Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ έθεσα έναν προβληματισμό - καλά για την αριστερά στην Ελλάδα ας μην ανοίξουμε συζήτηση καλύτερα.

Θα έπρεπε να έχω συνταγματικά το δικαίωμα να μην πάω - αυτό θέλω να πω.

Οι κουφάλες βέβαια έχουν κάνει το ακριβώς αντίθετο - με εντυπωσιάζει το γεγονός όμως ότι κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν το συζητάει καν αυτό το ενδεχόμενο.

Να έχω δηλ το δικαίωμα να μη σηκωθώ από το κρεβάτι τη συγκεκριμένη Κυριακή.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω πολιτικές απόψεις, έτσι?

σωστός ο παίκτης.

δε με εκφράζει κανείς σας ρε μαλάκες δε θέλω να ασχολούμαι.
σωστή παρατήρησις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Υπάρχουν κερδισμένα δικαστήρια. Βασίζονται στην αντίφαση ότι δεν μπορεί να  υπάρχει υποχρεωτικό δικαιώμα νομίζω,
κατά τα άλλα όταν εκχωρείς ένα τέτοιο δικαιώμα το θεωρώ εξίσου αντιφατικό να κράζεις τους όποιους κυβερνώντες
αφού ΚΑΙ εσύ τους έβγαλες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
λάθος.
είναι και η σουηδία και η φινλανδία και η νορβηγία και η δανία.

Σουηδία έχει πολύ εμφανίσημες, τεχνολογία και αλκοολικούς και αυτοκτονίες. Δανία είναι πολύ ελεύθερες και ως άνω και ακούν Γερμανούς και τρέμουνε. Φιλανδία δεν ξέρω. Στις άνω χώρες και Νορβηγία αν στραβοκοιτάξεις ή κάνεις κάτι όχι politically correct, θα πέσουν πάνω σου όλες οι οργανώσεις φεμινιστικές κλπ κλπ για να το μετανοήσεις

Εγώ έθεσα έναν προβληματισμό - καλά για την αριστερά στην Ελλάδα ας μην ανοίξουμε συζήτηση καλύτερα.

Θα έπρεπε να έχω συνταγματικά το δικαίωμα να μην πάω - αυτό θέλω να πω.

Οι κουφάλες βέβαια έχουν κάνει το ακριβώς αντίθετο - με εντυπωσιάζει το γεγονός όμως ότι κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν το συζητάει καν αυτό το ενδεχόμενο.

Να έχω δηλ το δικαίωμα να μη σηκωθώ από το κρεβάτι τη συγκεκριμένη Κυριακή.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω πολιτικές απόψεις, έτσι?

Το άσχημο είναι ότι με κάθε εκλ. νόμο και με τον τελευταίο προσπαθούν να βγάλουν το ίδιο αποτέλεσμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σουηδία έχει πολύ εμφανίσημες, τεχνολογία και αλκοολικούς και αυτοκτονίες. Δανία είναι πολύ ελεύθερες και ως άνω και ακούν Γερμανούς και τρέμουνε. Φιλανδία δεν ξέρω. Στις άνω χώρες και Νορβηγία αν στραβοκοιτάξεις ή κάνεις κάτι όχι politically correct, θα πέσουν πάνω σου όλες οι οργανώσεις φεμινιστικές κλπ κλπ για να το μετανοήσεις

Το άσχημο είναι ότι με κάθε εκλ. νόμο και με τον τελευταίο προσπαθούν να βγάλουν το ίδιο αποτέλεσμα

καρφώνεσαι.
μην ποστάρεις τόσο πολύ αυτές τις μέρες.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
??  Ich koenne nicht, wass du sagt

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Υπάρχουν κερδισμένα δικαστήρια. Βασίζονται στην αντίφαση ότι δεν μπορεί να  υπάρχει υποχρεωτικό δικαιώμα νομίζω,
κατά τα άλλα όταν εκχωρείς ένα τέτοιο δικαιώμα το θεωρώ εξίσου αντιφατικό να κράζεις τους όποιους κυβερνώντες
αφού ΚΑΙ εσύ τους έβγαλες
Καμία αντίφαση δεν υπάρχει. Απλά δεν τίθεται καν ποτέ και σε καμία συζήτηση, γιατί είναι η μόνη πραγματική επιλογή αμφισβήτησης του συστήματος.

Ακυρώνεις το ίδιο τους το είναι, με καταλαβαίνεις?

