Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Αυτήν την παρατήρηση την είχε κάνει και η πάπια και πράγματι με είχε προβληματίσει...
Μια ματια στο ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ θα ελυνε την απορια σου.
Αλλωστε ο Προεδρος δεν εχει απολυτηριο Λυκειου καν...
Αν και το ποσοστό που δίνεις είναι υπερβολικό.
Ο.Κ.,οντως ειναι υπερβολικο.
Δεν ειναι λιγοτερο απο 15%-25% παντως.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
αν ο μοτζαρτ αποφασιζε να παιξη μπαλα καποια
ημερα ισως να μην εγραφε τον μαγεμενο αυλο...... :thumbsup: :thumbsup:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μια ματια στο ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ θα ελυνε την απορια σου.
Αλλωστε ο Προεδρος δεν εχει απολυτηριο Λυκειου καν...

Είπαμε, από το 1974 η πνευματική "ελίτ" έχει ξεκάθαρη πολιτική κατεύθυνση και τοποθέτηση...
Ειδικά στις θεωρητικές και κοινωνικές επιστήμες και στα διδασκαλικά επαγγέλματα..
Επαναλαμβάνω τα της σύνθεσης της ΠΟΣΔΕΠ, θυμίζω που θήτευσε πολιτικά στα νιάτα της η πλειοψηφία των δημοσιογράφων και διαμορφωτών της κοινής γνώμης και έχεις μια εικόνα...

Πολλοί γνωστοί και φίλοι άλλωστε, με σπουδές "κάτσε καλά" σε Λονδίνα και Παρίσια, κυρίως σε θεωρητική κατεύθυνση έχουν τέτοιες πολιτικές τοποθετήσεις που θα έκαναν ακόμη και εσένα να φαντάζεις κρυφοδεξιός...

Και τα 60% που έπιανε η ΔΑΠ πήγαν κυρίως σε σχολές θετικής κατεύθυνσης και διοχετεύτηκαν σε πιο παραγωγικές ενασχολήσεις του ιδιωτικού τομέα από την .. κοινωνιολογία ή το να είναι αιώνιοι φοιτητές - σπουδαστές - λέκτορες σε σχολές τύπου παντείου...
Με αποτέλεσμα τραγικό επικοινωνιακό έλλειμα...
Από τα ΜΜΕ έως το ίντερνετ...

Τέσπα, μεγάλη κουβέντα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχει εκπαιδευτικό ενδιαφέρον να παρακολουθείς χωρίς να γράφεις....
παρακολουθείς να κατηγορούνται αριστεροί για εμμονές απο πωρωμένους δωδεκαθειστές.
ακραίοι αριστεροί να αποκαλουν φασίστες λάιτ δεξιούς.
μετά ακούς για μότσαρτ και ποδόσφαιρο.

τεσπα.....
πέρασε η ώρα και σήμερις......

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
έχει εκπαιδευτικό ενδιαφέρον να παρακολουθείς χωρίς να γράφεις....
παρακολουθείς να κατηγορούνται αριστεροί για εμμονές απο πωρωμένους δωδεκαθειστές.

το πωρωμένους το πέταξες χωρίς πολύ περίσκεψη αλλα οκ τι να σε κάνω έναν σε έχουμε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
person........
εμενα με γεμιζουν ολα αφτα δεν εχισ δικεο
προσπαθουμε να δοσουμε το κατι τισ στι σινταξι
:headbang: :headbang: :headbang:
αντε σοπεν ..το ιδιο ινε

Επισκέπτης
Ολα αυτα που λες ΔΕΝ εξηγουν γιατι εδω μεσα οι Εθνικοφρονες κανουν ΤΟΣΑ ορθογραφικα λαθη-και ειδικα σε συγκριση με τους"Γενιτσαρους".

Εγω εχω απολυτηριο Λυκειου και μονον και προσπαθω να ΜΗΝ κανω ορθογραφικα λαθη στο φιναλε.Δεν χρειαστηκε να περασω στην Παντειο για να μαθω ορθογραφια.

Η απαντηση ειναι στο ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και στην ποιοτητα των ατομων που το απαρτιζουν.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να μου προσεχετε τον περσονα γιατι του εχω αδυναμια....
Και εγω που δεν εχω παει καν ελληνικο σχολειο τι φταιω να το λες??  Πηγα μονο Γερμανικο και με καλυπτη μια χαρα... Μετα λετε ρατσιστες... εμ....Και αυτα που ξερω πολυ σας ειναι...
Τα πτυχια δεν κανουν τον ανθρωπο η ζωη τον κανη... Βλεπουμε και αυτους που εχουν πτυχια πανεπιστιμιου και δουλευουν σε λαχαναγορα...
Το να εισαι εξυπνος δεν ειναι θεμα πτυχιου... μυαλου ειναι...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Ολα αυτα που λες ΔΕΝ εξηγουν γιατι εδω μεσα οι Εθνικοφρονες κανουν ΤΟΣΑ ορθογραφικα λαθη-και ειδικα σε συγκριση με τους"Γενιτσαρους".

Εγω εχω απολυτηριο Λυκειου και μονον και προσπαθω να ΜΗΝ κανω ορθογραφικα λαθη στο φιναλε.Δεν χρειαστηκε να περασω στην Παντειο για να μαθω ορθογραφια.

Η απαντηση ειναι στο ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και στην ποιοτητα των ατομων που το απαρτιζουν.
το λαοσ τι ινε;;

Επισκέπτης
Είπαμε, από το 1974 η πνευματική "ελίτ" έχει ξεκάθαρη πολιτική κατεύθυνση και τοποθέτηση...
Ειδικά στις θεωρητικές και κοινωνικές επιστήμες και στα διδασκαλικά επαγγέλματα..
Επαναλαμβάνω τα της σύνθεσης της ΠΟΣΔΕΠ, θυμίζω που θήτευσε πολιτικά στα νιάτα της η πλειοψηφία των δημοσιογράφων και διαμορφωτών της κοινής γνώμης και έχεις μια εικόνα...

Πολλοί γνωστοί και φίλοι άλλωστε, με σπουδές "κάτσε καλά" σε Λονδίνα και Παρίσια, κυρίως σε θεωρητική κατεύθυνση έχουν τέτοιες πολιτικές τοποθετήσεις που θα έκαναν ακόμη και εσένα να φαντάζεις κρυφοδεξιός...

[size=20pt]Και τα 60% που έπιανε η ΔΑΠ πήγαν κυρίως σε σχολές θετικής κατεύθυνσης και διοχετεύτηκαν σε πιο παραγωγικές ενασχολήσεις του ιδιωτικού τομέα[/size] από την .. κοινωνιολογία ή το να είναι αιώνιοι φοιτητές - σπουδαστές - λέκτορες σε σχολές τύπου παντείου...
Με αποτέλεσμα τραγικό επικοινωνιακό έλλειμα...
Από τα ΜΜΕ έως το ίντερνετ...

Αφού κόψεις κάτι από το 60% μέσα στη φράση που έχω τονίσει τα είπες όλα.Κι επειδή από τέτοια σχολή (θετικής κατεύθυνσης) έχω αποφοιτήσει όντως από τότε προετοίμαζαν τη γενιά που θα δουλεύει χωρίς απολαβές βάζοντάς την στο τρυπάκι της επαγγελματικής εξέλιξης και διάφορες άλλες ατάκες του τύπου πέτρου κωστόπουλου!
Ψάξε τώρα να βρεις τι πιστεύουν οι Δαπίτες αυτοί,και πόσο έξω γνωρίζουν ήδη ότι έπεσαν!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
k μιν κλεβετε δεν θα βριτε την απαντισι στο google............

Επισκέπτης
κ μια εροτισι κρισεοσ
Το ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ τι ινε;;;;;;;;
οπιοσ το βρι εχι ενα κερασμα απο  εμενα HOT

Τι μπορεί να έχεις στο πρόστυχο μυαλό σου?
Εγώ πάντως τόχασα το κέρασμα. Ειδικά με το τσιφτετέλι είμαι Ο άσχετος!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom