Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αφού κόψεις κάτι από το 60% μέσα στη φράση που έχω τονίσει τα είπες όλα.Κι επειδή από τέτοια σχολή (θετικής κατεύθυνσης) έχω αποφοιτήσει όντως από τότε προετοίμαζαν τη γενιά που θα δουλεύει χωρίς απολαβές βάζοντάς την στο τρυπάκι της επαγγελματικής εξέλιξης και διάφορες άλλες ατάκες του τύπου πέτρου κωστόπουλου!
Ψάξε τώρα να βρεις τι πιστεύουν οι Δαπίτες αυτοί,και πόσο έξω γνωρίζουν ήδη ότι έπεσαν!

Δεν ξέρω από ποια σχολή αποφοίτησες αλλά ειλικρινά, αν η σχολή την περίοδο που φοιτούσες προετοίμαζε τη γενιά των € 700, σήμερα που οι σχολές τελουν υπό κατάληψη 11 μήνες το χρόνο ποια γενιά προετοιμάζουν;

Ωστόσο, το πτυχίο από μόνο του, όσο καλό και να (υποτίθεται ότι) είναι, δεν σου εξασφαλίζει επαγγελματική επιτυχία και ορθώς.

Όσο για τους δαπίτες, όσοι από αυτούς δεν εξαργύρωσαν τις αφισοκολλήσεις με κάποιο οφίτσιο, δουλευουν σκληρά στον ιδιωτικό ως επί το πλείστον τομέα και δεν πολυασχολούνται με τα πολιτικά- δεν προλαβαίνουν κιόλας...

Ολα αυτα που λες ΔΕΝ εξηγουν γιατι εδω μεσα οι Εθνικοφρονες κανουν ΤΟΣΑ ορθογραφικα λαθη-και ειδικα σε συγκριση με τους"Γενιτσαρους".

Εγω εχω απολυτηριο Λυκειου και μονον και προσπαθω να ΜΗΝ κανω ορθογραφικα λαθη στο φιναλε.Δεν χρειαστηκε να περασω στην Παντειο για να μαθω ορθογραφια.

Η απαντηση ειναι στο ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και στην ποιοτητα των ατομων που το απαρτιζουν.

Και σου εξηγώ...
Ο μέσος "εθνικόφρονων" που μπαίνει στο ίντερνετ και το δηλώνει κιόλας είναι χαμηλότερου μορφωτικού και μόνο επιπέδου από τον αντίστοιχο "προοδευτικό"...
Οι μορφωμένοι δεξιοί, για λόγους που αποπειράθηκα να ερμηνεύσω δεν πολυασχολούνται...

Όσο για εσένα, πραγματικά μπράβο, ίσως εσύ να το έψαξες μόνος σου περισσότερο- κάποιοι άλλοι δεν είχαν τη διάθεση ή το χρόνο...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ολα αυτα που λες ΔΕΝ εξηγουν γιατι εδω μεσα οι Εθνικοφρονες κανουν ΤΟΣΑ ορθογραφικα λαθη-και ειδικα σε συγκριση με τους"Γενιτσαρους".

Εγω εχω απολυτηριο Λυκειου και μονον και προσπαθω να ΜΗΝ κανω ορθογραφικα λαθη στο φιναλε.Δεν χρειαστηκε να περασω στην Παντειο για να μαθω ορθογραφια.

Η απαντηση ειναι στο ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και στην ποιοτητα των ατομων που το απαρτιζουν.

...χαχαχα, Βρέ Νεοταξίτισες Σαύρες του Διαδικτύου μακάρι να είσασταν όλοι ανορθόγραφοι και να
  είχατε λίγο Ελλάδα στην Καρδιά σας, αλλά ΟΧΙ, γενίτσαροι και πάλι γενίτσαροι με Ξενόφερτες
  Ιδεολογίες του ΚΟΛΟΥ
να έχουν λοβοτομήσει τα μυαλά σας.