Αν για παράδειγμα με διαβάζει ο παπάρας ο Χρυσοχοΐδης της διαπλοκής ή ο αστείος ο Αβραμό, πιθανόν να τα' χει πάρει κρανιακά.

Όλος ο θίασος που στηρίζουν κανάλια, εφημερίδες, το επιχειρηματικό λόμπι, η Γιάννα κλπ βασίζεται ακριβώς πάνω σε αυτό - δηλ να μην υπάρχει καν αυτή η επιλογή.

Επισκέπτης
Μ' αρέσει που ακόμα και σ' αυτήν εδώ την εικονική δημοσκόπηση μιας κοινότητας όπως αυτή, δεν υπάρχει η επιλογή δεν πάω στις εκλογές. Κάτι που προσωπικά έχω κάνει πολλές φορές (δεν έχω πάει και πολλές φορές γενικά).

Δηλαδή όλοι εδώ (όπως και οι παππούδες στα καφενεία) κλαψομουνιάζουμε (Α' πληθ χρησιμοποιώ για να μην παρεξηγηθώ) 3.5 χρόνια παρά μία μέρα, την οποία συγκεκριμένη χαλαρά πηγαίνουμε σα μαλάκες ψηφίζουμε τους ίδιους και συντηρούμε το σύστημα.

Αυτό δηλ που στις προηγμένες χώρες είναι standard, εδώ δεν υπάρχει καν στην ατζέντα. Αλλά τι λέω, εδώ εμείς ακόμα κάνουμε παρελάσεις  :jerking: λες και είμαστε Ιράν.

Δεν πρόκειται ποτέ να σε απαλλάξουν νομικά από αυτή την υποχρέωση γιατί μόνο έτσι "νομιμοποιούν" το αποτυχημένο σύστημά τους.
Ψηφίζοντας δηλώνεις την υποταγή σου στη "δημοκρατία" που ευαγγελίζονται και φυσικά στρώνεις βούτυρο στο ψωμί τους!

Όσο για το τι ψηφίζουμε άσ'το. Αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
Εναλλάσουμε στην εξουσία τους εταίρους της ίδιας "ομόρυθμης εταιρείας" πιστεύοντας :jerking: ότι πραγματικά κάτι αλλάζουμε.

Τώρα όσο για τις παρελάσεις μπορεί να μην είμαστε η μοναδική χώρα του κόσμου που εξακολουθεί αυτή την ιστορία,είμαστε πάντως η μοναδική χώρα που γιορτάζει με στρατιωτικές παρελάσεις πολέμους που κέρδισαν ΑΤΑΚΤΟΙ γιατί ο στρατός ήταν προσκηνυμένος!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν πρόκειται ποτέ να σε απαλλάξουν νομικά από αυτή την υποχρέωση γιατί μόνο έτσι "νομιμοποιούν" το αποτυχημένο σύστημά τους.
Ψηφίζοντας δηλώνεις την υποταγή σου στη "δημοκρατία" που ευαγγελίζονται και φυσικά στρώνεις βούτυρο στο ψωμί τους!

Όσο για το τι ψηφίζουμε άσ'το. Αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
Εναλλάσουμε στην εξουσία τους εταίρους της ίδιας "ομόρυθμης εταιρείας" πιστεύοντας :jerking: ότι πραγματικά κάτι αλλάζουμε.

Τώρα όσο για τις παρελάσεις μπορεί να μην είμαστε η μοναδική χώρα του κόσμου που εξακολουθεί αυτή την ιστορία,είμαστε πάντως η μοναδική χώρα που γιορτάζει με στρατιωτικές παρελάσεις πολέμους που κέρδισαν ΑΤΑΚΤΟΙ γιατί ο στρατός ήταν προσκηνυμένος!

Δηαλαδή όταν το Μεξικό επαναστατούσε χρειαζόταν τακτικό στρατό και υπουργείο

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Καμμιά ποινη για κάποιον που δεν ψήφισε θα μας πει κανείς γιατί πήξαμε στην επανάληψη καταδίκης μιας πρακτικής ουσιαστικά ανεφάρμοστης.
Και δώσε μας εσύ αδελφε αν έχεις την καλοσύνη μια πρόταση για ένα νέο σύστημα ανάδειξης της εξουσίας.
Εκτός αν είσαι και εσύ χιππης οπότε πάσο

Αντε πάλι με τα παπαγαλάκια. Η Γαλλία τι γιορτάζει και κανει τέτοια μεγαλοπρεπή παρέλαση που δεν θα κάνουμε ούτε σε 500 χρόνια εμείς.
Οι Ρώσσοι?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι εννοείς τακτικό; Σε επανάσταση;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στις 9 Μαϊου γιορτάζουν την Ντεν Παμπέντι (μέρα νίκης) για τον Β'Παγκόσμιο πόλεμο. Κάνουν μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην οποία ξεθάβουν τις κόκκινες φορεσιές της ΕΣΣΔ , τιμής ένεκεν

Επισκέπτης
Καμμιά ποινη για κάποιον που δεν ψήφισε θα μας πει κανείς γιατί πήξαμε στην επανάληψη καταδίκης μιας πρακτικής ουσιαστικά ανεφάρμοστης.
Και δώσε μας εσύ αδελφε αν έχεις την καλοσύνη μια πρόταση για ένα νέο σύστημα ανάδειξης της εξουσίας.
Εκτός αν είσαι και εσύ χιππης οπότε πάσο

Το '94 με τράβηξαν 1 ολόκληρο χρόνο για να μου βγάλουν το διαβατήριο.

Και καλά εγώ ας πούμε ότι είμαι χιππης εσύ ακόμα Πλαστήρα ψηφίζεις?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το '94 με τράβηξαν 1 ολόκληρο χρόνο για να μου βγάλουν το διαβατήριο.
Και καλά εγώ ας πούμε ότι είμαι χιππης εσύ ακόμα Πλαστήρα ψηφίζεις?

A ok αν μιλάμε για το 94 και το 64 πάω επίσης πάσο
είναι βέβαιο ότι κάποιοι ζουν ακόμη συντροφιά με τα φαντάσματα δεν είχα καμμία αμφιβολία
τουλάχιστον δεν με πήγες στο 44 να πεις για τους ταγματασφαλίτες γερμανοτσολιάδες και τα σχετικά.
λογικό είναι να σκοντάφτεις όταν διαρκώς κοιτάς πίσω

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Αντε πάλι με τα παπαγαλάκια. Η Γαλλία τη γιορτάζει και κανει τέτοια μεγαλοπρεπή παρέλαση που δεν θα κάνουμε ούτε σε 500 χρόνια εμείς.
Οι Ρώσσοι?
Ο νόμος φίλε μου ισχύει - υπάρχει στο σύνταγμα όπως η υποχρεωτική στράτευση. Απλά δεν έχει πάει κανείς φυλακή, αυτό είναι όλο. Για να σε ενημερώσω γενικά να σου πω τα εξής - υπάρχουν 2 ειδών κυρώσεις (ποινικές & διοικητικές). Οι διοικητικές (να μην μπορείς να βγάλεις διαβατήριο δηλ κλπ) έχουν καταργηθεί από την περίοδο που ήταν Υπ. Δικαιοσύνης ο καθηγητής ο Σταθόπουλος (επί Σημίτη).

Οι ποινικές όμως δεν έχουν καταργηθεί - απλά δεν πολυεφαρμόζονται. Αν όμως μεγαλώνει σταδιακά η αποχή, δεν το έχω σε τίποτα να ρίξουν το σύρμα στους δικαστές να αρχίσουν να πράττουν αναλόγως εφεξής. Όχι φυλακή βεβαίως, αλλά πρόστιμα. Τόσες τρύπες έχει το κράτος άλλωστε. :jerking:

Αυτό δεν πιστεύω ότι ακυρώνει όσα λέω - εσύ βέβαια μπορεί να γουστάρεις να ψηφίζεις. Κανένα πρόβλημα - δε θα έπρεπε να έχω κι εγώ το ίδιο δικαίωμα. Τι πιστεύεις?

Να σου πω κάτι διαφορετικό, αλλά γύρω απ' αυτό? Αν εσένα σε καλέσουν για εφορευτική επιτροπή έτσι τσαμπουκά, πως θα σου φανεί? Καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω?

Σημαίνει κάτι ότι κάνουν οι Γάλλοι παρέλαση? Όλες οι τριτοκοσμικές χώρες κάνουν επίσης να δείξουν στον εχθρό τα όπλα που αγόρασαν από τους Αμερικάνους.  :jerking:

Επισκέπτης
Nacho_70,σενιο avatar και ακομη πιο σενιες σιγνιατουρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom