ενόχληση...δυστυχως .
4ο Στην Γερμανία εφερα σε επαφή τη Μαρία με τις τεράστιες βυζάρες με την Pandora Peaks τελικά !! μεσω skype μιλήσανε και εξετάζουν την εκδοχή να ερθουν μαζί γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από φραγκάτους ...Εγω εξηγησα οτι τι θα γινει με μας τους πεθαμενους και ειπαν οτι αν ερθουν θα κανονίσουν κάτι..Ας το ελπίσουμε .
5ο Σορρυ για την μεγάλη απόχή αλλά εγινε στραβή και ελειπα αρκετό καιρό στο εξωτερικό και κάποιος μπήκε στους λογαριασμούς και εγινε μπαχαλο στο pc και ακύρωσα διάφορα.
Οτι νεωτερο εχω θα σας ενημερώσω.
Α οι συμπολεμιστές που με εκαναν add στο msn να ξερουν οτι δεν μπαινω πιια εκει και θα σας στειλω αλλο λογαριασμό να μιλάμε .
Anatol μου ελειψες..Φιλησυχε που εισαι ρε για Γερμανία ?
2ο θεμα Γι αυτές τις βυζαρες την Λουκας Κατσέλη τι εχετε να πειτε ? Απίστευτο νούμερο και τις καλύπτει συνεχεια !
3ο Θεμα Μιλησα με τη Λαουρα-Τζουλια για πολύ ωρα γιατί πιναμε καφέ και τις ελεγα τι γραφουμε εδω .Ελεγε οτι τα ξερει και οτι οι σταθεροί πελάτες δεν εφυγαν γιατί το κλαρίνο που κανει ειναι απίστευτο και γουσταρουν ολοι. Το θεμα ειναι οτι δεν θελει να ξαναπαρει τα κιλά και ουτε εχει σκοπό να αυξηση το στηθος .Παρόλο οτι τη ζαλισα να το κανει εδειξε ισως και μια ελαφρια ενόχληση...δυστυχως .
4ο Στην Γερμανία εφερα σε επαφή τη Μαρία με τις τεράστιες βυζάρες με την Pandora Peaks τελικά !! μεσω skype μιλήσανε και εξετάζουν την εκδοχή να ερθουν μαζί γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από φραγκάτους ...Εγω εξηγησα οτι τι θα γινει με μας τους πεθαμενους και ειπαν οτι αν ερθουν θα κανονίσουν κάτι..Ας το ελπίσουμε .
5ο Σορρυ για την μεγάλη απόχή αλλά εγινε στραβή και ελειπα αρκετό καιρό στο εξωτερικό και κάποιος μπήκε στους λογαριασμούς και εγινε μπαχαλο στο pc και ακύρωσα διάφορα.
Οτι νεωτερο εχω θα σας ενημερώσω.
Α οι συμπολεμιστές που με εκαναν add στο msn να ξερουν οτι δεν μπαινω πιια εκει και θα σας στειλω αλλο λογαριασμό να μιλάμε .
Anatol μου ελειψες..Φιλησυχε που εισαι ρε για Γερμανία ?
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ζάρας,
Υπάρχει διατριβή πάνω στο θέμα:
Τα πράγματα είναι, όπως ακριβώς τα λες. Της μίλησα κι εγώ. Είχα να πάω από τον Ιανουάριο και πήγα να δω μήπως "βελτιώθηκε". Πέρασα στο δωμάτιο, μόνο και μόνο γιατί ντράπηκα να φύγω. Μου εξήγησε πως, μεταξύ άλλων, είχε και πρόβλημα με την πλάτη της. Εκεί που διαφώνησα μαζί της, είναι στο ότι οι σταθεροί πελάτες της δεν έχουν φύγει. Θεωρώ πως έχει χάσει, τουλάχιστον τους μισούς από αυτούς. Εγώ, είχα πάει Παρασκευή μεσημεράκι και κάθησα εκεί, μαζί με την κουβέντα, πάνω από 30 λεπτά. Ε, εκτός του ότι ήμουν ο μόνος που πέρασα, η πόρτα άνοιξε μόνο για δύο ανθρώπους. Κανείς άλλος δεν μπήκε στο σαλόνι. Έχω δηλώσει και στο παρελθόν, πως άλλη μία φορά που είχε χάσει τόσα κιλά (εποχή Ιεροσολύμων), άναγκάστηκε (κατά δήλωσή της) να τα ξαναπάρει, γιατί δεν "πάταγε ψυχή". Τώρα δείχνει, όντως, αποφασισμένη. Φοβάμαι πως θα ζούμε με τις αναμνήσεις.
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
1ο Θεμα Θυμάστε που σας ειχα πει για την τυ δουλευει στην Μχ Βοδα ? Ε πέρασα και την ειδα και ημαρτον ξεχειλιζανε απ εξω .Τι να πω ..χαρα σε αυτόν που την εχει αν την εχει κανενας.
Zaras για πες πόσο μεγάλα περίπου έχει αυτή ωρε? Ετσι να γουστάρουμε, μπορεις να το προσδιορισεις με κάτι γνώριμο??? Εχει καμια σχέση με τις φωτο που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα και του Avatar μου???
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Zaras για πες πόσο μεγάλα περίπου έχει αυτή ωρε? Ετσι να γουστάρουμε, μπορεις να το προσδιορισεις με κάτι γνώριμο??? Εχει καμια σχέση με τις φωτο που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα και του Avatar μου???
Αυτή που λεω εχει το στηθος της Λάουρας/Τζουλιας αλλά καμια σχεση το κορμί της .Δεν ειναι βοδι ειναι κανονική .Αφου μιλάμε ειχα γραψει παλιότερα και με επιβεβαιωσε και συναγωνιστής οτι ειναι τεράστια .Εχει μαλιστα 2 κοπελες εκεί .Η μια ειναι λεπτή τρομερά με πολύ κοντό μαλλί και η αλλη ειναι αυτή .
Το γελιο ειναι οτι περισσότερους αντρες εχει σαν πελάτες παρά γυναίκες .
Με προφανή λόγο.....Μια βολτα θα σας πεισει
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Το στήθος της ειναι ακριβως σαν αυτής αλλά κανονικό κορμί ψιλονταρντανε θα ελεγα αν και δεν ...
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Το στήθος της ειναι ακριβως σαν αυτής αλλά κανονικό κορμί ψιλονταρντανε θα ελεγα αν και δεν ...
Προεδρε, με το που ανοιξα το λινκ, και εμφανιστηκε το ονομα Melissa, στραβοειδα στην αρχη και ειδα ΜΕΛΙΣΣΙΑ, και ημουν ετοιμος να παρω το αμαξι....
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Πςςςς....είναι δύναμη δηλαδη το μώρο....κατί μου λέει οτι θα πέρασω να ριξω βλέφαρο ;)
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει και καμια βυζαρου σε μπουρδέλο πλεον να ανακουφίστω και θα μείνω με την στο χέρι
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει και καμια βυζαρου σε μπουρδέλο πλεον να ανακουφίστω και θα μείνω με την στο χέρι
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
σε ποιο νουμερο ειναι η βυζοπουλα μιχαηλ βοδα τι μαγαζι είναι...
Ειναι στην αρχή μετα το Νοβοτελ 70 μετρα απέναντι απο το σχολείο .Εχει μανικιουρ ,πεντικιουρ
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Προεδρε, με το που ανοιξα το λινκ, και εμφανιστηκε το ονομα Melissa, στραβοειδα στην αρχη και ειδα ΜΕΛΙΣΣΙΑ, και ημουν ετοιμος να παρω το αμαξι....
Ελα Γερμανία που σου λεω δεν μ ακους ....εγω ειμαι ηδη και θα μεινω 2 εβδομαδες
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Εγώ ήμουν σταθερός (σχετικά) πελάτης της Λάουρας/Τζούλιας πριν 2 χρόνια σχεδόν... αλλά όταν έφαγα το ξενέρωμα με τα βυζιά της που είχαν κρεμάσει μέχρι το πάτωμα... ξέκοψα μαχαίρι!
Το τσιμπούκι που κάνει είναι όντως πολύ καλό.. αλλά γιατί να μην πάω στην Αντριάννα που κάνει καλύτερο? Οσο ήταν χοντρή άξιζε! (τώρα δικαίωμα της να διαχειρίζεται το σώμα της όπως θέλει... αλλά επειδή στο συγκεκριμένο επάγγελμα το σώμα είναι που πλασσάρεται, ε συγνώμη εγώ από τη συγκεκριμένη δεν ξαναπατάω) Και πιστεύω το πείσμα την κάνει έτσι (το καταλαβαίνει ότι έχει χάσει πελατεία)
Το τσιμπούκι που κάνει είναι όντως πολύ καλό.. αλλά γιατί να μην πάω στην Αντριάννα που κάνει καλύτερο? Οσο ήταν χοντρή άξιζε! (τώρα δικαίωμα της να διαχειρίζεται το σώμα της όπως θέλει... αλλά επειδή στο συγκεκριμένο επάγγελμα το σώμα είναι που πλασσάρεται, ε συγνώμη εγώ από τη συγκεκριμένη δεν ξαναπατάω) Και πιστεύω το πείσμα την κάνει έτσι (το καταλαβαίνει ότι έχει χάσει πελατεία)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23