Άσε που εγώ τουλάχιστον γράφω στα γρήγορα και δεν 'ζορίζομαι' να κάνω διορθώσεις ή να τα περνάω από ορθογράφο
σιγά μην προσλάβουμε και κανέναν πριν στείλουμε τα κείμενα στα μπουρδέλα...αχαχαχαχαχα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
πο πο πο σοβαροτισ που μασ εχι πιασι :uglystupid:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
σοβαρο θρεντ γιαυτο μπαινω...  :2funny: :2funny:
Και εγω εχω word παιδια αλλα βαριεμε να το παιζω μορφωμενη....

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι το παρόν θέμα πριν κλείσει η ψηφοφορία
βάλτε έναν ψήφο παραπάνω στο ΛΑΟΣ από μένα.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ για Πρωθυπουργός

Υ.Γ. Η γυναίκα του βέβαια μας ξεφτίλισε, αλλά γυναίκες τί να κάνεις, γυναίκες !!!

Σήμερα δεν λέμε Χρόνια Πολλά (εκτός κι αν μας λένε Κ.Σημίτη) αλλά λέμε Ζήτω το Ελληνικό Έθνος Ζήτω η Ελλάς

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ειπαμε βρε και εσυ Hot μη γινομαστε και ρεζιλι...  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι το παρόν θέμα πριν κλείσει η ψηφοφορία
βάλτε έναν ψήφο παραπάνω στο ΛΑΟΣ από μένα.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ για Πρωθυπουργός

Υ.Γ. Η γυναίκα του βέβαια μας ξεφτίλισε, αλλά γυναίκες τί να κάνεις, γυναίκες !!!

Σήμερα δεν λέμε Χρόνια Πολλά (εκτός κι αν μας λένε Κ.Σημίτη) αλλά λέμε Ζήτω το Ελληνικό Έθνος Ζήτω η Ελλάς

ελα ρε η μπουμπουκα ειναι καλο κομματι ;)
τρωει καλα ο αδωνις
:2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• rogitsa.gif
    rogitsa.gif
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 32

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
...χαχαχα, Βρέ Νεοταξίτισες Σαύρες του Διαδικτύου μακάρι να είσασταν όλοι ανορθόγραφοι και να
  είχατε λίγο Ελλάδα στην Καρδιά σας, αλλά ΟΧΙ, γενίτσαροι και πάλι γενίτσαροι με Ξενόφερτες
  Ιδεολογίες του ΚΟΛΟΥ
να έχουν λοβοτομήσει τα μυαλά σας.

Άσε που εγώ τουλάχιστον γράφω στα γρήγορα και δεν 'ζορίζομαι' να κάνω διορθώσεις ή να τα περνάω από ορθογράφο
σιγά μην προσλάβουμε και κανέναν πριν στείλουμε τα κείμενα στα μπουρδέλα...αχαχαχαχαχα
Hρθαν ενισχυσεις. :dancing: :grin:

Επισκέπτης
Δυστυχως οι ψηφοφοροι δεν εξεταζονται απο γιατρους.
Αλλα εδω ο Προεδρος εχει βαλει τον καθε παλαβο στο ψηφοδελτιο,οι ψηφοφοροι μας μαραναν...σωστο κι αυτο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Όσο για τους δαπίτες, όσοι από αυτούς δεν εξαργύρωσαν τις αφισοκολλήσεις με κάποιο οφίτσιο, δουλευουν σκληρά στον ιδιωτικό ως επί το πλείστον τομέα και δεν πολυασχολούνται με τα πολιτικά- δεν προλαβαίνουν κιόλας...
τελικα στο μπουρδελα μορφωνεσε.
Σημερα το πρωι εμαθα για το ολοκαυτωμα της Κασσου και το απογευμα για δαπιτες που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα.
str81977 εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν ή απλως ειναι αλλο ενα urban legend?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom