Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δυστυχως οι ψηφοφοροι δεν εξεταζονται απο γιατρους.
Αλλα εδω ο Προεδρος εχει βαλει τον καθε παλαβο στο ψηφοδελτιο,οι ψηφοφοροι μας μαραναν...σωστο κι αυτο.

...χαχαχα, Κρύβε Λόγια, Κρύβε Λόγια, στο Ανατολικό Μπλόκ Ξέρατε Καλά από
  Ψυχιατρικές 'Θεραπείες' των Αντιφρονούντων, ...χαχαχα
  ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ

Υ.Γ. Και τώρα στα Σκόπια, έναν κακομοίρη ανθρωπάκο blogger που έγραφε οτι κακώς έχουν εχθρότητα με την Ελλάδα
    και για τον 'ψευδομακεδονισμό' τον Κλείσανε σε Ψυχιατρείο, και έγινε θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης πως
    ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ....χαχαχαχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 400_manwlidou3_medium.jpg
    400_manwlidou3_medium.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • ad.jpg
    ad.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 13
  • manolidou2_medium.jpg
    manolidou2_medium.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 12

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τετοιους θελουν τα καναλια.....αδωνις,παπακωστα,ντινοπουλο,μανωλη....να φωναζουν,να τα ξερουν ΟΛΑ.....ΓΕΛΩΤΩΠΟΙΟΙ.....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αργησες σημερα δεν προλαβες τα καλα....
Μπα εδω ημουν αλλα οπως εμενα κανεις δεν μπορει να μου αλλαξει αυτα που πιστευω το ιδιο δεν μπορω να κανω και εγω.
Αλλωστε το συμπερασμα το βγαλαμε ολοι οι εθνικοφρονες ημαστε ανορθογραφοι (εγω τουλαχιστον ειμαι) και αγραμματοι και οποιος ειναι ανορθογραφος ειναι και μαλακας με λαθος αποψεις ενω οποιος ξερει ορθογραφια ειναι αυτοματος και σωστος στις αποψεις του....περαστικα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
δαναη θα σκασο στο γελιο...........
εφτιχοσ βγικε τεχνιτο εμα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ΣΥΡΙΖΑ ρε το κόμμα της αναρχίας και της ταραχής!!! :grin:
Υ.Γ.Όλοι οι οπαδοί του κυκλοφορούμε στους δρόμους με κουκούλες και μία φορά την εβδομάδα καταστρέφουμε περιουσίες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τετοιους θελουν τα καναλια.....αδωνις,παπακωστα,ντινοπουλο,μανωλη....να φωναζουν,να τα ξερουν ΟΛΑ.....ΓΕΛΩΤΩΠΟΙΟΙ.....

Κι όμως ειδικά την Παπακώστα την οποία παρακολούθησα τις προάλλες να μιλά για το παιδί της -το οποίο παρουσιάζει κινητικά προβλήματα- με τόση αξιοπρέπεια θάρρος και κουράγιο βγάζοντας πολύ θετικά μηνύματα,μ'έκανε από την άλλη ν'απορήσω πως είναι δυνατόν να μεταμορφώνονται κάποιοι άνθρωποι σε κλόουν όταν μιλάνε για πολιτική που υποτίθεται είναι και το αντικείμενό τους!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Υ.Γ.Όλοι οι οπαδοί του κυκλοφορούμε στους δρόμους με κουκούλες και μία φορά την εβδομάδα καταστρέφουμε περιουσίες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

α εσείς είσαστε οι περιβοητοι κουκουλοφλώροι?  :2funny: :2funny: :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μπα εδω ημουν αλλα οπως εμενα κανεις δεν μπορει να μου αλλαξει αυτα που πιστευω το ιδιο δεν μπορω να κανω και εγω.
Αλλωστε το συμπερασμα το βγαλαμε ολοι οι εθνικοφρονες ημαστε ανορθογραφοι (εγω τουλαχιστον ειμαι) και αγραμματοι και οποιος ειναι ανορθογραφος ειναι και μαλακας με λαθος αποψεις ενω οποιος ξερει ορθογραφια ειναι αυτοματος και σωστος στις αποψεις του....περαστικα.

Αγαπητέ Βρασίδα, αυτές οι θέσεις 'που τους ξεφεύγουν' και τις λένε, είναι καθαρός φασισμός, αλλά επειδή είναι
ο δικός τους ο κόκκινος φασισμός δεν τον συνειδητοποιούν ...χεχεχε  Είναι πολύ αστείο να τους διαβάζουμε πάντως.

Υ.Γ. Δες τώρα που 'πλάκωσαν οι νεοταξίτισες σαύρες του διαδικτύου' , τους ξέρετε τώρα, εφοσερίτσα, σουπερποντικός με πατημένη ουρά, και λοιποί 'δημοκράτες της κουκούλας'.

Επισκέπτης
Υ.Γ. Δες τώρα που 'πλάκωσαν οι νεοταξίτισες σαύρες του διαδικτύου' , τους ξέρετε τώρα, εφοσερίτσα, σουπερποντικός με πατημένη ουρά, και λοιποί 'δημοκράτες της κουκούλας'.
Δημοκρατης της κουκουλας...Σε ευχαριστω πολυ,ειναι μακρυς ο δρομος μεχρι να χαρακτηριστω παγκοσμιος τρομοκρατης ομως.

Καθε αρχη και δυσκολη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νομιμοτισ

Συνημμένα

• ATT00035.jpg
    ATT00035.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 12

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

...χεχεχε, Καινούργιε δεν τα είπες καλά: Και η Κουκούλα burberrys ....αχαχαχαχαχα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κανονιστε απο τωρα και επειτα να κανετε λαθακια... και ΠΑΣΟΚΙΑ να εισαστε χουντικους θα σας πουν....  :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
οριστε τωρα....τον φωναξατε και ηρθε......αντε παμε παλι τωρα τα γνωστα   ΅¨νεοταξιτες,υπαλληλοι του σορος¨΅....τα θελει ο κωλος σας...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
οριστε τωρα....τον φωναξατε και ηρθε......αντε παμε παλι τωρα τα γνωστα   ΅¨νεοταξιτες,υπαλληλοι του σορος¨΅....τα θελει ο κωλος σας...
Αστον μωρε να ξεθυμανη και αυτον καπου πρεπει να τα πει εσας βρηκε προχειρους καλα κανη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom