Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Μπα εδω ημουν αλλα οπως εμενα κανεις δεν μπορει να μου αλλαξει αυτα που πιστευω το ιδιο δεν μπορω να κανω και εγω.
Αλλωστε το συμπερασμα το βγαλαμε ολοι οι εθνικοφρονες ημαστε ανορθογραφοι (εγω τουλαχιστον ειμαι) και αγραμματοι και οποιος ειναι ανορθογραφος ειναι και μαλακας με λαθος αποψεις ενω οποιος ξερει ορθογραφια ειναι αυτοματος και σωστος στις αποψεις του....περαστικα.

Μέχρι χθες αν δεν κάνω λάθος είχες τη βρετανική σημαία για avatar και υπέγραφες βρετανός πολίτης.
Τι σόι εθνικόφρων είσαι?
Της Α.Μ. Ελισσάβετ μήπως?

Επισκέπτης
Κι όμως ειδικά την Παπακώστα την οποία παρακολούθησα τις προάλλες να μιλά για το παιδί της -το οποίο παρουσιάζει κινητικά προβλήματα- με τόση αξιοπρέπεια θάρρος και κουράγιο βγάζοντας πολύ θετικά μηνύματα,μ'έκανε από την άλλη ν'απορήσω πως είναι δυνατόν να μεταμορφώνονται κάποιοι άνθρωποι σε κλόουν όταν μιλάνε για πολιτική που υποτίθεται είναι και το αντικείμενό τους!
Ισως το κοινο της Παπακωστα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τους κλοουν,ενδεχομενως και να αποτελειται απο κλοουν-ιδε ψηφοφορους του ΛΑΟΣ π.χ.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μέχρι χθες αν δεν κάνω λάθος είχες τη βρετανική σημαία για avatar και υπέγραφες βρετανός πολίτης.
Τι σόι εθνικόφρων είσαι?
Καλα κανη αυτος.... Σας εχει περαση απο 40 κυματα απο ολα τα κομματα και προκαταλυψεις βαλτε τα μαζη του...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
επιθεσιιιιιιιιιιιιιι

Συνημμένα

• fa3.gif
    fa3.gif
    7 KB · Εμφανίσεις: 16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ισως το κοινο της Παπακωστα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τους κλοουν,ενδεχομενως και να αποτελειται απο κλοουν-ιδε ψηφοφορους του ΛΑΟΣ π.χ.
Σε λιγο θα μου πειτε και για τη Φανη ουστ τη Γκαβη

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σκορπιέ θέλουμε διάγγελμα ένεκα τις ανάληψης των νέων σου καθηκόντων

Ήδη έχεις κάνει ένα διάγγελμα που άφησε ιστορία

Έλα πάμε..

"Προς τους Έλληνες..."

Το έχεις λέμε

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δαναη μου που θα βρο αποψε κουκουλα κ εγο
Πηγαινε μεχρη το Πολυτεχνειο εχουν ολοκληρη Γκαρνταρομπα και εργαστηριο μολωτοφ μεσα κρανη παλουκια ολα τα καλα αφηνης τα ρουχαλακια σου μεσα σε ντουλαπακι..βαζης ενα ευρω για μια ωρα... και το κινητο παρτο θα σε βοηθηση στην ενδοεποικοινωνια

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
[size=14pt]Μέχρι χθες αν δεν κάνω λάθος [/size] είχες τη βρετανική σημαία για avatar και υπέγραφες βρετανός πολίτης.
Τι σόι εθνικόφρων είσαι?

Λαθος κανεις μεχρι σημερα την ειχα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
...χεχεχε, Καινούργιε δεν τα είπες καλά: Και η Κουκούλα burberrys ....αχαχαχαχαχα

Burberry's.
Και στα Αγγλικά δεν πας πίσω. Και εκεί ορθογραφικά λάθη κάνεις.

Άστα τα ρημάδια. Τι τα παιδεύεις.

Ε, βέβαια θα μου πεις όλες οι γλώσσες από τα Ελληνικά προέρχονται. Και αφού κάνεις λάθη στην μητρική σου...
Γιατί να μην κάνεις και για κάποια σημεία στίξης των Αγγλικών τα οποία (κατά σατανική σύμπτωση) έχουν ελληνική ονομασία.

Μάγκες: Η ορθογραφία εκτός από θέμα παιδείας, καλλιέργειας, κατανόησης της γλώσσας και των κανόνων της, παράδοσης, εκτός της συνέχειας υπέρ της οποίας κόπτεσθε είναι πρωτίστως θέμα αισθητικής.
Μας βγάζετε τα μάτια.

Δευτερευόντως είναι διανοητική οκνηρία.
Διότι Καυτέ Σκορπιέ ότι και να κάνεις δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχεις διαβάσει τους Πέρσες του Αισχύλου όταν κατακρεουργείς το γνωστότερο ρητό του.

Και όπως έλεγε και ο φουκαράς ο Αριστοτέλης: "Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις".

Πσσσσττττ, μην αρχίσεις τα ίδια και τα ίδια. Τον Σόρο τον έχω γνωρίσει και προσωπικά. Καλός κυριούλης είναι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Καλα δεν εχετε βαρεθει βδομαδες τωρα?
5-6 προοδευτικοι(νατσο,περσονα κτλ)να βριζοσαστε με 5-6 συντηρητικους(βρασιδα,σκορπιος κτλ) καθε βραδι χωρις καμμια ουσια?

Επισκέπτης
Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός!!!!!!!

(Με γοβίτσες και ροζ φουστανάκια!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom