str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αφού κόψεις κάτι από το 60% μέσα στη φράση που έχω τονίσει τα είπες όλα.Κι επειδή από τέτοια σχολή (θετικής κατεύθυνσης) έχω αποφοιτήσει όντως από τότε προετοίμαζαν τη γενιά που θα δουλεύει χωρίς απολαβές βάζοντάς την στο τρυπάκι της επαγγελματικής εξέλιξης και διάφορες άλλες ατάκες του τύπου πέτρου κωστόπουλου!
Ψάξε τώρα να βρεις τι πιστεύουν οι Δαπίτες αυτοί,και πόσο έξω γνωρίζουν ήδη ότι έπεσαν!
Δεν ξέρω από ποια σχολή αποφοίτησες αλλά ειλικρινά, αν η σχολή την περίοδο που φοιτούσες προετοίμαζε τη γενιά των € 700, σήμερα που οι σχολές τελουν υπό κατάληψη 11 μήνες το χρόνο ποια γενιά προετοιμάζουν;
Ωστόσο, το πτυχίο από μόνο του, όσο καλό και να (υποτίθεται ότι) είναι, δεν σου εξασφαλίζει επαγγελματική επιτυχία και ορθώς.
Όσο για τους δαπίτες, όσοι από αυτούς δεν εξαργύρωσαν τις αφισοκολλήσεις με κάποιο οφίτσιο, δουλευουν σκληρά στον ιδιωτικό ως επί το πλείστον τομέα και δεν πολυασχολούνται με τα πολιτικά- δεν προλαβαίνουν κιόλας...
Ολα αυτα που λες ΔΕΝ εξηγουν γιατι εδω μεσα οι Εθνικοφρονες κανουν ΤΟΣΑ ορθογραφικα λαθη-και ειδικα σε συγκριση με τους"Γενιτσαρους".
Εγω εχω απολυτηριο Λυκειου και μονον και προσπαθω να ΜΗΝ κανω ορθογραφικα λαθη στο φιναλε.Δεν χρειαστηκε να περασω στην Παντειο για να μαθω ορθογραφια.
Η απαντηση ειναι στο ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ και στην ποιοτητα των ατομων που το απαρτιζουν.
Και σου εξηγώ...
Ο μέσος "εθνικόφρονων" που μπαίνει στο ίντερνετ και το δηλώνει κιόλας είναι χαμηλότερου μορφωτικού και μόνο επιπέδου από τον αντίστοιχο "προοδευτικό"...
Οι μορφωμένοι δεξιοί, για λόγους που αποπειράθηκα να ερμηνεύσω δεν πολυασχολούνται...
Όσο για εσένα, πραγματικά μπράβο, ίσως εσύ να το έψαξες μόνος σου περισσότερο- κάποιοι άλλοι δεν είχαν τη διάθεση ή το χρόνο...