Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ισως το κοινο της Παπακωστα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τους κλοουν,ενδεχομενως και να αποτελειται απο κλοουν-ιδε ψηφοφορους του ΛΑΟΣ π.χ.

Για μένα η Παπακώστα είναι ένα εξαιρετικό milf και θα ήθελα πολύ να τη δω σε μια ταινία της σειράς "where the boys aren' t" παρέα με τη Μιλένα Αποστολάκη...

Ωστόσο, αν το κοινό της παπακώστα ή του άδωνι είναι οι κλόουν, θα μου πει κανείς ποιος στο διάολο ψηφίζει τους Βούτσι, Λαφαζάνη, Μαργαρίτη και Στρατούλη;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Για μένα η Παπακώστα είναι ένα εξαιρετικό milf και θα ήθελα πολύ να τη δω σε μια ταινία της σειράς "where the boys aren' t" παρέα με τη Μιλένα Αποστολάκη...

Ωστόσο, αν το κοινό της παπακώστα ή του άδωνι είναι οι κλόουν, θα μου πει κανείς ποιος στο διάολο ψηφίζει τους Βούτσι, Λαφαζάνη, Μαργαρίτη και Στρατούλη;

Η Κηφισιά η Πολιτεία η Εκάλη το Ψυχικό και όλες οι κάργιες με τα μπέρμπεριες και τα λουί βιτόν ...αχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ. Εγώ στην ταινία 'Η Έδρα της Κυρίας Βουλευτού' θα ήθελα να παίζει η Εύα η Καβλή μαζί με την άλλη την
     ψωλίτσα τη θεσσαλονικιά της ΝΔ που δεν μούρχεται τώρα τ΄ονοματάκι της (που έχει λίγο σκυλέ μουτράκι).

Υ.Γ.2. Η ταινία θα είναι του 'είδους' A2M (=Ass To Mouth =Από το κολί στο στόμα η καβλέουμπα)

Υ.Γ.3. Βρε Str81977 Παλιο-Δεξιέ για θύμισέ μου το όνομα της ψωλίτσας της ΝΔ-τισσας της βουλευτίνας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Υπομονή...Η επιστήμη προχωρά και θα καταπολεμήσει και αυτήν την ασθένεια..

Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα, σε όσους αρέσει αλλιώς... στον παπαθεμελή και τον ψωμιάδη...

Το Πασοκ είναι τα πάντα όλα...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Η Κηφισιά η Πολιτεία η Εκάλη το Ψυχικό και όλες οι κάργιες με τα μπέρμπεριες και τα λουί βιτόν ...αχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ. Εγώ στην ταινία 'Η Έδρα της Κυρίας Βουλευτού' θα ήθελα να παίζει η Εύα η Καβλή μαζί με την άλλη την
     ψωλίτσα τη θεσσαλονικιά της ΝΔ που δεν μούρχεται τώρα τ΄ονοματάκι της (που έχει λίγο σκυλέ μουτράκι).
επίσης ΄`η ψωλή της αλήθειας με την μπουμπούκα και την γυναίκα του καταδρομέα το γιο του χουντικού που βγαίνουν αγκαλίτσα πρωτοσέλιδο στην εσπρέσο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ελενα ραπτη

Συνημμένα

• elena_rapti.JPG
    elena_rapti.JPG
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 15
  • normal_rapti_050721.jpg
    normal_rapti_050721.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 13

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Υ.Γ.2. Η ταινία θα είναι του 'είδους' A2M (=Ass To Mouth =Από το κολί στο στόμα η καβλέουμπα)

Υ.Γ.3. Βρε Str81977 Παλιο-Δεξιέ για θύμισέ μου το όνομα της ψωλίτσας της ΝΔ-τισσας της βουλευτίνας.

ευα :bigdick:

Συνημμένα

• kaili_494x320.jpg
    kaili_494x320.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 14
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 13
  • untitledh.jpg
    untitledh.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 25

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Υπομονή...Η επιστήμη προχωρά και θα καταπολεμήσει και αυτήν την ασθένεια..
...όχι δεν θέλω να γίνω καλά, η ασθένεια, η δική σου πια είναι: `συριζοφοβία', `αντιαριστερικολίτιδα', `φιλοχουντικίαση'

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μη φοβασε  Γιωργο μου  εγω  θεραπευω και αυτα....  Στο κρεβατι δεν υπαρχουν κομματα...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

ΤΥΠΕ ΜΟΥ ...χεχεχε, Ά Γειά σου !!! Τα Πάντα Όλα, το ένα το άλλο, γεμάτα όζον λέμε !!!

Υ.Γ. Ρε Σείς δεν δώσαμε 'ρόλο' στον Βαλιανάτο ρε σείς τον 'σύμβουλο' του Geoffrey !!! ...αχαχαχαχα
    Λέω να τον σκίζουν τον άσκιστο η Εύα και η Έλενα με τα Strap-Ons τους, οπότε η ταινία από
    A2M θα γίνει A2M+DA (=Double Anal) ...αχαχαχαχαχα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αααα  εχετε και φαντασιωσεις...  προχωρημενα πραγματα...  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ
ενωμένο γερό
με τον ήλιο λαμπρό
και το George Αρχηγό
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ
για το σοσιαλισμό
τον εκσυγχρονισμό
και του Μπους το στρατό
Ω συ Παπαντρέου
εγγονάκι του Γέρου
σήκωσέ μας ψηλά
να 'ρθει η λευτεριά
Να γίνουμε Πολιτεία
του Μίλερ η κομητεία
Το ΠΑΣΟΚ δοξάστε
με το Γιώργο μαζί
yeap!

ο νεος υμνος
:rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
...όχι δεν θέλω να γίνω καλά, η ασθένεια, η δική σου πια είναι: `συριζοφοβία', `αντιαριστερικολίτιδα', `φιλοχουντικίαση'

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν, έχω κάνει σοβαρότερα ορθογραφικά λάθη αλλά επειδή είδα ότι οι ιεροεξεταστές του σάιτ έχουν πιάσει δουλειά, ας συνεισφέρω και εγώ στο έργο τους...

ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ όταν την ακούω να μιλάει μου έρχεται να σπάσω την τβ, τι βΛΛΛάχα είναι αυτή...

Και γιατί δεν βάζεις mute;
Αυτό πάντα κάνω όταν έχει στην τηλεόραση την Καϊλή και αποζημιωνόμαι από το θέαμα, διαφυλάσσοντας την πνευματική μου υγεία από τα τούβλα που εκτοξεύει...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ
ενωμένο γερό