Λοιπον αφου θελετε να ακουσετε τις γραφω σαν ενημερωση οπως κανουν τα παιδια για τα μπουρδελα
1η η Katerina
ειναι οπως την βλεπετε στην φωτό. Μπαινεις αλλά πρεπει να εχεις παρει χαπια και βιταμινες για ν αντεξεις .Στον στιβει κανονικα και ευλυγιστη μεχρι που να σε κανει να σκεφτεσαι τι αλλη σταση να κανεις .Κόστος 80 Ευρο τα 30 λεπτα αλλά μαλλον μειναμε παραπανω .Ασε δε που ειναι η μόνη μαζί με την Αννα που αφου το καναμε δεν ξεκαβαλαγανε και λεω θα μεινει το προφυλακτικό μεσα....
2η η Anna
νταμαρι 1,90 της λεω βγαλε τα παπουτσια γιατί εγω ειμαι 1,95 και δεν θα σε φερω βολτα. Γαμηθηκαμε οπου βρηκαμε και αυτη ομοιως δεν ξεκαβαλαγε . Κόστος 80Ε
3η η Jenny
η αλλιως η νεα Λαουρα-τζουλια τυπική δεν μου αρεσε ενω μπορουσε καλύτερα .Κοστος 50 και να φυγουμε
4η Kristina
μικρη η οποία δεν ηξερε που να παρκαρει κόστος 50Ε
5η Lisa
το παρον και το μελλον .Αμα ερχόταν εδω θα εκοβε με μηχανη τα λεφτα και θα κλεινανε πολλά σπίτια κόστος 50 Ε
Και τέλος η φαλκονέρα Jessy
η οποία μαλλον δεν ειχε ορεξη και ετσι δεν την πήρα .
Βεβαια υπήρχαν στα εξτρα 2 γυναικες οι οποίες κάνουν μονο ραντεβου με πελατες που ξερουν με μεγεθος 90Η !!!! Ναι οπως ακουτε και φυσικά η Alexa 90J σιλικόνες αλλά μπαλονια ρε μαγκες.Σταθερη αξία .Με κοκκινες μπότες και κοκκινο latex ασε..ασε....παρολίγο θα χυναμε και τις κλειδαριές
Στην Φρακφουρτη στους 6οροφους ναούς των αμετρητων γυναικων υπήρχαν 2 μόνο στις οποίες υπήρχε και αναμονή αλλά βρηκα ωρα και μπήκα .Κόστος 30Ε έκαστη .
Κολωνία πήγα στο μεγαλύτερο μπουρδελο της Ευρωπης το Pascha αλλά τιποτα το σπουδαιο.Ολες έργα βεβαια αλλά οχι φορτόγκες.
Στο Ντυσσελντορφ ειχε γελιο γιατί κοντα στο σταθμο ειναι ενα 6οροφο κτιριο στο οποίο ειναι ολες στα παραθυρα και κάθονται παραταξη ολοι οι αντρες απεναντι και επιλεγουν με αριθμό τζαμιου και μπαινουν στο κτιριο ...Γελιο μιλαμε , ασε δε που ειχε και φρουτακια στο τοιχο για να μην βαριουνται οσοι περιμενουν ν ανοιξει η κουρτινα.
Φυσικά οπως ανεφερα και πριν ουτε λόγος για Ελλάδα παρόλο το τάξιμο.Αυτά ολα εγιναν κατα τη διάρκεια 7ημερης παραμονής λόγω και δουλειάς , αλλά αν εξαιρεσετε τα κόστη που αξιζουν γι αυτές , τα εισητηρια κανανε 90 Ε και οι διαμονές από 35 - 45 στα ξενοδοχεία