Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πω πω φίλε τα έπαιξα από τα γέλια πού το ξετύπωσες αυτό ρε μεγάλε;;;!!!Κάλεσμα Εθνικοφρόνων!!!!!!!!!!!!!
Πω πω φίλε τα έπαιξα από τα γέλια πού το ξετύπωσες αυτό ρε μεγάλε;;;!!!Κάλεσμα Εθνικοφρόνων!!!!!!!!!!!!!
Καλα δεν εχετε βαρεθει βδομαδες τωρα?
5-6 προοδευτικοι(νατσο,περσονα κτλ)να βριζοσαστε με 5-6 συντηρητικους(βρασιδα,σκορπιος κτλ) καθε βραδι χωρις καμμια ουσια?
Μόνο για γέλια δεν ήταν φίλε μου.Πω πω φίλε τα έπαιξα από τα γέλια πού το ξετύπωσες αυτό ρε μεγάλε;;;!!!
Πω πω φίλε τα έπαιξα από τα γέλια πού το ξετύπωσες αυτό ρε μεγάλε;;;!!!
ουτε ερωτευμενοι να μην ηταν?Εδω μιλαμε για παθος καλε.... Ουτε Ερωτευμενα να ηταν ... και τι καταλαβαινουν με αυτο?? Θα τους αλλαξουν τους ψηφους?? Ο καθε ενας οτι γουσταρη θα ψηφιση οσο και να λεει... Ελληνες παιδι μου θυμηθηκανε τα παλλια χρονια Παπανδρεου Μητσοτακη και λυσαξαν... Και αυτο το Λαος τι το ηθελε και βγηκε?? Χειροτερεψαν παθιαστηκαν περισσοτερο... Ουτε να σας εκλεβαν την μπουκια απο το στομα ενα πραγμα...
Αν σκεφτείς οτί μαζεύει και 5% όντως απελπισία!!!Μόνο για γέλια δεν ήταν φίλε μου.
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί..........!!!!Θαυμάστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Burberry's.
Και στα Αγγλικά δεν πας πίσω. Και εκεί ορθογραφικά λάθη κάνεις.
Άστα τα ρημάδια. Τι τα παιδεύεις.
Ε, βέβαια θα μου πεις όλες οι γλώσσες από τα Ελληνικά προέρχονται. Και αφού κάνεις λάθη στην μητρική σου...
Γιατί να μην κάνεις και για κάποια σημεία στίξης των Αγγλικών τα οποία (κατά σατανική σύμπτωση) έχουν ελληνική ονομασία.
Μάγκες: Η ορθογραφία εκτός από θέμα παιδείας, καλλιέργειας, κατανόησης της γλώσσας και των κανόνων της, παράδοσης, εκτός της συνέχειας υπέρ της οποίας κόπτεσθε είναι πρωτίστως θέμα αισθητικής.
Μας βγάζετε τα μάτια.
Δευτερευόντως είναι διανοητική οκνηρία.
Διότι Καυτέ Σκορπιέ ότι και να κάνεις δεν μπορείς να με πείσεις ότι έχεις διαβάσει τους Πέρσες του Αισχύλου όταν κατακρεουργείς το γνωστότερο ρητό του.
Και όπως έλεγε και ο φουκαράς ο Αριστοτέλης: "Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις".
Πσσσσττττ, μην αρχίσεις τα ίδια και τα ίδια. Τον Σόρο τον έχω γνωρίσει και προσωπικά. Καλός κυριούλης είναι.