DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιατι μου τον στεναχωρητε το Κωστακη που εχει τοσα στοματα να θρεψη???
ανάμεσα σε φύκια φαντάζομαι πως ναι.....
τον δάκο τον πιάνει το ραουνταπ;Αρκετά τράβηξε και αυτό το παραμύθι αδερφέ!
Δεν είναι μολόχα ανάμεσα σε φύκια ο κωστάκης. Είναι όλοι τους ζιζάνια που παρασιτοζωούν εις βάρος μας.Μολόχες βίλιουρας και αγριάδα είναι η αλλιώς ο όμοιος στον όμοιο.
Καιρός κι εμείς να πιάσουμε ένα καθολικό ζιζανιοκτόνο σαν το Ραουνταπ γιατί με τα επιλεκτικά δε γίνεται δουλειά.
Δεν ξέρω αν μ' εννοάς!
Οσο θα επιανε και το Μητσοτακητον δάκο τον πιάνει το ραουνταπ;
τον δάκο τον πιάνει το ραουνταπ;
Αυτος ειναι αλλο ζιζανιο που δεν τον πιανη τιποτα με τοση γκαντεμια που εχειΟσο θα επιανε και το Μητσοτακη
Αυτος και πετρες να φαει τις χωνευη ρε πουστη μου... Οσο λεμε να πεθανη τοσο πιο πολυ θα ζει...Αυτος ειναι αλλο ζιζανιο που δεν τον πιανη τιποτα με τοση γκαντεμια που εχει
Αστον καλα να ειναι για να εχουμε να λεμε,αμα πεθανη τι θα λεμε μετα ,ο Φλωρακης τι εγινε τον ξεχασαμεΑυτος και πετρες να φαει τις χωνευη ρε πουστη μου... Οσο λεμε να πεθανη τοσο πιο πολυ θα ζει...
Αυτος εχει κανη συμβολαιο με το Διαολο καλε σιγα μην πεθανη... Εμεις θα ειμαστε στο Λακο και αυτος θα πινη τσικουδιες ακομα..Αστον καλα να ειναι για να εχουμε να λεμε,αμα πεθανη τι θα λεμε μετα ,ο Φλωρακης τι εγινε τον ξεχασαμε
http://[URL unfurl="true"]www.e-tipos.com/content/staticfiles/multimedia/2007/12/16/skitso1_B.jpg[/img[/URL]]
Πεθαίνουν ρε σεις οι ιδέες?
[/quote]
Εξω απο μας......
Λες να τον ξεχασε η περασε η σειρα τουΑυτος εχει κανη συμβολαιο με το Διαολο καλε σιγα μην πεθανη... Εμεις θα ειμαστε στο Λακο και αυτος θα πινη τσικουδιες ακομα..
Εξω απο μας......
Ρε τον πουστη ιδιος ο διαβολος
Μα γιατί τον έχετε παρεξηγήσει τον άνθρωπο?
Ρε τον πουστη ιδιος ο διαβολος
Αυτοι θα προσπαθουν να πιοι ο ενας το αιμα του αλλουΛες να κανανε τιποτα Τελετες με τον BUSH ( FATHER)???? Τετοιο αιωνοβιο πλασμα δεν εχω ξαναδει..
Αυτος εχει κανη συμβαση με τα Καλιτσουνια...
Λες να κανανε τιποτα Τελετες με τον BUSH ( FATHER)???? Τετοιο αιωνοβιο πλασμα δεν εχω ξαναδει..
Αυτος εχει κανη συμβαση με τα Καλιτσουνια...