Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
A ok αν μιλάμε για το 94 και το 64 πάω επίσης πάσο
είναι βέβαιο ότι κάποιοι ζουν ακόμη συντροφιά με τα φαντάσματα δεν είχα καμμία αμφιβολία
τουλάχιστον δεν με πήγες στο 44 να πεις για τους ταγματασφαλίτες γερμανοτσολιάδες και τα σχετικά.
λογικό είναι να σκοντάφτεις όταν διαρκώς κοιτάς πίσω

Χαρακτηρίζοντας τον άλλο χιππη εσύ γυρίζεις στο '64 και ζεις παρέα με φαντάσματα ΟΚ?

Πήγαινε λοιπόν μόνος πίσω στο  '44 στους ταγματασφαλίτες κλπ. μιας κι ΕΣΥ τους μνημονεύεις!

Ούτε πρόκειται να σε ακολουθήσω ούτε να σου απαντήσω σε ότι κι αν πεις γιατί απλά είναι ανάξια λόγου.
Καληνύχτα!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
1: Το λες μόνος σου δεν εφαρμόζονται. Και δεν γίνεται να εφαρμοστούν άλλωστε γιατί η γενική ανομία στο γιουνανιστάν έχει γίνει μόνιμο φαινόμενο. Όυτε είναι λογικό να ταλαιπωρήσεις αυτους που περιμένεις να σε ψηφίσουν.
2: Πιστευω ότι όποιος εκχωρεί το δικαιώμα του στην ψήφο είναι άξιος της τύχης του απλά. Και τα χειρότερα έρχονται.
3: Εγω δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να καταργηθεί η παρέλαση. κάθε άλλο. ειδικά έτσι όπως γίνεται καλύτερα θα ήταν. Το πρόβλημα είναι στις αριστερές εμμονές. όχι στην παρέλαση. ΚΑι την παρέλαση να καταργούσαμε θα βρίσκανε κάτι άλλο να γκρινιάζουν, μέχρι την πλήρη διάλυση κάθε εθνικού θεσμού στο γιουνανιστάν. Φυσικά η επίκληση των προηγμενων κρατών είναι καθαρά προσχηματική και υποκριτική. Μπορω να σκεφτώ πολλά που κάνουν έξω και αν τα εφαρμόζαμε εδώ θα παρέλυε το κράτος στην προσπάθεια εφαρμογης τους, από την προοδευτικότητα των χίπηδων που θα αρνούνταν να γίνουν πράξη.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
1: Το λες μόνος σου δεν εφαρμόζονται. Και δεν γίνεται να εφαρμοστούν άλλωστε γιατί η γενική ανομία στο γιουνανιστάν έχει γίνει μόνιμο φαινόμενο. Όυτε είναι λογικό να ταλαιπωρήσεις αυτους που περιμένεις να σε ψηφίσουν.
2: Πιστευω ότι όποιος εκχωρεί το δικαιώμα του στην ψήφο είναι άξιος της τύχης του απλά. Και τα χειρότερα έρχονται.
3: Εγω δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να καταργηθεί η παρέλαση. κάθε άλλο. ειδικά έτσι όπως γίνεται καλύτερα θα ήταν. Το πρόβλημα είναι στις αριστερές εμμονές. όχι στην παρέλαση. ΚΑι την παρέλαση να καταργούσαμε θα βρίσκανε κάτι άλλο να γκρινιάζουν, μέχρι την πλήρη διάλυση κάθε εθνικού θεσμού στο γιουνανιστάν. Φυσικά η επίκληση των προηγμενων κρατών είναι καθαρά προσχηματική και υποκριτική. Μπορω να σκεφτώ πολλά που κάνουν έξω και αν τα εφαρμόζαμε εδώ θα παρέλυε το κράτος στην προσπάθεια εφαρμογης τους, από την προοδευτικότητα των χίπηδων που θα αρνούνταν να γίνουν πράξη.
Εγώ σου είπα τι ισχύει, αλλά το προσπέρασες. Επίσης ρώτησα κανα-δυό πράγματα, αλλά απαντάς με γενικότητες - χίππηδες κλπ.

OK - προχωράμε...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγώ σου είπα τι ισχύει, αλλά το προσπέρασες. Επίσης ρώτησα κανα-δυό πράγματα, αλλά απαντάς με γενικότητες - χίππηδες κλπ.
OK - προχωράμε...

Σαφέστατος είμαι. Δεν εφαρμόζεται τπτ και ούτε πρόκειται στον αιώνα των άπαντα. Είμαστε σκορποχώρι και ακόμη δεν είδαμε τπτ.
Αριστερές συνομωσιολογίες του στυλ και αν δώσουν εντολες στους δικαστές δεν με απασχολούν.
Η δημοκράτια έστω και του γιουνανισταν αυτή έχει και υποχρέωσεις όχι μόνο δικαιώματα Φίλτατοι, κάπως λάθος σας τα μάθανε μου φαίνεται
Και αν σας ενοχλεί το χίπηδες λυπάμαι αλλα ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν τον υπέρτατο μέχρι νεωτέρας θεσμό του έθνους-κράτους έτσι τους αποκαλώ. Το δικαιωμα δε αυτοπροσδιορισμού σας το έχετε πάντα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Θες να γίνω χίπης να σου κάνω το χατήρι? :grin:

Λίγο δύσκολο βέβαια στα 44 και με κοιλίτσα.  ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θες να γίνω χίπης να σου κάνω το χατήρι? :grin:
Λίγο δύσκολο βέβαια στα 44 και με κοιλίτσα.  ;)

Φίλε πραγματικά ότι είναι καλύτερο για τον καθένα να γίνει. Αλλοίμονο.
Αν αυτό γουστάρεις να γίνεις ολόψυχα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ δε γουστάρω τίποτα - αντικειμενικά λέω τις απόψεις μου.

Εσύ όμως γίνεσαι είρων τώρα, οπότε θα σου πω γεια χαρά.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγώ δε γουστάρω τίποτα - αντικειμενικά λέω τις απόψεις μου.
Εσύ όμως γίνεσαι είρων τώρα, οπότε θα σου πω γεια χαρά.

Καθόλου είρων το εννοούσα αλλα οκ
Τύχη Αγαθή

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σήμερα πάντως δεν υφίσταται καμια κύρωση σε περίπτωση που δε ψηφίσεις και ο σχετικός μιας και είναι άνευ κυρώσεων, είναι ουσιαστικά ευχολόγιο...

Τώρα όσο για τις παρελάσεις μπορεί να μην είμαστε η μοναδική χώρα του κόσμου που εξακολουθεί αυτή την ιστορία,είμαστε πάντως η μοναδική χώρα που γιορτάζει με στρατιωτικές παρελάσεις πολέμους που κέρδισαν ΑΤΑΚΤΟΙ γιατί ο στρατός ήταν προσκηνυμένος!

Ποιον ακριβώς πόλεμο κέρδισαν "άτακτοι";

Και για ποιον προσκυνημένο στρατό μιλάς;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για μια φορα εχεις δικιο Str8:Τον πολεμο τον κερδισε ο τακτικος Στρατος,πραγματι...για την ακριβεια το Πολεμικο Ναυτικο μιας ξενης λυκοσυμμαχιας.

Bασικά αδιάφορο. Φτάνει να χάνεται οι Γενίτσαροι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
προβλεπο ταραχι εδο τομιτο........ :headbang: :headbang:
τιν κανο απο δο

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ειναι δυσκολο να χασουμαι αν εσεις δεν μαθεται να γραφεται.

αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να μου κάνεις τα μούτρα κρέας στον χαρίζω. να έχεις έστω έναν

Επισκέπτης
αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να μου κάνεις τα μούτρα κρέας στον χαρίζω. να έχεις έστω έναν
Εδω μεσα γραφουμε και θα σου κανω τα μουτρα κρεας γραφοντας.

Αληθεια,πως γινεται εδω μεσα και ο μεσος"Γενιτσαρος"κανει το 1% των ορθογραφικων λαθων που κανει ο μεσος Ελληνοψυχος?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αληθεια,πως γινεται εδω μεσα και ο μεσος"Γενιτσαρος"κανει το 1% των ορθογραφικων λαθων που κανει ο μεσος Ελληνοψυχος?

δεν θα είχατε χίπηδες καθηγητές όπως οι πιο νέοι
Εδω μεσα γραφουμε και θα σου κανω τα μουτρα κρεας γραφοντας.

Μου άλλαξες τα φώτα πράγματι. Τόσο που μάλλον δεν θα ξαναγράψω. Μην σου πω δεν θα ξαναδω κιόλας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αυτήν την παρατήρηση την είχε κάνει και η πάπια και πράγματι με είχε προβληματίσει...
Αν και το ποσοστό που δίνεις είναι υπερβολικό.

Η απάντηση βρίσκεται ίσως στο που ανήκει πολιτικά η πνευματική "ελίτ" της χώρας...
Μια ματιά στη σύνθεση της ΠΟΣΔΕΠ, ακόμη και μετά τον πούλο που πήραν οι ακραίοι ή των διδασκαλικών και καθηγητικών ομοσπονδιών θα σας πείσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom